English Version
This Site Is Available In English

آموختن و یادگرفتن پایه‌های پالایش و تزکیه هستند

آموختن و یادگرفتن پایه‌های پالایش و تزکیه هستند

خداوند را شاکر و سپاسگزارم که یک‌بار دیگر توانستم در کنگره۶۰ حضور داشته باشم.
ما وقتی کنار یکدیگر قرار می‌گیریم و با همدیگر ارتباط داریم، آزاد هستیم. همه چیز باید پایه‌ای داشته‌ باشد و از ابتدا درست چیده‌ شود. بسیاری از انسان‌ها در فهم مطالب دچار مشکل می‌شوند؛ چون مطالب قبلی را به خوبی یاد نگرفته‌اند، مثلاً زمانی که می‌خواهیم ساختمانی را بسازیم، باید مصالح را به خوبی بشناسیم و فنداسیون آن را درست بچینیم که این ۹۰ درصد مسئله است یا اگر قصد داریم هندسه یاد بگیریم، بایستی ابتدا نقطه، خط و صفحه را خوب بشناسیم. حال این سوال پیش می‌آید که چرا مفهوم چیزی را تعریف می‌کنیم؟
پاسخ این است که به شناخت آن برسیم. برای شناخت مسئله‌ای باید آن را طوری تعریف کنیم که با موضوع دیگری اشتباه گرفته نشود.

استاد امین به این موضوع اشاره کردند: «یادگیری ما زمانی کامل می‌شود که تصویری از آن در ذهن ما به وجود آید». این‌که بعضی افراد ۵ یا ۱۰ سال یا حتی بیش‌تر به دنبال چیزی هستند، به معنای کودن و خنگ‌ بودن آن‌ها نیست؛ چون آن‌ها خواسته قوی داشته‌اند. خواستن یک روی دانستن است.
در ادامه به تدریس فیزیک‌دان بزرگ، ریچارد فاینمن اشاره شد که بارها درسی را برای شاگرد توضیح دادند و او متوجه نشد. این‌جا مدعی می‌شوند که مشکل در نفهمیدن خود استاد بوده‌ است. آموختن و یادگرفتن، پایه‌های پالایش و تزکیه هستند و در ابتدای کار مهم نیست از کجا شروع کنیم، مهم این است از جایی که شروع می‌کنیم، بفهمیم؛ ولی معمولاً این قسمت سخت ماجرا است که من این همه زحمت کشیده‌ام، اکنون از فلان نقطه شروع کنم، دیگران چه فکر می‌کنند.
ایشان همچنین بیان کردند: «کتاب‌های آسمانی علم درست زندگی‌ کردن را آموزش می‌دهند، از این رو باید خیلی جامع و وسیع باشند و در آن‌ها مثال‌های بسیاری آورده شده تا داستان‌‌ها به خوبی درک شوند». کتاب کلام الله نیز برای زمان خاصی نیست و مفاهیم آن جاری است.

استاد امین همچنین مفاهیم شرک، کبر، کفر و انفاق را بیان کردند. کبر، یعنی زمانی که انسان خود را در ماهیت بهتر و برتر از سایر انسان‌ها می‌داند. شرک زمانی اتفاق می‌افتد که انسان شخص دیگری را به جای خداوند بگذارد و دستورات او را اجرا کند.
کفر، یعنی پنهان‌ کردن‌ و نادیده‌ گرفتن خوبی‌های دیگران.


نویسنده: همسفر فاطمه رهجوی همسفر راهنما همسفر بنفشه (لژیون اول)
رابط خبری: همسفر مرجان رهجوی راهنما همسفر بنفشه (لژیون اول)
ویرایش: همسفر ساره رهجوی راهنما همسفر صدیقه (لژیون هفتم) دبیر سایت
ارسال: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر طیبه (لژیون چهارم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی خواجو

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .