English Version
This Site Is Available In English

مهمترین جهان، جهان ذهن است

مهمترین جهان، جهان ذهن است
جلسه سوم از دوره بیست و هفتم کارگاه‌های آموزشی‌ خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی خمین با استادی مرزبان پارک همسفر فهیمه، نگهبانی همسفر عفت و دبیری همسفر فاطمه با دستور جلسه «وادی پنجم و تاثیر آن روی من» روز یکشنبه ۲۹ تیرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد. 
 
 
خلاصه سخنان استاد:
 
 
شاکر خداوند هستم که یک بار دیگر اذن ورود من به کنگره را داد تا آموزش بگیرم. از لژیون مرزبانی و ایجنت گرامی ممنونم که فرصت این خدمتگزاری را به من دادند.
 
دستور جلسه امروز، وادی پنجم و تاثیر آن روی من است. در وادی پنجم می‌خوانیم: "در جهان ما تفکر قدرت مطلق حل نیست بلکه توأم با رفتن و رسیدن آن را کامل می‌کند." ما در چهار وادی قبل آموختیم که باید تفکر کنیم، چگونه تفکر کنیم و چگونه یک نقشه بدون نقص بکشیم. در این وادی به ما می‌گوید: حالا که فکر کردی، باید افکار خود را اجرایی کنی و در زندگی از آن‌ها استفاده کنی؛ یعنی تفکراتمان را از قوه به فعل تبدیل کنیم. فکر کردن به تنهایی به هیچ دردی نمی‌خورد. یعنی اگر ما دکترا داشته باشیم، اما نتوانیم آن را در زندگیمان اجرایی و استفاده کنیم، به هیچ دردی نمی‌خورد.
 
در این وادی به ما گفته می‌شود که سه جهان داریم: جهان خاک که همین جهان فیزیکی است و ما به صورت خودآگاه در آن زندگی می‌کنیم. دیگری جهان خواب و جهان ذهن است. از نظر من مهمترین جهان، جهان ذهن است، چون هرچه بخواهیم در جهان خاکی داشته باشیم، اول باید آن را در جهان ذهنمان پرورش دهیم و بعد به جهان فیزیکی بیاوریم. این فکر کردن خیلی مهم است؛ ما می‌توانیم هم به بخشش و هم به انتقام فکر کنیم. پس چقدر خوب است که درست فکر کنیم و بدانیم به چه چیزهایی فکر کنیم!
 
در وادی پنجم، هفت پله برای رسیدن به آرامش و زندگی بهتر و راحت‌تر به ما داده شده است. اولین پله، برگشت از ضد ارزش‌ها است. همه ما می‌دانیم که ارزش‌ها و ضد ارزش‌ها کدامند، پس باید بدانیم از کدام دوری کنیم و به طرف کدام برویم و برگشت و توبه کنیم. پله بعدی، خودداری است؛ هر کدام از ما سر یک دوراهی قرار می‌گیریم. اگر ندانیم کدام راه را برویم، باید از انجام دادن آن کار امتناع کنیم و نباید آن کار را انجام دهیم. یکی دیگر از این پله‌ها، قناعت است که می‌گوید از ساده‌ترین چیزها و از کمترین امکانات باید بهترین استفاده‌ها را بکنیم. قناعت با خسیس بودن خیلی فرق دارد.
 
یکی دیگر از پله‌هایی که در وادی پنجم قرار دارد، صبر است. ما باید برای هر کاری صبر کنیم و بدانیم اگر یک ماه یا یک سال به طرف تاریکی‌ها رفتیم، نمی‌توانیم یک روزه از آن برگردیم؛ باید همان مسیر را یک ماهه یا یک ساله برگردیم تا بخشیده شویم. تجسس، قضاوت و غیبت که همیشه در قوانین و حرمت‌های کنگره گفته شده و به ما می‌گوید: در کار دیگران تجسس نکنیم، آن‌ها را قضاوت نکنیم و راجع به کسی غیبت نکنیم.
 
یکی دیگر از این پله‌ها، پس‌انداز است که آقای مهندس خیلی به آن اشاره می‌کنند و می‌گویند: اگر ما یک نان داریم، باید یک لقمه از آن را کنار بگذاریم برای مواقعی که احتیاج داریم. پس‌انداز کردن این نیست که ما از کل زندگیمان بزنیم، نه؛ بلکه با پس‌انداز کردن باید یک مقدار از درآمدمان را کنار بگذاریم برای روز مبادا. آقای مهندس برای خانم‌ها به طلا خریدن خیلی اشاره کردند.
 
و مرحله آخر، توکل، رضا و تسلیم است. توکل یعنی ما به خداوند ایمان داشته باشیم و بدانیم همیشه و همه‌جا در کنار ما است. رضا هم این است که با قلب، زبان و عملمان به آن چیزی که خدا برای ما خواسته راضی باشیم. و تسلیم هم اینکه خواسته‌ ما با خواسته‌ خدا یکی باشد؛ اگر به ما چیز بدی یا چیز خوبی داد، به خواسته‌اش راضی باشیم و بابت آن چیزی که می‌خواستیم و به ما داده نشده، هیچ اعتراضی نداشته باشیم.
 
در کل، وادی پنجم به ما می‌گوید: آن چیزهایی که در ذهن ما هستند، باید در زندگیمان کاربردی و عملیاتی کنیم و همین‌طوری آن‌ها را در ذهنمان نگه نداریم.
 
 
تقدیر از ورزشبان ایروبیک دوره قبل همسفر ملیحه
و معرفی ورزشبان جدید همسفر زینب
 
 
مرزبان کشیک: همسفر ملیحه
تایپیست: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر مهتاب (لژیون دوم)
عکاس: همسفر الهه رهجوی راهنما همسفر مهتاب (لژیون دوم)
ویرایش و ارسال: همسفر فهیمه رهجوی راهنما همسفر مهتاب (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی خمین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .