English Version
This Site Is Available In English

کارگاه آموزشی جهان‌بینی؛ وادی نهم: وقتی نیرویی از کم شروع بشود و به درجه بالا و بالاتری برسد، نقطه تحمل پیدا می‌شود

کارگاه آموزشی جهان‌بینی؛ وادی نهم: وقتی نیرویی از کم شروع بشود و به درجه بالا و بالاتری برسد، نقطه تحمل پیدا می‌شود

لینک دانلود فایل صوتی

چهارمین جلسه از دوره هشتاد و ششم کارگاه‌های آموزشی کنگره ۶۰؛ ویژه مسافران و همسفران؛ با استادی و نگهبانی آقای مهندس حسین دژاکام و دبیری مسافر فرهاد با دستور جلسه "وادی نهم: وقتی نیرویی از کم شروع بشود و به درجه بالا و بالاتری برسد، نقطه تحمل پیدا می‌شود" چهارشنبه 7 آبان ماه 1404 ساعت 10:00 آغاز به کار کرد.


نکات مطرح شده در سخنان بنیان و  نگهبان کنگره ۶۰ در جلسه چهارشنبه هفتم آبان ماه ۱۴۰۴

مصوبات شورای اسیسانت ها در جلسه روز شنبه سوم آبانماه 1404

۱ - زمانی که همسفران وارد لژیون می شوند ، در صورت غیبت بیش از یک ماه باید به کمیته انضباطی معرفی شوند و مانند بخش مسافران، شش ماه دوری از کنگره مشمول آنها می شود . تمام قوانین مسافران برای همسفران هم اجرا میشود.

۲ - در لژیون ویلیام‌وایت و جونز یا تغذیه سالم نیز کسانی که برگشت میخورند و سفر خود را نیمه کاره رها میکنند باید به کمیته انضباطی ارجاع شوند.

۳ –روشی که در لژیون جونز یا تغذیه سالم به کار گرفته می شود ، روش دی اس تی نیست ، بلکه روش دژاکام است . بنابراین در اعلام سفرلژیون جونز باید گفته شود با متد یا روش دژاکام .

۴ - در شهر هایی که نمایندگی خانم های مسافر وجود دارد ، پذیرش خانم های مصرف کننده به عنوان همسفر انجام نمی شود .

۵ – در شهرهایی که نمایندگی خانمهای مسافر وجود دارد، مسئولین گروه خانمهای مسافر مثل ایجنت و راهنما می توانند در گروه خانم های همسفر در نمایندگی های همان شهر به عنوان استاد جلسه انتخاب شوند و همینطور اگر شرایط لازم فراهم شود ، همسفران خانم که مسئول هستند می توانند در جلسات نمایندگی خانم های مسافر به عنوان استاد جلسه انتخاب شوند .

۶ -  در کنگره 60 قانونی وجود دارد که طبق آن راهنمایانی که زن و شوهر هستند نمی توانند یه یک زوج مسافر و همسفر را به عنوان رهجو پذیرش نمایند . این قانون در نمایندگی های تازه تاسیس که تعداد راهنمایان کم می باشد و در صورتی که راهنمای دیگری وجود نداشته باشد ، اجرا نمی شود.


 

 

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .