English Version
This Site Is Available In English

صبر را باید از طبیعت آموخت

صبر را باید از طبیعت آموخت

جلسه هفتم از دوره پنجم جلسات لژیون سردار همسفران کنگره۶۰ نمایندگی خلیج‌فارس بوشهر به استادی راهنمای ویلیام وایت همسفر مریم، نگهبانی پهلوان همسفر فاطمه و دبیری همسفر پروین با دستور جلسه «وادی پنجم (در جهان ما تفکر، قدرت مطلق حل نیست؛ بلکه توأم با رفتن و رسیدن، آن را کامل می‌نماید.) و تأثیر آن روی من» روز یکشنبه ۲۹ تیرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:

وادی پنجم می‌گوید: «در جهان ما تفکر قدرت مطلق حل نیست؛ بلکه توأم با رفتن و رسیدن آن را کامل می‌کند»؛ یعنی این‌که فکر خالی کافی نیست،  این‌که یکجا بنشینیم و به موضوعات خوب و خواسته‌های خود فکر کنیم و مدام در حال سیر رؤیاها باشیم و حرکتی نکنیم هیچ سودی ندارد؛ درست است که تصویرسازی و برنامه‌ریزی لازم است؛ ولی اگر حرکت نکنیم و وارد مرحله عملیاتی نشویم هیچ اتفاق مثبتی در جهت رسیدن به خواسته‌ها برای ما اتفاق نمی‌افتد. من زمانی که شروع به سفر کردم و قبل از این‌که وارد لژیون ویلیام شوم همیشه درجا می‌زدم و با خودم می‌گفتم تا همین‌جا کافی است، درصورتی‌که حالم اصلاً خوب نبود؛ وقتی تصمیم گرفتم و وارد لژیون ویلیام شدم تازه حس و حال خوش را درک کردم و وقتی رها شدم گفتم این بزرگ‌ترین کمک در حق خودم بود و حرکتی بود که باعث شد از مهم‌ترین چالش زندگی‌ام بیرون بیایم؛ دریافتم وقتی در زندگی به مشکلی برمی‌خورم نباید بنشینیم و خیال‌بافی کنم؛ چون در این صورت و با تصور خالی به هیچ‌یک از اهداف خود نمی‌رسم؛ فقط دچار یأس می‌شوم و شروع به شکوه و ناله می‌کنم که چرا بدبخت شدم یا شکست خوردم؛ البته تصویرسازی و برنامه‌ریزی درست در جهان ذهنی مقدمه تمرین و آماده‌سازی برای زیستن در جهان خاکی است.

ممکن است بگوییم چه‌طور با استفاده از تصویرسازی می‌توانیم شروع به حرکت کنیم و چه‌طور از چالش‌ها بیرون بیایم؟ اول این‌که بایستی از ضد ارزش‌ها دوری‌کنیم و به سمت ارزش‌ها حرکت کنیم؛ یعنی از انجام کارهایی که روح و روان ما را آلوده می‌کند مثل دروغ گفتن، خیانت کردن، تهمت زدن، مصرف مواد مخدر، سیگار، مصرف نیکوتین دوری‌کنیم تا بتوانیم به آرامش برسیم. در مرحله دوم این موضوع را مدنظر قرار دهیم که در انجام هر کاری اگر شک داریم که آن کار را انجام بدهیم یا ندهیم بهترین کار این است که خودداری کنیم؛ یعنی فعلاً از انجام آن کار صرف‌نظر کنیم.

در زندگی قناعت داشته باشیم از چیزهای که داریم به‌درستی استفاده کنیم و قدر داشته‌ها را بدانیم؛ اما در مورد مفهوم صبر که صرفاً تحمل کردن نیست؛ باید گفت صبر را باید از طبیعت آموخت، درست مثل گیاهی که می‌کاریم و باگذشت زمان و فراهم کردن بستر مناسب و دریافت نور و آب کافی تبدیل به درخت می‌شود و در انتها حتی به ما میوه‌های شیرینی تحویل می‌دهد. در مورد تجربه صبر، من همیشه عجول بودم؛ برای اتمام سفر ویلیام عجله داشتم که زود تمام شود؛ ولی به‌مرور آموختم که هر عملی برای به بار نشستن نیازمند زمان مناسب است.

من در کنگره هم مفهوم صبر را آموختم هم قناعت و هم پس‌انداز را؛ اولین بار که سردار شدم و مبلغ پیش‌پرداخت سرداری‌ام را کشیدم در ذهنم هم می‌خواستم مبلغی بکشم هم برای خودم پس‌اندازم را حفظ کنم؛ اما وقتی از آن پس‌انداز گذشتم و در جهت نیتم کارت کشیدم و تسویه کردم تازه حس خوب را دریافت کردم و جالب است که بعدازآن گره‌های زیادی در زندگی‌ام گشوده شد؛ مثلاً تلاشم بیشتر شد و ازلحاظ مالی هم اتفاق‌های مثبتی افتاد.

البته این‌طور نیست که بگویم فلان مبلغ را پرداخت کنم و منتظر باشم تا مبلغی دیگر به من برسد نه این‌طور نیست؛ من آرامش را در زندگی‌ام به دست آوردم، زمانی که اعلام دنوری کردم و شروع به خواندن برای آزمون ویلیام کردم؛ تمام انرژی‌ام را برای راهنمایی ویلیام  گذاشتم؛ چون واقعاً نیاز به خدمت داشتم وقتی‌که برای آزمون رفتم فکر نمی‌کردم که در این جایگاه قرار بگیرم و همه این‌ها برمی‌گردد به برکت کنگره که در زندگی‌ام جاری شد.

تایپیست: همسفر پروین رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون هشتم)
ویرایش و ارسال: همسفر رها رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون پنجم) دبیر سایت
عکاس: همسفر زهرا مرزبان خبری
همسفران نمایندگی خلیج‌فارس بوشهر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .