English Version
This Site Is Available In English

برابری یعنی فرصت برابر، نه نتیجه برابر

برابری یعنی فرصت برابر، نه نتیجه برابر

جلسه نهم از دور شصت و دوم کار‌گاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی پروین اعتصامی اراک به استادی راهنما همسفر الهام، نگهبانی همسفر مریم و دبیری همسفر هدی با دستور جلسه « عدالت، آیا همه افراد در کنگره برابرند؟ » در روز دوشنبه ۲۰ مرداد ماه ۱۴۰۴ راس ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.


 

خلاصه سخنان استاد:

ابتدا سپاسگزار خداوند بزرگ هستم و تشکر می‌کنم از راهنما‌یان خوبم؛ همچنین تبریک می‌گویم به ایجنت و مرزبانان جدید و امیدوارم تعطیلات تابستانی به همه خوش گذشته باشد. در مورد دستور جلسه « عدالت، آیا همه افراد در کنگره با هم برابرند »، آرم کنگره مثلثی است که در بالای آن کلمه عدالت، سمت راست کلمه معرفت و سمت چپ آن کلمه عمل سالم نوشته شده است و آقای مهندس همیشه تاکید می‌کنند که درمان فوق ترک و تعادل فوق درمان است که تعادل مفهومی از عدالت است. این مثلث بیان می‌کند زمانی‌که انسان به آگاهی دست پیدا می‌کند و علم و دانش جهان‌بینی را فرا می‌گیرد، می‌تواند به معرفت دست پیدا کند و از طریق معرفت و تغییر عملکرد خود می‌تواند به عمل سالم دست پیدا کند.

مفهوم عدالت همیشه برابری نیست، شاید در جای دیگری به معنی برابری باشد؛ ولی در همه جا این‌طور نیست. گاهی فکر می‌کنیم عدالت یعنی برابری و یکسان بودن؛ ولی عدالت یعنی هر چیزی در جایگاه خودش باشد. هر انسانی با توجه به سطح دانایی و عملکرد خود جایگاهی برای خودش مهیا می‌کند و هر موجودی جایگاهی دارد که دقیقاً نتیجه عملکرد اوست و برخورد انسان‌ها با جایگاه‌های مختلف متفاوت است و این عین عدالت است. در کنگره همه با هم برابر نیستند و هر کس جایگاه خودش را دارد؛ مثل تازه‌وارد، مرزبان، راهنما و …، در کنگره در ابتدا همه با هم برابرند؛ ولی با گذشت زمان با توجه به تلاش، هرکس در جایگاه‌های مختلف قرار می‌گیرد.

آیا سفر اولی که خوب سفر می‌کند و منظم است با سفر اولی که خوب سفر نمی‌کند برابر است؟ آیا راهنما باید یک جور با آنها رفتار کند؟آیا کسانی که در زمین فساد می‌کنند با کسانی که خدمت می‌کنند برابرند؟ یا کسی که راهنما شده و لژیون دارد با کسی که بعد از چند سال هنوز هم رها نشده برابر است؟ اگر با همه این جایگاه‌ها یک جور برخورد شود بی‌عدالتی است؛ پس همه افراد در کنگره برابر نیستند و برخورد‌هایی که با آنها می‌شود فرق دارد و عین عدالت است؛ پس نتیجه جایگاهی است که خودمان برای خودمان فراهم کرده‌ایم.

برابری یعنی فرصت برابر است نه نتیجه برابر، هر کس به اندازه تلاشی که می‌کند، نتیجه می‌گیرد و این عین عدالت است. هر عملی عکس‌العملی دارد و نتیجه را تعیین می‌کند. این دیدگاه باعث می‌شود افراد تلاش کنند و مسئول اعمال خودشان باشند در غیر این صورت تلاش کردن در زندگی برای تغییر شرایط و حل کردن مشکلات و بیرون آمدن از شرایط بد در زندگی معنای خود را از دست می‌دهد و مسئولیت‌‌پذیری افراد در زندگی بی‌فایده می‌شود.

در ادامه دریافت نشان پیمان وادی هشتم توسط همسفران؛ همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر نسیم، همسفر حمیده رهجوی راهنما همسفر مریم و همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر لیلا، به این عزیزان وراهنمایان ایشان تبریک می‌گوییم.

عکاس: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زهرا ( لژیون‌پنجم )
تایپ و ارسال: همسفر حمیده نگهبان سایت
همسفران نمایندگی پروین اعتصامی اراک

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .