( رهایی از بند نیکوتین)
.jpg)
امروز شاهد یکی از زیباترین لحظات زندگی مسافر سعید هستیم؛ لحظهای که او پس از گذر از تاریکیها و تجربهی دردِ وابستگی، به نور و آزادی رسیده است.
مسافر سعید که روزی در بند نیکوتین بود، با توکل بر خداوند، با تکیه بر آموزشهای ناب کنگره ۶۰ و به یاری راهنمای گرامیاش آقای حمیدرضا همتی، توانست از این بند رها شود و طعم واقعی آرامش و سلامت را بچشد.
رهایی از نیکوتین تنها ترک یک ماده نیست، بلکه آغاز سفری تازه است؛ سفری به سوی شناخت، تعادل و عشق. این رهایی نشان میدهد که هیچ بندی محکمتر از ارادهی انسان نیست و هیچ تاریکیای در برابر نور ایمان و تلاش پایدار نمیماند.
از خداوند بزرگ سپاسگزاریم که بار دیگر شاهد تجلی رحمتش در قالب این رهایی بودیم. امیدواریم این تجربه الهامبخش، چراغ راهی برای دیگر مسافران در مسیر درمان و رهایی باشد.
با آرزوی سلامتی و آرامش برای مسافر سعید
رهایی از بند نیکوتین مبارک
تا باد چنین باد
تنظیم و ارسال مطلب مسافر عبدالله لژیون چهار
- تعداد بازدید از این مطلب :
792