English Version
This Site Is Available In English

در مسیر بخشش باید از ترس گذشت .

در مسیر بخشش باید از ترس گذشت .

دهمین جلسه از سری کارگاههای جشن گلریزان با نگهبانی مسافر جمشید و استادی مسافرمحمدو دبیری مسافر رضا در روز دوشنبه مورخه19 آبان ماه 1404 راس ساعت ۱۷ آغاز به کارنمود .

خلاصه سخنان استاد :

سلام دوستان محمد هستم یک مسافر.از ایجنت و گروه مرزبانی تشکر میکنم که اداره جلسه را به بنده واگذار کردند، دستور جلسه‌ی این هفته، «گلریزان» یکی از زیباترین و پربارترین هفته‌های کنگره است. حس بسیار خوبی دارم که خداوند به بنده قدرت بخشش داده است. هرچه بیشتر در مسیر کنگره ۶۰ قدم برمی‌دارم، بهتر متوجه می‌شوم که در چه جایگاه ارزشمندی قرار گرفته‌ام. اما مانعی که گاهی مرا از این مسیر دور می‌کند، ترس است؛ و گذشتن از ترس یعنی رسیدن به بخشش.

وقتی در خرد جناب آقای مهندس قرار می‌گیرم، خردمند می‌شوم؛ و وقتی در قدرت ایشان قرار می‌گیرم، قدرتمند می‌شوم. آقای زرکش با هزینه شخصی به همه شعب سر می‌زنند ،این یعنی بخشش واقعی ،وقتی کسی از زندگی خود می‌بخشد و در مسیر بخشش قدم می‌گذارد بنده نباید این فرصت را از دست بدهم. حتی اگر سهم بنده در ساخت ساختمان کنگره به اندازه‌ی پول یک آجر باشد، باید در این مسیر مشارکت کنم؛ چون همه ما انتخاب‌شدگان این راه هستیم و باید قدر صندلی‌ها و جایگاه‌های خود را بدانیم.

امروز کنگره در جایگاه عظیمی قرار گرفته است بعضی از عزیزان مبالغ زیادی برای کنگره پرداخت کرده‌اند، و این واقعاً بخشندگی بزرگی است. به نظر بنده، ثروتمند کسی نیست که پول زیادی دارد، بلکه کسی است که در کنگره آموزش می‌بیند تا بخشنده شود بنده با کوله‌باری از سختی و بدبختی وارد کنگره شدم، اما امروز حال خوبی دارم و به کنگره نیاز دارم تا بخشیدن را بیاموزم.

با آموزش‌هایی که در کنگره یاد گرفته‌ام، باید بذر نیکی و محبت بکارم، چون کینه و نفرت هیچ سودی برایم ندارد. بخشش مرا دوباره احیا کرد، زیرا بخشش یعنی تولدی دوباره. ان‌شاءالله همه با هم دست به دست دهیم تا در هفته‌ی گلریزان، هرکس به اندازه توانش در این کار خیر سهیم باشد. خدمت واقعی، خدمت صادقانه است جناب آقای مهندس بیش از سی سال است که در حال بخشش هستند ، بنده هرچقدر برای کنگره کار کنم باز هم در برابر آنچه برایم انجام داده، ناچیز است. وقتی در زمین بازی هستی، توپ حتماً به پایت می‌خورد؛ یعنی اگر در مسیر خدمت قرار بگیری، فرصت رشد و تأثیرگذاری نصیبت خواهد شد.

برگزاری لژیون تغذیه سالم راهنمای محترم مسافر علی در روز دو شنبه 

برگزاری لژیون ویلیام وایت راهنمای محترم مسافر داود در روز دوشنبه

 

تهیه و تنظیم مرزبان خبری مسافر عزت.

ویرایش خبر مسافر محمد مهدی لژیون چهارم.

متن خبر :همسفر پویا لژیون ششم و مسافر حمید لژیون نهم.

عکس: مسافر حمید لژیون دوم.

بارگزاری: مسافر سعید لژیون سوم.

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .