English Version
This Site Is Available In English

برداشت از سی‌دی- بادبادک‌باز

برداشت از سی‌دی- بادبادک‌باز

مبحثی که آقای مهندس در سی‌دی بادبادک‌باز با عنوان تسلیم به قدرت‌ مطلق ارائه دادند، برای تاریخ ۱۳۷۵/۶/۱۷ می‌باشد.
آقای مهندس بیان فرمودند: قدرت مطلق نیرویی است که برای تمام هستی برنامه‌ریزی کرده و قدرت در دست او است. جهان مملو از امواج گوناگون می‌باشد؛ از موج‌های بسیار کوچک تا امواج سهمگین و خطرناک. بین این امواج، سکوتی نسبتاً کم‌عمق وجود دارد؛ به این معنی که ما دائماً با درگیری‌ها و مشکلات مختلفی مواجه هستیم و به‌محض اتمام یک مشکل، مشکل دیگر آغاز می‌شود و لحظاتی کوتاه بین این دو، سکوت برقرار است.

ما انسان‌ها نیز مانند برگی بر روی این امواج سوار هستیم؛ گاهی با خشم به زیر آب می‌رویم و گاهی چون پر مرغی به سطح می‌آییم. باید بیاموزیم که چگونه هرلحظه را کنترل کنیم. اگر با اراده، عزم راسخ و صبر بتوانیم لحظه‌ها را طی کنیم، بالاآمدن از زیر چرخ‌های امواج را فرامی‌گیریم. زندگی ما سرشار از کشمکش‌ها و مشکلات متعدد است و کلید رهایی، تعلیم‌گرفتن می‌باشد تا بتوانیم هرلحظه را به‌درستی کنترل کنیم. یکی از مهم‌ترین بخش‌های این تعلیم، ارتباط و روابط ما با دیگران است. آقای مهندس با تشبیه این موضوع به موج‌سواری می‌گویند: موج‌سواری که بر موج سوار می‌شود و از قدرت آن استفاده می‌کند، بهترین لذت و بهره را می‌برد؛ اما کسی‌که موج‌سواری بلد نباشد، موج کمرش را می‌شکند و او را از بین می‌برد. زندگی انسان‌ها نیز دقیقاً به همین‌صورت است؛ اگر موج‌سواری که همان روابط ما با دیگران است را بیاموزیم، می‌توانیم در زندگی موفق و خوب باشیم، در غیر این‌صورت، گرفتار مشکلات خواهیم شد.

ایشان تأکید می‌کنند که تعصب نه‌تنها در دین؛ بلکه در مواردی مانند نژادپرستی نیز مذموم است و همیشه باید تعادل برقرار باشد. درادامه، آقای مهندس شعر زیبایی از مولانا را قرائت می‌کنند:
دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد
به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد
ترازو گر نداری پس تو را زو ره زند هرکس
یکی قلبی بیاراید تو پنداری که زر دارد
تو را بر در نشاند او به طراری که می‌آید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
به هر دیگی که می‌جوشد میاور کاسه و منشین
که هر دیگی که می‌جوشد درون چیز دگر دارد

برای هرچیزی باید معیار داشته باشیم تا بتوانیم آن را بسنجیم. معیار سنجش در درون ما قرار دارد و تنها کافی است که لحظاتی فکر کنیم. عقل در وجود همه ما هست و باید به صدای آن گوش دهیم. آقای مهندس اشاره می‌کنند که جهان‌ها بسیار متعدد هستند و در صور پنهان نیز جهان‌هایی داریم که شاید قابل باور نباشند. زندگی و هستی در جهان فیزیکی ما، خود یک حلقه کامل است و ما مانند پر کاهی بیش نیستیم؛ اما می‌توانیم سیر و سفری چون امواج داشته باشیم، به‌شرط آن‌که در دستان امواج خرد نشویم.

آقای مهندس قانون حرکت صحیح را این‌گونه بیان می‌کنند: وقتی در جهت رودخانه شنا می‌کنیم، می‌توانیم از قدرت رودخانه استفاده کرده، درست حرکت کنیم و به جلو برویم؛ اما اگر در جهت خلاف رودخانه حرکت کنیم، انرژی و قدرت ما گرفته می‌شود. ایشان هماهنگی با کنگره۶۰ و لذت‌بردن از آن را نیز نشانه‌ای از، در صراط مستقیم‌بودن می‌دانند. درادامه آقای مهندس فرمودند: بادبادک‌ها تنها در باد مناسب و با بازیکن خوب، درست هدایت می‌شوند. در زندگی نیز ما تمام تلاش خود را می‌کنیم؛ اما باید شرایط نیز فراهم باشد که این شرایط را خداوند و خود ما فراهم می‌کنیم.

بادبادک‌های ماهر، انسان‌ها هستند و باد مناسب، قوانین الهی است. قوانین الهی باید باشند تا ما را به سرمنزل مقصود برسانند. ایشان بر ارج‌نهادن و استفاده مفیدبردن از وقت، در این بعد از هستی تأکید می‌کنند و می‌فرمایند: باید برای لحظه‌های دیگر غیر زمانی، آمادگی بیشتری بیابیم. زمان معیار خاص خود را دارد و این معیار، تنها در جهان ماده وجود دارد. در بعد دیگر، چنین چیزی نداریم؛ سرعت بسیار بالا است و انتقال اندیشه‌ها به‌محض فکر و احساس، انجام می‌پذیرد؛ پس هرچه فکر کردیم، بلافاصله انجام می‌شود. هیچ انرژی در جهان از بین نمی‌رود؛ درحالی‌که به انرژی دیگری تبدیل می‌شود. اگرچه حیات در زمین، طولانی به‌نظر می‌رسد؛ اما اگر زمان را حذف کنیم، بسیار کوتاه خواهد بود؛ پس باید قدر زمان را دانست؛ زیرا زمان برای ما نقش بسیار سازنده‌ای دارد.

برداشت همسفر فرزانه:
زندگی ما پر از فرازونشیب است. برای این‌که خرد نشویم و بتوانیم از این امواج لذت ببریم و جلو برویم، مخصوصاً در روابط خود، باید آموزش ببینیم، عاقل باشیم و فریب ظاهر را نخوریم، همیشه متعادل عمل کنیم و انرژی‌ خود را با حرکت در جهت قوانین درست هستی، هماهنگ کنیم. مهم‌تر از همه این‌که، قدر همین فرصت کوتاه زندگی و زمان را بدانیم؛ زیرا وقت خیلی باارزش و سازنده است.

منبع: سی‌دی بادبادک‌باز آقای مهندس
نویسنده: رابط خبری همسفر فرزانه رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون دوم)
ارسال: راهنمای تازه‌واردین همسفر سمیه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی وکیلی یزد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .