نهمین جلسه از دوره چهارم کارگاههای خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی امیر به استادی راهنما همسفر سحر، نگهبانی همسفر معصومه و دبیری همسفر فرانک با دستور جلسه جلسه « وادی پنجم(در جهان ما تفکر، قدرت مطلق حل نیست؛ بلکه توأم با رفتن و رسیدن، آن را کامل مینماید) و تأثیر آن روی من » روز دوشنبه ۳۰ تیرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد؛
دستور جلسه وادی پنجم و تأثیر آن روی من است. دقیقاً دو سال متوالی من برای وادی پنجم استاد هستم، سال قبل در شعبه بروجرد، امسال هم در شعبه امیر، اینکه چه آموزشی برای من دارد خدا میداند که میبایست آن را پیدا کنم. ابتدای وادی میگوید؛ وقتی به انسان، جهان خاکی یا کهکشانها، آسمان و دریا نگاه میکنیم فقط ظاهر آنها را میبینیم اما از همین آغاز وادی، بعد از چهار وادی اول که تفکر بود و فکر کردن به خودم را آموختم، اینکه هیچکس به من فکر نمیکند و میبایست مسئولیت کار خود را به عهده بگیرم یعنی مستقیم در مورد صور آشکار و پنهان جهان هستی صحبت میکند و بیان میکند که شاید در ظاهر یک چیز ساده است به بیانی دیگر گوشت، پوست و استخوان است اما در باطن انسان چیزهایی میبینم که خیلی جای تعجب دارد.
اولین موضوع مورد بحث در این وادی توضیح در مورد این است که ما سه جهان داریم؛ جهان خاکی، خواب و ذهن. درباره جهان خاکی همگی اطلاع داریم، اما جهان خواب و ذهن که به نظر من ذهن مهمترین جهانی است که من در آن زندگی میکنم؛ چرا که من در جهان ذهنی خودم یک خلق کننده و خالق هستم، میتوانم ذهن خودم را مثل یک صفحه سفید نقاشی در نظر بگیرم که در آن انواع و اقسام درختان، گلهای زیبا و اتفاقهای قشنگ را رقم بزنم یا یک صفحه پر از تاریکی، ناامیدی، کینه و نفرت داشته باشم. این موارد من را از خالق بودن در جهان ذهنم و آن چیزهای خوبی که میتوانم در جهان خاکی خلق کنم دور میکند. جهان ذهن مربوط به صور پنهان ما میباشد؛ وقتی من چیزی را خلق میکنم اولین موضوع این است که جهان ذهن مستقیم میخواهد بیاید روی تفکر و اندیشه من تاثیر بگذارد.
در ادامه وادی در مورد تفکر، گفتار و کردار صحبت میکند اگر من جهان ذهنی خوبی داشته باشم و در مسیر ارزشها حرکت کنم میتوانم تفکر و اندیشه خودم را درست کنم. در سفر اول راهنما همسفر جودکی همیشه به ما میگفت در تصویرهای ذهنتان آن شو شود، کنفیکون یا قدرت شما در جهان ذهنیتان شبیه به قدرت خداوند در جهان بیرون میباشد، البته خداوند یک لول بالاتر است و هر چیزی میخواهد در جهان بیرون خلق میکند؛ ولی من به عنوان یک انسان میتوانم در جهان ذهنی خودم خلق کننده باشم، به این صورت که روی تفکر خودم اثر میگذارم. اگر تصویر ذهنی که من در حال ساختن آن هستم درست، مثبت و در مسیر ارزشها باشد قطعاً تفکر من هم مثبت است.
پیرو مطالب ذکر شده، وادی میخواهد راجع به مثبت و منفی بودن مسیر من صحبت کند. قطعاً آرام آرام بدون اینکه بخواهم میآیم و در مسیر مثبت قرار میگیرم. اندیشهای که در من به وجود میآید؛ حتی اگر خودم هم بخواهم دیگر نمیتوانم به چیزهای منفی فکر کنم، چرا!؟ چون در جهان ذهنی که مقدمه تفکر، اندیشه و برنامهریزی جهان خاکی من است یک اتفاق قشنگ افتاده و آن هم این است که از آن ناامیدی، کینه و نفرت فاصله گرفتهام، یعنی در تفکراتم موضوعات مثبتی را درست و در مورد آنها فکر کردهام در نتیجه به هنگام سختترین شرایط امید دارم و بدون اینکه بخواهم صحبت کردنم به گونهای دیگر میشود.
به من میگوید الان که میخواهی این حرف را بزنی؛ باید مراقب باشی، این سخنی که از دهان من خارج میشود حرف خوبی باشد و باعث نگرانی دیگران نشوم؛ وقتی گفتار من درست باشد مستقیماً کردار من را تحت تاثیر قرار داده و کردارم درست میشود. نکته حائز اهمیت اینکه همه آنها یک شب امکانپذیر نیست بلکه در طولانی مدت و با قرار گرفتن در مسیر آموزش انجام میشود.
برای خروج از استرس به هفت پله اشاره میکند. اینکه میخواهم آرام آرام از ضد ارزشها، کینه و نفرت فاصله گرفته و در مسیر خودداری قرار بگیرم؛ وقتی نمیدانم کاری درست یا غلط است آن را انجام نمیدهم؛ چرا که به نفعم است. در مورد قناعت، صبر، تجسس، قضاوت، غیبت و پس از آن پسانداز، توکل، رضا و تسلیم صحبت میکند. موضوعی که من بیشتر دوست دارم و در ادامه میخواهم از مشارکتهای شما استفاده کنم یکی صبر و دیگری توکل، رضا و تسلیم است. در تک تک مشکلاتی که قرار گرفتم وادی پنجم به من یاد داد در همه موارد تسلیم امر خدا باشم و بدانم در هر شرایطی که قرار میگیرم قطعاً میخواهد مسیر جدیدی را برای من باز کند.

مرزبان کشیک: همسفر اکرم و مسافر حشمت
تایپیست: همسفر فاطمه رهجو راهنما همسفر نجمه (لژیون پنجم)
عکاس: همسفر نصیبه رهجو راهنما همسفر شهلا (لژیون دوم)
ویرایش: همسفر زهرا رهجو راهنما همسفر شهلا (لژیون دوم) دبیر دوم
ارسال: همسفر فاطمه رهجو راهنما همسفر فاطمه (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی امیر اراک
- تعداد بازدید از این مطلب :
58