English Version
This Site Is Available In English

کارهایی که در سر دارید را اجرایی کنید

کارهایی که در سر دارید را اجرایی کنید

جلسه چهاردهم از دوره پنجم لژیون سردار نمایندگی شیروان به استادی مسافر علی ،نگهبانی راهنمای محترم مسافر حسین و دبیری راهنمای محترم مسافر مجید با دستور جلسه " وادی پنجم و تاثیر آن روی من" 29 تیر 1404 ساعت ۱۹ آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد :
ابتدا به ایجنت جدید، آقای رحمان، تبریک می‌گویم و خدا قوت به آقای محمود که ۲۱ ماه خدمت کردند و زحمات زیادی را متحمل شدند. شعبه شیروان تاکنون ۴ ایجنت داشته است که اولین نفر، جناب آقای اختری بودند که خانه پدری‌شان اولین شعبه کنگره ۶۰ در شیروان بود. این اولین پس‌انداز ما در شعبه محسوب می‌شد و این‌گونه بود که یک ستون در کنگره ۶۰ شیروان راه‌اندازی شد. ستون دوم، آقای قاسمی بودند که به کمک آقای اختری، مکان قبلی را آماده و بهسازی کردند. ستون سوم، آقای بافنده بودند که ادامه دهنده راه ایجنت‌های قبلی بودند و ستون چهارم آقای رحمان هستند که انشاالله برنامه‌ها و خدمات ارزنده ای خواهند داشت و سقف این ستون‌ها، ما اعضای لژیون سردار هستیم که با وفای به عهد، خود را نشان خواهیم داد. باید وفای به عهد داشته باشیم تا سقفی برای خودمان داشته باشیم که در تابستان و زمستان دغدغه گرما و سرما نداشته باشیم و لازمه‌اش این است که قدرشناسی بلد باشیم. دستور جلسه امروز در خصوص وادی پنجم است، به‌طورکلی چکیده این وادی یعنی هر آنچه را که در چهار وادی قبلی فرا گرفتی، اینجا به عمل درآوری؛ دیگر خودت را شناختی و به قول و قراری که با خودت گذاشتی باید جامه عمل بپوشانی. در این وادی، آقای مهندس ۷ پله یا فرمان را ذکر کردند که مهم‌ترین آنها در لژیون سردار، پس‌انداز، قناعت و قضاوت نکردن است. قناعت به این معنا نیست که من هیچ‌جا خرج نکنم، هیچ‌چیزی نخرم؛ این خساست است. قناعت این است که اکنون که روی این صندلی‌ها نشسته‌ای، هر آنچه چاله ،چوله را با نداشتن آگاهی برای خودت درست کردی، از این به بعد تلاش کن گذشته را فراموش کنی و به سوی آینده حرکت کنی. امروز دو ساعتی برق قطع بود، چقدر شرایط سخت بود! شما این را در نظر بگیرید اگر همیشه شرایط بدین‌گونه باشد، چقدر دشوار خواهد بود! وجود این سیستم سرمایشی و گرمایشی بستگی به اعضای کنگره دارد که بتوانیم به تعهداتمان عمل کنیم. پس‌انداز تنها این نیست که زمین، ملک یا طلا بخریم و اگر روزی دچار مشکل شدیم، آن را بفروشیم؛ پس‌انداز کنگره این است که ما در مشارکت‌ها و در لژیون سردار به تعهداتی که دادیم عمل کنیم و برای آیندگان، مکان آماده‌تری را ایجاد نماییم.

اعضا در جشن گلریزان اعلام تعهد می‌کنند ،سردار، دنور،پهلوان و نشانی در بی نشانی، دنبال تجسس‌ها و قضاوت‌ها نباشیم که چرا بعضی از دوستان مشارکت مالی می‌کنند. به قول دیده‌بان محترم لژیون‌های سردار، روزی که اعضا خواستند بدانند این مبالغی که در گلریزان مشارکت کردند در کجا هزینه می‌شود، می‌توانند سؤال کنند. یک ریال برای بیرون هزینه نمی‌شود، تمامی این پول‌ها برای شعب کنگره ۶۰ هزینه می‌شود که افرادی مثل من بتوانند در اینجا به درمان و حال خوش برسند. ما همه در کنار هم می‌توانیم یک شعبه قوی و پویا داشته باشیم. من دو تا پسر دارم. آیا پدر و مادر من روزی تصور می‌کردند من معتاد شوم؟ من حتی اگر تصور کنم روزی پسران من مصرف‌کننده بشوند، دلم می‌ترکد! ولی از آینده خبر ندارم، باید مکانی باشد که اگر روزی بچه من مصرف‌کننده شد، در آنجا به درمانش امیدوار باشم که یک کنگره ۶۰ هست که بچه‌ام به درمان و حال خوش برسد. کل دنیا در درمان اعتیاد عاجز مانده‌اند، ولی همه ما اینجا چقدر راحت درمان شدیم و به حال خوش رسیدیم! پس پس‌انداز امروزمان را برای ۱۰ سال آینده ببینیم که این فقط با انجام تعهدات ما صورت خواهد گرفت.

مرزبان خبری : مسافر صادق
عکاس : مسافر مهدی
تایپ : مسافر میلاد
ویراستاری : مسافر محمد
ارسال : مسافر حسین

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .