English Version
This Site Is Available In English

ارزش جسم

ارزش جسم

هفتمين جلسه از دوره چهاردهم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره۶۰، نمایندگی اسلامشهر، با استادی پهلوان محترم مسافر احسان، نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر بابک با دستورجلسه‌ "جهان‌بینی در ورزش" در روز شنبه ۲۶ مهر ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

 

خلاصه سخنان استاد:

خداوند را هزاران بار شاکرم برای تک‌تک لحظات خوب زندگی و این روزها، که از اعماق تاریکی و ظلمت هدایت شده‌ام تا به این جایگاه برسم که بتوانم به شما عزیزان خدمت کنم و از آقای مهندس و خانواده محترم ایشان همیشه سپاسگزار و قدردانم، زیرا شرایطی را فراهم نموده‌اند تا من بیشتر از گذشته از زندگی لذت ببرم، از خدمت‌گزاران کنگره۶۰ خصوصاً خدمت‌گزاران زحمت‌کش لژیون سردار و آقای زرکش سپاس‌گزاری می‌کنم و همچنین قدردان ایجنت محترم و گروه مرزبانی شعبه اسلامشهر می‌باشم که امروز به بنده اجازه حضور در این جایگاه را داده‌اند؛ امروز می‌خواهیم در رابطه با دستور جلسه جهان‌بینی در ورزش صحبت کنیم و بنده به واسطه خدمت در لژیون سردار در کنار شما عزیزان می‌باشم، در روزهای آینده در حیطه بخشش، امتحانی تحت عنوان جشن گلریزان پیش رو داریم و اکنون این فرصت نصیب بنده شده تا در مورد این دو موضوع صحبت کنم.

دلیل اصلی ورزش در کنگره ۶۰ اهمیتی است که به زندگی و سلامتی انسان‌ها داده می‌شود، من در کنگره۶۰ زندگی کردن را آموختم، کنگره پرده‌ای را از دید من کنار زد و گفت به تو چیزی بخشیده‌ایم که اگر قدردان آن باشی، ارزش تمام لحظات آن را خواهی دانست و آن چیزی نیست جز زندگی؛ زندگی موهبتی الهی است و آقای مهندس به من آموختند که گره‌های خود را در همین فرصت زندگی باز خواهی کرد؛ در این حیات ماشین پیشرفته‌ای به نام جسم در اختیار من قرار داده شده است که باید کاملاً از آن محافظت کنم، آقای مهندس به عنوان الگو به سلامت، تغذیه و ورزش خود اهمیت زیادی می‌دهند زیرا ارزش جسم خود را می‌دانند و برای رسیدن به اهداف خود از آن مراقبت می‌کنند؛ ورزش نیز از نکاتی است که برای حفظ سلامتی بسیار دارای اهمیت می‌باشد.

من باید شکرگزار و قدردان عمل عظیم کنگره‌۶۰ باشم و این عمل عظیم چیزی نیست جز درمان اعتیاد، درمان سیگار، درمان اضافه وزن و در آینده نزدیک درمان بیماری‌هایی که جهان از انجام آن بازمانده‌ است و در آن آینده نزدیک تمام جهان شکرگزار این عمل عظیم خواهند بود؛ زمانی که من می‌خواهم صبر را بیاموزم، بهترین موقعیت برای این آموزش در قلب مصیبت‌ها و مشکلات است و هیچ وقت به سادگی نمی‌توان چیزی آموخت مگر بهای آن را بپردازیم، در پیام لژیون سردار گفته می‌شود که اگر یک نفر را احیا کنید گویی انسان‌ها را احیا کرده‌اید، ممکن است خانواده‌ای درگیر اعتیاد مسافر خود باشد یا اعضای خانواده درگیر بیماری یکی از اعضا باشد، موضوع مورد توجه آن خانواده بیماری عزیزشان خواهد شد و آن موقعیت دردناک امتحانی برای خانواده خواهد بود، در نتیجه اگر عزیز بیماری دارید یا همسفر یک مصرف کننده هستید یا فرزندتان راهی سفر دوری است، شما در حال آزموده شدن هستید و باید به نحو احسنت این آزمون را پاس کنید زیرا تمام زندگی بر مبنای آزمایش است.

تمام اعضای کنگره دست به دست هم دادند و به من و خانواده‌ام یاری رساندند که بتوانم از امتحان خود که مسئله اعتیاد بود سربلند گذر کنم، امروز موضوع اعتیاد، بیماری‌های خاص و یا هر سختی و مصیبتی که بر ما می‌گذرد جزء امتحان ما خواهد بود و باید این امتحان را به خوبی انجام دهیم زیرا درخواست کرده‌ایم که بیاموزیم؛ هفته گلریزان موقعیت و دعوت ارزشمندی است که برای من به وجود آمده است و باید این دعوت را بپذیرم و خداوند به من فرصتی داده است که باید قدردان آن باشم و از آن استفاده کنم، باید در کنار هم ویرانی‌های پیش روی خود را آباد کنیم زیرا اگر امروز از رهایی و زندگی خود لذت می‌برم به خاطر گذشت و بخشش انسان‌های قبلی بوده است، ما می‌خواهیم جایگاه انسانی خود را دوباره به دست آوریم و برای رسیدن به آن از عمق تاریکی شروع خواهیم کرد، اگر مراقب درختان کوچه باشم، باغی را به من خواهند سپرد، از توجه شما عزیزان سپاسگزارم. 

عکس و متن: مسافر محسن

ارسال: مسافر محمد

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .