English Version
This Site Is Available In English

بیشترین زحمت را در شعبه مرزبانان می‌کشند

بیشترین زحمت را در شعبه مرزبانان می‌کشند

دومین جلسه از دور اول سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی مسافران کنگره ۶۰ سیرجان؛ با دستور جلسه؛ «جشن هفته ایجنت و مرزبان» با استادی؛ ایجنت محترم مسافر‌علی، نگهبانی؛ مرزبان مسافر حمید، دبیری؛ مرزبان مسافر منصور در روز سه‌شنبه مورخ ۱۴٠۴/۰۶/۲۵ راس ساعت ۱۷ شروع به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان علی هستم مسافر. از خداوند بزرگ سپاسگزارم که فرصت خدمت‌کردن را به من داد از آقای مهندس و خانواده محترمشان تشکر می‌کنم. هفته ایجنت و مرزبان را به آقای مهندس، تمامی ایجنت‌ها و مرزبانان کنگره ۶۰ و لژیون مرزبانی نمایندگی سیرجان تبریک عرض می‌کنم. از مرزبان دوره قبل آقا سیروس که در این شعبه زحمات زیادی کشیدن و همچنین از مرزبانان فعلی آقا حمید و آقا منصور تشکر می‌کنم که در این مدت در جهت پیشبرد اهداف کنگره و کاهش درد دردمندان در کنار من قرار گرفتند و همراه من بودند که بتوانیم شعبه‌ای بر مبنای اصول و قوانین داشته باشیم و به حاشیه نرویم. ما در سال چهار جشن داریم که یکی از این جشن‌ها، جشن ایجنت و مرزبان است و ما در این جشن از این عزیزان به بهترین شکل ممکن تقدیر و تشکر می‌کنیم؛ همان‌طور که یک خانواده از پدر، مادر و فرزندان تشکیل شده است و آن خانواده یک بزرگ‌تری به اسم پدر دارد و مسئولیت خانواده بر دوش پدر است و همه به او احترام می‌گذارند و از او فرمان می‌گیرند و مشورت می‌کنند، در کنگره هم به همین صورت است. حالا اگر ابعاد را یکی‌یکی بالاتر برویم یک طایفه را در نظر بگیریم یک پدربزرگ و بزرگ‌تری دارد که همه به او احترام می‌گذارند یا در یک روستا که یک ریش‌سفیدی هست مسئولیت آن روستا بر عهده او هست در یک شهرستان بخواهیم در نظرگیریم یک فرماندار و الی‌آخر. کنگره هم یک‌سری شعب دارد که شعب پراکنده هستند در استان‌ها و شهرستان‌ها و بعضی شهرستان‌ها بیشتر از بیست شعبه دارند.

در استان کرمان سه شعبه در خود کرمان است یک شعبه در سیرجان و یک شعبه در رفسنجان که برای هر کدام از این شعب یک نماینده از طرف کنگره به اسم ایجنت تعیین می‌شود که به پیشنهاد دیده‌بان رابط و تأیید نگهبان کنگره ۶۰ که آقای مهندس هستند برای یک دوره ۱۴ماهه انتخاب می‌شود و مسئولیت شعبه را بر عهده می‌گیرد. ایجنت کارش بیشتر به‌صورت نظارتی و بر مبنای عدالت، معرفت و عمل سالم همواره عمل می‌کند و الگوی صلح، احترام و محبت است. کار مرزبان بیشتر اجرایی و حافظ قوانین و حرمت کنگره ۶۰ است درواقع بیشترین زحمت را در شعبه مرزبانان می‌کشند. به‌عنوان‌مثال همین قانون یازدهم را در نظر بگیرید که تمام فیش‌های واریزی در مرزبانی وارد فرم، ثبت و بررسی می‌شود و همه این‌ها ماهیانه به تهران ارسال می‌شود.

گاهی شخصی ناخواسته و از روی عدم آگاهی خطایی انجام دهد و مرزبان به او تذکر دهد یا توسط راهنما به مرزبانی فرستاده شود معمولاً مرزبان‌ها او را هدایت و راهنمایی می‌کنند و به او قوانین را توضیح می‌دهند که شخص در چهارچوب مسیر قرار بگیرد. گاهی اوقات قرارگرفتن افراد در حاشیه مثل قرارگرفتن در حاشیه یک گردباد است که می‌چرخد و شخص را به بیرون پرتاب می‌کند؛ ولی اگر شخص در مرکز باشد هیچگاه پرت نمی‌شود. همین‌طور که همه می‌دانید شال ایجنت کرم و شال مرزبان‌ها به رنگ زرد است و مرزبان‌هایی که برای شعب انتخاب می‌شوند شرایط انتخاب آن‌ها به این صورت است که یک سال رهایی داشته باشند، سفر ویلیام را انجام داده باشند، یک دوره دبیری را گذرانده باشند با دارابودن این شرایط، انتخابات انجام و با رأی‌گیری اعضای نمایندگی، ۵ نفر به‌عنوان مرزبان انتخاب می‌شوند.

ولی باتوجه‌به اینکه تعداد خدمتگزاران در شعبه سیرجان کم بود، انتخاب مرزبان‌ها به‌صورت انتصابی و ۲ نفر بودند که این ۲ نفر درواقع کار ۵ نفر را انجام می‌دهند و واقعاً زحمت می‌کشند زودتر از همه می‌آیند و دیرتر از همه می‌روند. روزهای یکشنبه، سه‌شنبه و پنجشنبه در شعبه حضور دارند حتی روزهای دوشنبه هم که همسفران جلسه دارند مرزبان‌ها در پارک بیرون شعبه حضور و امنیت داخل سالن را برقرار می‌کنند. خیلی کارها بر دوش این عزیزان هست که دیده نمی‌شود. هیچ‌وقت یک مرزبان نمی‌خواهد شخصیت کسی را بشکند و او را تحقیر کند تذکر مرزبان شاید به‌ظاهر از روی خشم و عصبانیت باشد؛ ولی در واقع خشم دروغین و از روی محبت است همان‌طور که پدری با فرزندش قهر می‌کند قهر او دروغین است. تشکر و قدردانی ما یعنی دیدن تلاش این عزیزان و انرژی‌بخش حرکت آن‌ها است. در آخر اینکه همه برای یکی، یکی برای همه. ممنون که به صحبت‌های من گوش کردید.

تصاویری از مراسم جشن:

عکس: مسافر ناصر
ارسال: مسافر سیروس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .