English Version
This Site Is Available In English

همه تجربیات برایمان مفید نیستند

همه تجربیات برایمان مفید نیستند

جلسه پنجم از دوره‌ی نوزدهم از سری کارگاههای آموزش خصوصی کنگره‌۶۰ نمایندگی‌ قیدار با استادی مسافر نجم‌الدین، نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافر علی‌رضا با دستور جلسه" نفش سی‌دی و نوشتن آن در آموزش" در روز سه‌شنبه ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد

سلام دوستان نجم‌الدین هستم یک مسافر، تشکر می‌کنم از ایجنت محترم، گروه مرزبانی و نگهبان محترم که اجازه حضور در این جایگاه و خدمت را به من دادند، خدا را شکر می‌کنم بابت اینکه می‌توانم در کنگره باشم تا بتوانم با آموزش‌های ناب مشکلات خود را حل کنم و امیدوارم بتوانم قدر این جایگاه را بدانم.

اما در مورد دستور جلسه این هفته" نقش سی‌دی‌ها و نوشتن آن در آموزش" من باید تشخیص بدم چه خواسته‌هایی دارم و کدام خواسته خوب و کدام بد هست، قدرت تشخیص از کجا پدیدار می‌شود؟ در جزوه‌های جهان‌بینی استاد امین می‌فرمایند: (دانایی یعنی قدرت تشخیص ماهیت هر خواسته در هر رنگ و لباسی) و من باید دانایی را در خودم بوجود آورم و باید تفکر کنم، آموزش ببینم و تجربه کسب کنم.

 باید قبل انجام هر کاری اول فکر کنم، نتیجه کار خود را بررسی کنم، ده سال دیگر از این مسیری که انتخاب کرده‌ام چیزی عاید من خواهد شد یا این که چیزی دریافت نخواهم کرد و من برای رسیدن به این نقطه نیاز به آموزش دارم تا بتوانم از تجربه‌های خود استفاده کنم، آیا همه تجربه‌ها برای من مفید خواهد بود؟ همه چیز در انسان اکتسابی می‌باشد و باید یاد بگیرم، آموزش ببینم چرا که کل مسیر زندگی توام با آموزش می‌باشد. 

من خیلی از مسیر‌ها را اشتباه رفته بودم ولی کنگره مسیر درست را به من نشان داد، آموزش‌هایی که به زبان ساده و روان درآمده است و همه این آموزش‌ها در قالب سی‌دی‌ها در هر هفته در اختیار من قرار می‌گیرد و کل این ویژگی‌ها را دارد یک مطلبی را جناب مهندس می‌خوانند در حد یک پاراگراف و آن را به زبان ساده وروان برای ما می‌شکافند و کاملا قابل فهم می‌شود حتی برای کسانی که فقط سواد خواندن و نوشتن را دارند قابل هضم است و سی‌دی منبع آموزشی مناسبی که در خانه وقت دارم بنویسم و به درمان اعتیاد و شکل درست زندگی کردن را به من می‌آموزد کسی که منظم سی‌دی ها را می‌نویسد حتما به حال خوب هم می‌رسد و آرامش و آسایش می‌رسد. انشاالله قدر چیزی را که داریم را بدانیم آموزش‌هایی که به رایگان در اختیارمان قرار می‌گیرد، با پول سی‌دی نمی‌توان یک نخ سیگار گرفت. متشکرم از تمام عزیزانی که حضور داشتند و به حرف‌های من گوش کردند.

تایپ و ویرایش: مسافر یاسر، رجوی لژیون دهم 

درج و ارسال: مسافر ابوذر، راهنمای لژیون یکم 

ضبط صدا و عکس: مسافر علی، مرزبان خبری

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .