English Version
This Site Is Available In English

همکاری ایجنت و مرزبان کلید موفقیت درمان اعتیاد

همکاری ایجنت و مرزبان کلید موفقیت درمان اعتیاد

دلنوشته راهنمای تازه‌واردین همسفر مریم 

به نام قدرت مطلق الله
دست‌هایی که کمک می‌کنند مقدس‌تر از لب‌هایی است که دعا می‌کنند.
ابتدا هفته ایجنت و مرزبان را در رأس به بنیان و اعضای کنگره۶۰ مخصوصاً ایجنت‌ها ومرزبانان خدمت‌گذار در بخش‌های مختلف و هم‌چنین ایجنت و مرزبانان عزیز شعبه دماوند تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.
حدود ۸ سال قبل زمانی که تمام درب‌ها را به روی خودم بسته می‌دیدم و با دلی آکنده از ناامیدی و ترس وارد کنگره شدم در بدو ورودم با شخصی که شال زرد و لبخند بر لب داشت روبه‌رو شدم ایشان به من خوش آمد گفتند و با چهره آرام و مهربان خود که گویی هیچ غمی ندارد من را به طرف سالن راهنمایی کردند و روی صندلی کنار من نشستند و با آرامشی که در وجود خود داشت با من صحبت دلنشینی کرد و من با دیدن آن صحنه به یاد ماندنی به یک‌باره تمام مشکلات خودم را به فراموشی سپرده وناخودآگاه به آرامش رسیدم. گویا ایشان برای آرامش و جذب من به کنگره فرستاده شده بود. آن زمان راهنمای تازه واردین نداشتیم و مرزبانان مشاوره اولیه را انجام می‌دادند. در جلسه اول به خودم گفتم این افراد با چه حقوقی اینجا کار می‌کنند پرس‌وجو کردم، وقتی فهمیدم فی سبیل‌الله است باور کردنش برایم سخت بود مگر می‌شود؟
اکنون بعد از گذشت چندین سال به فکر اولیه خودم می‌خندم و می‌گویم من در چه دنیایی بودم و حالا در چه دنیایی! چقدر من تغییر کرده‌ام. بعد از گذشت آن روز به یاد ماندنی همیشه دوست داشتم در جایگاه مرزبانی خدمت کنم و آن عشقی که روز اول از مرزبان شعبه دریافت کردم به تازه‌واردین عزیز  انتقال بدهم که خدا را شکر خداوند توفیق خدمت در این جایگاه را به من عطا کرد. دوره مرزبانی برای من سراسر آموزش بود.
ما در دستور جلسات هفتگی کنگره۶۰ هفته‌هایی را به عنوان قدردانی و شکرگذاری داریم. مثل قدردانی از راهنما و همسفر، دستور جلسه این هفته قدردانی از ایجنت و مرزبانان نام دارد. این دستور جلسات وجود دارد تا قدرشناس آنها باشیم. هر چیزی که خداوند به انسان می‌دهد به واسطه بنده‌هایش است پس باید قدرشناس بنده‌های خداوند باشیم. هم‌کاری تنگاتنگ ایجنت و مرزبان کلید موفقیت در درمان اعتیاد است. ایجنت با ارائه آموزش‌ها و راهنمایی‌های لازم و مرزبانان با حفظ نظم و انظباط مکمل یکدیگر هستند. این همکاری باعث می‌شود تا سفر اولی‌ها با انگیزه بیشتری به مسیر درمان ادامه بدهند. ایجنت و مرزبان دو نقش بسیار مهم در کنگره۶۰ دارند. آنها با تلاش بی‌وقفه خود به بهبود زندگی بسیاری از افراد کمک می‌کنند. قدردانی از زحمات این عزیزان کوچک‌ترین کاری است که می‌توانیم انجام بدهیم. یک بار دیگر این هفته با شکوه را خدمت همه اعضای کنگره۶۰ به خصوص ایجنت‌ها و مرزبانان بخش‌های مختلف تبریک و شادباش می‌گویم و بهترین‌ها را برای آن‌ها خواستارم.

نویسنده: راهنمای تازه‌واردین همسفر مریم
عکاس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون اول)
رابط‌خبری: همسفر ساحره رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون اول)
تنظیم و ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون اول)

همسفران نمایندگی دماوند 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .