English Version
This Site Is Available In English

هرگز فکر نمی‌کردم که به وزن متعادل برسم

هرگز فکر نمی‌کردم که به وزن متعادل برسم

سلام دوستان فرشته هستم مسافر تغذیه سالم
با وزن ۷۱/۵۰۰ کیلوگرم وارد لژیون تغذیه سالم شدم، به راهنمایی همسفر شقایق ۱۱ ماه به روش Dezhakam سفر کرد‌م و در این مدت ۱۶/۵۰۰ کیلوگرم کاهش وزن داشتم و در حال حاضر ۱۰ ماه است که به رهایی رسیده‌ام.

روزی که گل رهایی جونز را از دستان پرتوان آقای مهندس دریافت کردم، هرگز به این موضوع فکر نمی‌کردم که به وزن متعادل برسم و یا حتی مشکلات جسمی‌ام بدون دارو برطرف شود. قبل از ورود به لژیون جونز درد معده، درد زانو، ریزش مو و ... تمامی این بیماری‌ها من را به رفتن نزد پزشک مجبور می‌کرد.

چندی پیش با خود می‌اندیشیدم که چطور کاهش وزنم ماندگار شد و بازگشتی نداشته‌ام؟ زمانی که دقیق‌تر نگاه کردم متوجه شدم که پیش از کنگره صورت‌مسئله تغذیه سالم را آموزش ندیده بودم و در پی آن آگاهی و دانایی درستی نیز نداشتم. حتی اگر در مواردی هم به دانایی رسیده بودم به این خاطر که اضلاع آن به‌موازات هم رشد نکرده بودند به نتیجه نمی‌رسیدم.

برای مثال، وقتی نزد دکتر تغذیه می‌رفتم، او من را راهنمایی می‌کرد تا وزنم را کاهش دهم؛ اما برای من چرایی این کار را بیان نمی‌کرد و یا می‌گفت: فلان غذا را نخور، پلو را چند قاشق بخور، بیان نمی‌کرد که اگر وزن من کاهش پیدا نکند چه آسیبی به جسم وارد می‌شود و یا خوردن مواد غذایی مفید چه فوایدی برای جسم من دارد؟

من سعی می‌کردم رعایت کنم و در پی آن نیز وزنم کاهش پیدا می‌کرد؛ اما با رسیدن به وزن متعادل بعد از دو الی سه ماه دوباره افزایش وزن پیدا می‌کردم و ولع زیادی نسبت غذا خوردن در من به وجود می‌آمد؛ چراکه برای من هدف از کاهش وزن روشن نشده بود و در مورد این مسئله تفکر، تجربه و آموزش صحیحی نداشتم؛ اما با ورود به کنگره و دریافت آموزش‌ها از آقای مهندس ذره‌ذره صورت‌مسئله تغذیه سالم برای من آشکار شد.

با نوشتن سی‌دی‌ها و حضور در لژیون جونز، آموزش‌های صحیحی را دریافت کردم و سعی کردم باتجربه‌های جدید، مسیر کاهش وزن را برای خود هموارسازم. در هرکجای این مسیر، تجربه اشتباهی انجام می‌دادم خود را می‌بخشیدم و سعی می‌کردم با امیدواری دوچندان و تفکر، ایراد کارم را متوجه شوم و دوباره در مسیر تغذیه سالم گام بردارم.

خداوند را شاکر و سپاسگزارم که این توفیق را به من داد تا در عصری که آقای مهندس بزرگوار حضور دارند زندگی کنم و از ایشان بابت گشودن مسیر تغذیه سالم تشکر می‌کنم. همچنین از راهنمای گران‌قدر، خانم شقایق سپاسگزارم که با عشق و محبت من را راهنمایی کردند و در ادامه از مسافر عزیزم تشکر می‌کنم که همیشه مشوق و همراه من در این مسیر سبز بوده است.

نویسنده: مسافر لژیون تغذیه سالم همسفر فرشته رهجوی راهنما همسفر شقایق از نمایندگی خواجو اصفهان پارک پیروزی
ویرایش و ارسال: راهنما همسفر الهام شعبه شیخ بهایی

صفحه کاهش و افزایش وزن

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .