English Version
This Site Is Available In English

یک خدمت غلط شعبه را به گردباد می‌برد

یک خدمت غلط شعبه را به گردباد می‌برد

پیام از استاد سردار
شروع حرکت در بیکران و آغازی تازه برای جان بخشیدن می‌شود، ما هم در کنار جویی نشسته‌ایم، بعضی اوقات سفری کوتاه به قبل خود می‌نمائیم و یادی از همه حیات‌های خود می‌نمائیم.

گروه سایت همسفران نمایندگی شعبه اروند آبادان با راهنمای تازه‌واردین همسفر حمیده مصاحبه‌ای پر از حس و حال خوب، انجام داده است تا ایشان از تجربیات خویش سخن بگویند.

شما را به خواندن این مصاحبه زیبا دعوت می‌کنیم.

همسفر حمیده و مسافرشان با بیش از ۲۰سال تخریب و آخرین آنتی‌ایکس مصرفی شیشه و هروئین وارد کنگره شدند؛ هم‌اکنون با روش دی‌اس‌تی و داروی اوتی در حال درمان هستند.

همسفر حمیده به لطف خداوند و آموزش‌های کنگره جایگاه‌های خدمتی؛ دبیری، ورزشبان والیبال، سایت، بخش صوتی، مرزبانی، عکاسی و عضویت در لژیون سردار را تجربه کردند و در حال حاضر در جایگاه خدمتی راهنمای تازه‌واردین حضور دارند.

با توجه به پیشینه‌ای که در کنگره داشتید در چه جایگاه‌هایی خدمت کرده‌اید؟

در ابتدا خدا را شاکرم که مسیر کنگره را سر راه زندگی‌ام قرار داد، مسیری که باعث شد «زندگی کنم» نه اینکه فقط «زنده باشم»؛ بنده توفیق حضور در جایگاه‌های خدمتی؛ دبیری، ورزشبان والیبال، سایت، بخش صوتی، مرزبانی، عکاسی و عضویت در لژیون سردار را داشته‌ام؛ هم‌اکنون در جایگاه خدمتی راهنمای تازه‌واردین هستم.

راهنمای تازه‌واردین باید چه ویژگی‌ و توانمندی‌هایی داشته باشد؟
یک راهنمای تازه‌وارد باید آموزش‌های کنگره را درست دریافت کرده باشد و از نظر روحی و روانی در آرامش کامل باشد، حس خوبی داشته باشد تا بتواند با همان حس خوب، تازه‌وارد را نگه دارد.

در مورد وادی دهم و تأثیر آن روی خودتان، توضیحاتی بفرمایید؛
این وادی می‌گوید: «صفت گذشته در انسان صادق نیست، چون جاری است»؛ قبل از ورود به کنگره هیچ درکی از این جمله نداشتم و نمی‌توانستم جواب بدهم اما حالا کاملاً این وادی را درک می‌کنم و یاد گرفته‌ام که انسان قابل تغییر است، من شخصاً یک انسان کاملاً گوشه‌گیر و ناتوان بودم، جرئت بروز توانایی‌هایم را نداشتم و همیشه به خودم می‌گفتم: «حمیده! زندگی تو در همین چهارچوب خلاصه می‌شود، کارهای منزل را انجام بدهی و بچه‌ها را بزرگ کنی، کار دیگری از دستت برنمی‌آید» اما کنگره به من آموخت که حمیده قابل تغییر است، می‌تواند توانایی‌هایش را بروز دهد و مسیر خواسته‌هایش را دنبال کند تا به آنچه در دل دارد برسد.

آیا راهنمای تازه‌وارد که پذیرش شما را در روز نخست ورودتان به کنگره انجام داد را به یاد دارید؟ چه صفات و ویژگی‌هایی داشتند؟
بله! ایشان خانم سهام بودند که هنوز هم در کنگره حضور دارند، راهنمایی بسیار آرام، مهربان و با حس و حال بالا، اولین جرقه امید را از ایشان گرفتم و همین باعث شد در کنگره ماندگار شوم و به حال خوش برسم.

شما در این دوره از خدمت‌تان چه وظیفه و برنامه‌هایی دارید؟
اولین وظیفه من این است که اطمینان خاطر یک تازه‌وارد را نسبت به مسیر کنگره و درمان، درست منتقل کنم و من تلاش می‌کنم با کمک خداوند و با حس خوب، این اطمینان را به تازه‌وارد بدهم.

به نظر شما چرا روی امر پویایی راهنمای تازه‌واردین بسیار تأکید شده است؟
هر فرد خدمتگزار وقتی جایگاهی را قبول می‌کند یعنی مسئولیت آن را پذیرفته است؛ راهنمای تازه‌وارد وظیفه‌ سنگینی دارد زیرا اولین شخصی است که یک تازه‌وارد با او هم‌کلام و هم‌حس می‌شود.

در مقدمه جزوه راهنمای تازه‌واردین، جناب مهندس به سقوط در گردباد دوم اشاره نموده است، به نظر شما یک راهنمای تازه‌وارد برای صعود و خدمت صادقانه چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟
اگر من حمیده بخواهم حال دلم همیشه خوب باشد، باید برای رسیدن دیگران به حال خوب تلاش کنم، باید از ارتقا و صعود دیگران خوشحال باشم و آنقدر دل بزرگی داشته باشم که از خوشحالی آن‌ها من هم خوشحال شوم این‌گونه می‌توان با امواج کنگره موج‌ سواری کرد و از گردبادها در امان ماند.

چه توصیه‌ای به راهنمایان تازه‌وارد دارید؟
من به‌عنوان یک راهنمای تازه‌وارد، باید همیشه صد خودم را بگذارم تا بتوانم رهجو تازه‌وارد را جذب کنم؛ جرقه‌ امیدی که از سمت من در دل او روشن می‌شود، می‌تواند مسیر زندگی‌اش را تغییر دهد.

نقش خدمت با عمل سالم را در تداوم رهایی همسفران بفرمایید؛
کنگره بر سه ضلع عدالت، معرفت و عمل سالم حرکت می‌کند، اگر خدمتگزار این سه ضلع را در نظر نگیرد، از مسیر کنگره خارج می‌شود و دچار حاشیه می‌گردد و این تأثیر منفی، هم روی خودش و هم روی همسفران دیگر، چه سفر اولی‌ها و چه سفر دومی‌ها اثر می‌گذارد؛ اگر یک شعبه خدمتگزاری با عملکرد غلط داشته باشد، آن شعبه متزلزل می‌شود و آرام‌آرام در گردباد کنگره قرار می‌گیرد و فرد در نهایت از مسیر خارج می‌شود.

مصاحبه‌کننده و طراح سوال: همسفر فروغ رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون دهم)
عکاس: همسفر نگار رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون هفتم)
ویرایش و ارسال: همسفر سما رهجوی راهنما همسفر مولود (لژیون یازدهم) دبیر دوم سایت
همسفران نمایندگی اروند آبادان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .