English Version
This Site Is Available In English

روش دی اس تی و اوتی

روش دی اس تی و  اوتی

سومین جلسه از دوره نودودوم از کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی آکادمی به استادی مسافر رضا، نگهبانی مسافررضا و دبیری اینجانب مسافر محمدعلی با دستور جلسه " DST و OT "  در روز دوشنبه5 آبان 1404 رأس ساعت 17 آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان رضا هستم یک مسافر. خدا را شاکرم که توفیق داد تا بتوانم در این جایگاه خدمت کنم و از راهنمای عزیزم،  گروه مرزبانی و ایجنت محترم شعبه نیز که اجازه خدمت در این جایگاه را به من دادند، تشکر می‌کنم.
خیلی خوشحالم پس از گذشت دو سال که در کنگره حضور دارم امروز توانستم این جایگاه را تجربه کنم و باور نمی‌کنم که در دهه هفتاد زندگی و به واسطه روش درمان دی اس تی و شربت اوتی به درمان برسم.
پس از نزدیک به پنجاه سال مصرف مواد و تجربه ترک با روش‌‍‌های متفاوت و حال بدی که داشتم مجبور به مصرف مجدد مواد شدم.
پس از آشنایی با کنگره 60 و آگاهی به مقوله اعتیاد و درمان آن با روش دی اس تی و شربت اوتی می‌توانم صادقانه بگویم که به حال خوشی که سال‌ها به دنبال آن بودم، رسیدم.
من با تمام توانایی‌هایی که در بیرون از کنگره داشتم اما در مسیر آموزش‌های کنگره بود که متوجه شدم آگاهی لازم را برای زندگی و درمان اعتیاد ندارم.
از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید از همه شما سپاسگزارم
تایپ، عکس و بارگزاری خبر: مسافر امین لژیون 11

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .