English Version
This Site Is Available In English

دلنوشته مسافر حمید از لژیون چهاردهم با موضوع سی‌دی هفته عشق

دلنوشته مسافر حمید از لژیون چهاردهم با موضوع سی‌دی هفته عشق

 سلام دوستان حمید هستم یک مسافر؛ آخرین آنتی ایکس مصرفی شیره خوراکی، مدت ۸۸ روز است که به روش DST سفر می‌کنم، داروی درمان OT، راهنما آقای هادی ثالثیان از لژیون چهاردهم شعبه بنیان مشهد، ورزش در کنگره شنا، میزان داروی مصرفی ۲/۵ سی‌سی در هر وعده.

 عشق و محبت در کنگره مصداق همان جمله معروف عارف نامی شیخ ابوالحسن خرقانی است که می‌گوید «هر کس به این مکان پا گذاشت نانش دهید و از دینش نپرسید.» دقیقاً هر عزیزی که وارد کنگره می‌شود نه به مذهبش، نه به رتبه و مقامش و نه به پیشینه کاری و خانوادگی او توجهی نمی‌شود. فقط همین که از مصرف مواد پشیمان باشد و به دنبال درمان بیاید، برای خدمتگزاران کافی‌ست تا او را بپذیرند و متد درمان را برایش آغاز کنند. چه جای زیبایی است کنگره، که بر مبنای عشق بنا شده و همچنان بر همین مبنا پیش می‌رود. جالب اینجاست اگر از اغلب مسافران کنگره بپرسید که عشق را تعریف کنند، شاید تعریف واضحی از این واژه نداشته باشند؛ اما خوب می‌دانند که برای کمک به همدردان و همنوعان گاهی در هفته پنج‌هزار کیلومتر راه را طی می‌کنند. بی‌هیچ منتی، بی‌هیچ ادعا و بدون توقع. عشق در کنگره غوغا می‌کند و انسان‌های زیادی را از قعر تاریکی و جهالت به اوج روشنایی و دانایی می‌رساند. عشقی که همچون اکسیر شفا‌بخشی است که با کیمیای محبت، مس را به طلا تبدیل می‌کند. همین اکسیر باعث درمان دردی شده که هزاران سال بشر با آن دست‌و‌پنجه نرم می‌کرد و راه‌حلی برایش نمی‌یافت.

 اکسیر عشق در کنگره است که مصرف‌کننده را حتی فروشنده مواد مخدر را نه تنها درمان می‌کند بلکه به خدمتگزاری خالص برای نجات گرفتاران در قهقرای اعتیاد تبدیل می‌سازد. من نامی جز «اکسیر زندگی» بر این عشق نمی‌توانم بگذارم. از اینکه مشارکت مکتوب من را خواندید متشکرم.

 

مرزبان خبری: مسافر وحید

ویرایش: مسافر مصطفی 

ارسال: مسافر نوید

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .