English Version
This Site Is Available In English

بهشت زمین

بهشت زمین

 از آقای مهندس دژاکام بسیار سپاسگزارم که در روی زمین چنین بهشتی را برای من محیا کرده‌اند بهشتی که قبل از آشنایی با آن من در تاریکی و ظلمت مطلق بودم. تمام حس‌های من بسته بود و هیچ درک و فهم از زندگی اطراف و جهان پیرامون خود نداشتم زمانی که من همراه مسافرم به کنگره آمدم با آموزش‌های کنگره آشنا شدم و آموزش‌های لازم را گرفتم خداوند زندگی دوباره‌ای به من داد و من را از اعماق تاریکی‌ها و ظلمت نجات داد و من که در اختیار نیروهای منفی بودم به واسطه آموزش‌های کنگره به طرف نیروهای مثبت هدایت شدم؛ همچنین من در کنگره یک فرمان‌بردار شدم و سعی می‌کنم به تمام خدمت‌هایی که در کنگره است چشم بگویم و با جان و دل خدمت‌ها را انجام بدهم.

با راهنمایی‌های راهنمای خوبم که دلسوزانه به من آموزش می‌دهد، سعی می‌کنم که تمام آموزش‌ها را کاربردی کنم و به فرمان عقل نزدیک شوم و در درجه اول حس خود را پالایش دهم باید مرحله‌به‌مرحله از ضد‌ارزش‌ها فاصله بگیرم و به‌طرف ارزش‌ها بروم من باید پله‌ به‌ پله این مسیر را طی کنم و به فرمان عقل نزدیک شوم؛ همچنین در راستا آموزش‌های کنگره یک خدمتگزار خوب برای کنگره باشم البته باید بدانم که من همسفر و مسافرم هنوز راه بسیار زیادی را در پیش رو داریم و من نباید فریب نیروهای منفی را بخورم که دوباره به طرف ضد‌ارزش‌ها بروم و گرفتار اهریمن منفی بشوم؛ چون نیروهای منفی و شیطانی همیشه در کمین من هستند بعضی اوقات خیلی قوی‌تر می‌آیند و من باید فقط در راستا آموزش‌های کنگره باشم تا دوباره در تاریکی فرو نروم.

من می‌دانم که اگر از مسیر کنگره منحرف شوم و آموزش‌هایی که راهنما به من می‌دهد را در زندگی خود کاربردی نکنم نمی‌توانم آن‌ها را از قوه به فعل درآورم که این امر موجب می‌گردد تا دوباره به طرف نابودی بروم پس باید حس خود را تزکیه و پالایش کنم. من همسفر باید به یاد داشته باشم که پیش از درمان مسافرم از خداوند می‌خواستم که روزنه‌ای را به من نشان دهد؛ همچنین من را از این جهنم خلاص کند شب‌هایی که خواب، آرامش و آسایش نداشتم و حالا که به لطف خداوند در این مسیر نور کنگره‌ قرار گرفتم و به آن آسایش و آرامش رسیدم باید فرمان‌بردار تمام آموزش‌های کنگره باشم. در آخر تشکر می‌کنم از راهنمای خوب خودم همسفر نجمه از لژیون سوم گنجعلی‌خان و همسفر محیا از لژیون سوم کریمان و از راهنمای مسافرم مسافر آقا سینا از لژیون دوم شعبه کریمان هم تشکر می‌کنم.

نویسنده: همسفر عصمت رهجوی راهنما همسفر محیا(لژیون سوم)
رابطه خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر محیا (لژیون سوم) 
ارسال: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر مهدیه(لژیون اول) دبیر دوم سایت
همسفران نمایندگی کریمان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .