English Version
This Site Is Available In English

برداشت از سی‌دی "قانون"

برداشت از سی‌دی

برداشت من از سی‌دی «قانون»

سه اصل بنیادین زندگی انسان: ۱. جبر یا تقدیر، ۲. اختیار یا اراده، ۳. فرمان الهی. زندگی ما بر مبنای این سه اصل شکل می‌گیرد.

علت و معلول عملکردها

هر عملی که انجام می‌دهیم، مانند کاشت بذر، نتیجه خاصی در پی دارد. اگر گندم بکاریم، گندم برداشت می‌کنیم و اگر نفرت بکاریم، نفرت برداشت خواهد شد. تقدیر مانند تیر رها شده‌ای است که حتماً به هدف اصابت می‌کند.

تداوم انسان پس از مرگ

مرگ پایان نیست. انسان دارای بقاست و از بین نمی‌رود؛ اما ترس از آینده و چسبیدن به گذشته ما را از زندگی در لحظه غافل می‌کند. اگر اتفاقی به ظاهر بد رخ دهد، نباید از آن هراس داشت، زیرا ممکن است این اتفاق پرده‌ای از اسرار نهان را کنار بزند. مهندس، ضمن قدم زدن در مسیر تیره احتیاط، به تجربیاتی یاد می‌کند که این مسیر شکست‌خورده را به کشف رازهای درمان اعتیاد و سایر مسائل باز می‌گرداند.

پرهیز از لرزش‌ها و توجه به نیروهای مثبت

انسان باید در راه درست حرکت کند و از درگیری با قطب‌های منفی بپرهیزد. در عوض، یاد خدا و توجه به نیروهای مثبت را در زندگی حفظ کند.


نگارش: مسافر وحید ( لژیون 4 )
تهیه: مسافر هاشم (لژیون 5) مسافر احمد ( لژیون 2 )
تایپ، تنظیم و ارسال: مسافر سینا ( لژیون 1 )
گروه خبری نمایندگی محمدی پور قم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .