English Version
This Site Is Available In English

سی‌دی نوشتن ما را از افکار بیهوده دور می‌کند

سی‌دی نوشتن ما را از افکار بیهوده دور می‌کند

«سی دی ها سراسر آموزش هستند ،آموزش جهان بینی،مردم داری،اخلاق  مداری،در صراط مستقیم حرکت کردن،و در کل آموزش درست زندگی کردن‌»

«سی‌دی نوشتن برایم، بالاترین مدیتیشن محسوب می‌شود»
همسفر وجیهه به همراه مسافر سجاد با تخریب پانزده سال وارد کنگره  ۶۰ شده اند،آنتی ایکس مصرفی تریاک کشیدنی، به مدت هفتاد و هفت روز به متد درمانی dst،داروی ot،تی دی اس شروع دو سی سی ،در حال حاضر چهار و نیم سی سی ،با راهنمایی مسافر ابوالفضل از لژیون ۲ نمایندگی قوچان، رشته ورزشی مسافر والیبال،راهنمای خودشان همسفر زهره،سفر می‌کنند.

همسفر وجیهه در حال حاضر سفر اول را می‌گذرانند، امیدواریم همه‌ی سفر اولی‌ها با صبر و تلاش در مسیر درمان موفق شوند و طعم آرامش واقعی را بچشند و زندگیشان از نور الهی طنین انداز شود.

هدف از سی‌دی نوشتن در کنگره ۶۰ بنا به فرمایش آقای مهندس چیست؟
هدف بر این است که به نظم لازم برسیم،آموزش لازم را بگیریم‌،تمام تایمی که سی‌دی می‌نویسیم از افکار منفی و شلوغی های ذهن دور هستیم و تمام تمرکزمان  بر روی نوشتن می‌باشد، که خود بالاترین مدیتیشن محسوب می‌شود.

شما به عنوان یک سفر اولی تا کنون چه دریافت‌های مثبتی از کنگره و نقش سی دی نوشتن در خود و زندگیتان گرفته اید؟
به‌ عنوان سفر اولی دریافت مثبت من از زمان ورود به کنگره این هست که مثل سابق زمان و وقتم ، به بیهودگی هدر نمی رود ،تایمی را در طول روز سی‌دی گوش می‌کنم و می‌نویسم. هر سی دی واقعا نکته های آموزشی فراوانی دارد.

آیا گوش کردن سی‌دی و نوشتن آن در بهبود درمان مسافر و خودتان و زندگیتان تاثیری بسزایی داشته است؟
بله صد در صد ،مسافر من هم با گوش دادن و نوشتن سی‌دی، در اخلاق و رفتار تغییرات خوبی داشته و به لطف خدا ،آرام تر و صبور تر شده اند و در زندگیمان  تغییرات مثبت و خوشایندی بوجود آمده است.

از حس و حالتان نسبت به زمانی که سی‌دی گوش می‌کنید و می‌نویسید برایمان بیان بفرمائید؟
من قبل از ورود به کنگره کمی عصبی بودم و زود بهم می‌ریختم، ولی با آمدن به کنگره و  از زمانی که سی‌دی  نوشتن را شروع کرده‌ام ، آرام تر شده‌ام و در زمان نوشتن سی‌دی‌ها با آرامش قلبی  و بدور از هر گونه تنش، سی‌دی را گوش می‌کنم و می‌نویسم‌.

 از حس و حال نابتان ، از زمانی  که به کنگره آمده اید  برایمان شرح دهید؟
خدا را شاکرم از زمان ورود به کنگره زندگی ام شادتر شده است،تایم و زمان بیشتری با مسافرم می‌گذرانم،نقطه اشتراک بیشتری برای صحبت کردنمان،برایمان بوجود آمده است.

سی دی ها چه چیزهایی را به ما آموزش می‌دهند؟
سی دی ها سراسر آموزش هستند ،آموزش جهان بینی،مردم داری،اخلاق  مداری،در صراط مستقیم حرکت کردن،و در کل آموزش درست زندگی کردن‌.

مصاحبه کننده: همسفر صدیقه رهجوی راهنما همسفر محبوبه ( لژیون اول)
عکاس: همسفر طیبه رهجوی راهنما همسفر محبوبه( لژیون اول)
ارسال:همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون اول) نگهبان سایت

همسفران نمایندگی قوچان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .