English Version
This Site Is Available In English

نجات انسان از مسیر تفکر می‌گذرد

نجات انسان از مسیر تفکر می‌گذرد

تمام بدبختی‌ها و خرابکاری‌های ما در طول زندگی از جمله اعتیاد و مصرف مواد مخدر چیزی جز نتیجه فکر نکردن و بدون تفکر عمل کردن است. اگر به شکست و ناتوانی فکر کنیم، باید منتظر وقوع آن نیز باشیم. اگر به موفقیت و پیروزی بیندیشیم، درست تفکر کنیم، با کشف مجهولات و ترسیم مسیر صحیح نتیجه کاملاً متفاوت خواهد بود. نه این‌که مانند دوران اعتیاد ابتدا عمل کنیم و بعد به فکر کردن بیندیشیم.

در وادی اول می‌آموزیم که مذهب و این قدرت عظیمی که به انسان داده شده است، درست استفاده کنیم. قدرت تفکر انسان قابل قیاس با هیچ موجود دیگری نیست. اشاره می‌شود که خداوند انسان را بر سر دو راهی قرار داد و این دو راهی بیانگر اختیار انسان است. با چنین درجه عظیم و بااهمیتی، اختیار به انسان داده شد تا بتواند از عهده آن برآید.

طبق بیان کلام‌الله هر مصیبتی که به انسان می‌رسد، چیزی نیست مگر آن‌که خود انسان با دستان خویش آن را به‌وجود آورده است. تمام مشکلات ما در طول زندگی به این دلیل است که بدون تفکر عمل می‌کنیم. بدون تفکر همه چیز به زوال می‌رود، نابود می‌شود و آرام‌آرام فرو می‌پاشد. با تفکر است که ساختارها آغاز می‌شوند.

نویسنده: همسفر نسرین رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون یکم)
رابط خبری: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون یکم)
ویرایش و ارسال: همسفر سمانه رهجوی راهنما همسفر هدی (لژیون پانزدهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ایمان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .