English Version
This Site Is Available In English

وادی پنجم به من آموخت که بازگشت از ضدارزش‌ها چگونه ممکن است

وادی پنجم به من آموخت که بازگشت از ضدارزش‌ها چگونه ممکن است

پنجمین جلسه‌ از‌ دوره سوم کارگاه‌های‌ آموزشی‌ خصوصی کنگره ۶۰‌ نمایندگی ارم، با استادی مسافر علی، نگهبانی‌‌ مسافر‌ فرهاد و دبیری‌ مسافر علی، با دستور جلسه: "وادی پنجم و تاثیر آن روی من"  روز یکشنبه 29 تیر ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان علی هستم مسافر. از نگهبان جلسه سپاسگزارم که اجازه دادند در این جایگاه خدمت کنم و آموزش بگیرم.
دستور جلسه این هفته بررسی وادی پنجم با محوریت در جهان ما تفكر؛ قدرت مطلق حل نيست، بلکه  توام با رفتن و رسيدن، آن را كامل مي نمايد. حضور در این جمع برای من بسیار ارزشمند است و حس عمیقی از تعلق و امید را تجربه می‌کنم. از استادان و همراهان، به ویژه احمد آقا، قدردانی می‌کنم.

زمانی که به کنگره پیوستم، کاملاً تصادفی بود. حدود یک سال و نیم پیش، مقابل شعبه کنگره در حال مصرف مواد بودم، بی‌آنکه بدانم این مکان چیست.
در سفر اول به دلیل مصرف بالا، اگرچه در تمام جلسات حاضر می‌شدم، اما تمرکزی بر مفاهیم نداشتم. اکنون افسوس می‌خورم که چرا در آن زمان به مشارکت‌ها و سخنان استادان دقت نکردم. حدود ۱۴ تا ۱۵ ماه طول کشید تا ماهیت کنگره را درک کنم. شاید تحریم‌ها یا محدودیت‌های ذهنی مانع از فهم عمیق‌تر می‌شد.
وادی پنجم به من آموخت که بازگشت از ضدارزش‌ها چگونه ممکن است. پیش از این، زندگی من سرشار از دروغ، غیبت، تجسس و رفتارهای تخریب‌گر بود. حتی به خانواده‌ام نیز دروغ می‌گفتم. کنگره به من نشان داد که ترک این رفتارها، گام‌به‌گام حال بهتری می‌آفریند.
با راهنمایی راهنما، مصرف را از ۴.۵ گرم شروع کردم. هرگاه نق می‌زدم، به من می‌گفتند: برو سقوط آزاد! این خودداری، زمینه‌ساز بهبود جسمی و روحی شد. هنوز کامل به اصل قضاوت نکردن نرسیده‌ام، اما می‌کوشم دیگران را قضاوت نکنم. کنگره به من نشان داد که قضاوت، بازتابی از خود من در زندگی است.
در ابتدا فکر می‌کردم ۱۰ تا ۱۱ ماه سفر غیرممکن است، اما اکنون پس از ۳ سال، می‌بینم که صبر، دریچه‌های جدیدی از امکانات و آرامش را می‌گشاید. به عنوان یک مصرف‌کننده، هرگز پس‌انداز بلد نبودم. کنگره این مهارت را نیز به من آموخت.
زمانی که راهنما می‌گفت وضعیت مالی درست می‌شود، باور نمی‌کردم. اما امروز شاهد معجزه‌های کوچک و بزرگ هستم که مسیر زندگی‌ام را تغییر داده‌اند. وادی پنجم به من یادآوری کرد که تحول، فرآیندی تدریجی و نیازمند تلاش مستمر است. هر یک از این اصول - از ترک ضدارزش‌ها تا صبر و توکل - مانند پله‌هایی هستند که مرا به زندگی نوین نزدیک‌تر می‌کنند.
از اینکه به صحبت های من گوش کردید متشکرم.

عکس : مرزبان خبری

تایپ و بارگزاری : مسافر آرمین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .