English Version
This Site Is Available In English

سیدی نوشتن محور اصلی در یادگیری است

سیدی نوشتن محور اصلی در یادگیری است

سلام دوستان منصور هستم مسافر
در مورد نقش سی دی ونوشتن آن در اموزش، برای درمان اعتیاد، سه پارامتر جسم و روان و جهانبینی باید بهبود پیدا کند وبه تعادل برسند تا درمان در یک فرد مصرف کننده اتفاق بیفتد، من در کنگره فرا گرفتم که جسم ، با استفاده از داروی مناسب ودر مقدار وزمان مناسب وبا تغذیه مناسب و ورزش بهبود پیدا میکند و به درمان میرسد، ولی موضوع مهم اینجاست که  تفکر واندیشه من نیز بایستی تغییر کند و باید فکرو اندیشه من دیگر ان تفکرات افیونی نباشد، بنابراین مسئله جهانبینی این مهم را حل میکند و از طرفی یک ضلع دیگر از مثلث درمان، مسئله روان میباشد، با درست شدن وبه تعادل رسیدن جسم وجهانبینی، روان هم به تعادل میرسد..حالا جهانبینی با نوشتن سی دی و گوش کردن به آن و نکته برداری از سی دی و در کارگاه اموزشی حضور داشتن و گوش دادن به سخنان استاد ومشارکتها،به مرور زمان ان اگاهی وبینش را در من به وجود میاورد که هم ماهییت اعتیاد را بشناسم، هم سیستم ایکس و انواع انتی ایکسها را بشناسم.همینطور تخریبهای استفاده از موادمخدر بر جسم و انعکاسش بر اطرافیان را بفهمم، در کل جسم انسان را بشناسم..به قول اقای مهندس برای اینکه یک فرد به درمان برسد باید یک نیمچه فیلسوفی بشود، حالا مسئله نوشتن سی دی، از اهمیت بالایی برخوردار هست و پایه اصلی درمان هست وبه کرات شاهد این هستیم که اقای مهندس در نوشتن سی دی ها و گوش دادن به انها تاکید میکند، حتی میگوید افرادی که در سفر دوم هستند و ۳۰سی دی را مینویسند باید سی دی هفتگی را هم گوش بدهند..چون در کنگره ما باید با اخبار کنگره بروز باشیم..رمز موفقیت کنگره و کار درمان در کنگره ۶۰ نوشتن سی دی هاست، چون اعضا از یک منبع سرچشمه میگیرند، به خاطر همین هیچ گونه اختلاف نظری وجود ندارد و همه همدیگر را درک میکنند وهمه در یک راستا که مسئله درمان هست پیش میروند.

سلام دوستان مسعود هستم مسافر
برای من علاوه بر پیشرفت در نگارش متون در زمینه‌های مختلف مثل تند نویسی ،کم شدن غلطهای املایی و همچنین بهتر شدن در خوش نویسی و زیبایی خط مهمترین نتیجه‌ای که داشته این بوده که اوقاتم بیهوده نمیگذرد، نتیجه اینکه فکرم و ذهنم فرصت این را پیدا نمیکنند که بخواهند من را با خودشان ببرند به ناکجا آباد! یعنی واقعا دیگر هیچ وقتی خالی نمی ماند که بخواهم به بیهودگی سپری کنم.

سلام‌دوستان‌محسن‌هستم‌مسافر‌
روزی‌که‌وارد‌کنگره‌شدم‌اصلا‌حالم‌خوب‌نبود‌فقط‌فکرم‌این،بود‌که‌شربت‌اوتی‌بگیرم‌و‌بروم‌ولی‌بعد‌از‌چند‌جلسه‌با‌مشارکت‌دوستان‌وراهنمای‌عزیزم‌ فهمیدم کسی‌تو‌کنگره‌موفق‌هست‌که‌سی‌دی‌بنویسد وخوب‌به‌سی‌دی‌های‌مهندس‌گوش‌بدهد،این‌‌سی‌دی‌ها‌بجز‌این‌که‌ما‌را‌به‌رهایی‌می‌رساند‌در‌زندگی‌و‌جامعه‌هم‌تاثیر‌خیلی‌زیادی بر روی ما می گذارد، قبل‌از‌امدن‌به‌کنگره‌من‌فقط‌زنده‌بودم‌ و روش‌زندگی‌کردن‌را‌بلد‌نبودم‌این‌سی‌دی‌نوشتن‌بود‌که‌به‌من نشان داد که‌چگونه‌زندگی‌کنم این سی دی نوشتن مثل مدرسه رفتن است هرچقدر بیشتر بنویسی موفق تر هستی.

سلام ابوالفضل هستم مسافر
سی دی نوشتن یکی از ابزارهای مهم در کنگره است که هر شخص مصرف کننده را با هر شرایطی آموزش می دهد و ما را به حال خوب می رساند، تنها چیزی که ذهن من را آرام می کند، همین سی دی نوشتن است به نظر من خیلی نقش مهمی دارد که تمام گروه ها درحال نوشتن سی دی هستند حتی خود آقای مهندس، هرچه بیشتر بنویسی علم و آگاهی بیشتری پیدا می کنی.

 

نویسندگان: راهنما مسافر منصور، مسافر مسعود، مسافر محسن، مسافر ابوالفضل(لژیون هفتم)

تنظیم: مسافر رضا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .