English Version
This Site Is Available In English

کنگره‌۶۰, درمان‌اعتیاد, مهندس‌دژاکام, همسفران‌نمایندگی‌چالوس

کنگره‌۶۰, درمان‌اعتیاد, مهندس‌دژاکام, همسفران‌نمایندگی‌چالوس

مرزبان همسفر مریم در مورد دستورجلسه «وادی پنجم و تاثیر آن روی من» مشارکتی ارائه کردند که در ادامه می‌خوانیم:

در جهان ما تفکر قدرت مطلق حل نیست؛ بلکه توأم با رسیدن آن را کامل می‌نماییم. همان‌طور که می‌دانیم، وادی اول تا چهارم ساختار فکری و ذهنی ما را می‌سازد؛ اما وادی پنجم ساختار ذهنی را به عمل تبدیل می‌کند. در این وادی ۷ راهکار برای ما بیان می‌شود که عبارتند از:
۱ - دوری از ضدارزش‌ها
۲ - خودداری
۳- قناعت
۴ - صبر
۵ - تجسس، قضاوت و غیبت
۶ - پس‌انداز
۷ - توکل، رضا و تسلیم

هنگامی‌که روان آدمی به ضدارزش‌ها آلوده می‌گردد، بی‌قرار می‌شود و باید از ضدارزش‌ها؛ مثل دروغ گفتن، دزدی کردن، رشوه دادن، رشوه گرفتن، غیبت کردن، شهادت نادرست دادن خودداری کنیم؛ اگر درست یا اشتباه بودن مطلبی را نمی‌دانیم از انجام آن خودداری کنیم.

در مسئله قناعت بین خسیس بودن یا قناعت کردن تفاوت بسیاری است و همه ما از دامان طبیعت به وجود آمده‌ایم؛ بایستی از طبیعت یاد بگیریم که چگونه از کمترین امکانات بهترین‌ها به وجود می‌آید، برای مثال از زمین شور و تلخ و کود حیوانات، زیباترین گل‌ها و خوشمزه‌ترین میوه‌ها به وجود می‌آید.

صبر، عبارت از پشت سر گذاشتن و یا طی کردن تحمل زمان، همراه با تلاش و کوشش است. گاهی اوقات صبر بسیار سخت و گاهی تلخ و طاقت‌فرسا می‌باشد؛ پس از صبر نوبت پیروزی و پایان شب سیاه سفید است. مسئله دیگر تجسس، قضاوت و غیبت؛  کسانی که زود قضاوت می‌کنند و بر کرسی قضاوت می‌نشینند، باور ندارند که مقصر اصلی جهل و نادانی خودشان است. در حالی‌که همان، دیوار خرابی است که بر سر خودشان خراب می‌شود.

پس‌انداز، دانه دانه غله در انبار است و یکی از کلیدی‌ترین نکته‌های این وادی پس‌انداز می‌باشد. در آخر توکل، رضا و تسلیم که اگر از مرحله توکل و رضا عبور کنیم، می‌توانیم وارد مرحله تسلیم در مقابل قدرت مطلق شویم. ناگفته نماند به اجرا درآوردن مرحله تسلیم فوق العاده دشوار، سخت و طاقت فرسا است و این برای یک‌سری سخت و برای کسانی هم سهل است.

انسان آن چیزی نیست که مشاهده می کنیم؛ اگر بتوانیم به درون انسان نفوذ کنیم عظمتی را مشاهده خواهیم کرد که کمتر از جهان بیرون وجود او نیست. انسان‌ها در این حیات زمینی در چند حیات زندگی می‌کنند: ابتدا جهان خاکی که برای ما کاملاً محسوس است، دوم، جهان خواب که به صورت ناخودآگاه در آن زندگی می‌کنیم. سوم، جهان ذهنی مقدمه برنامه‌ریزی و یا مقدمه عمل تمرین برای چگونه زیستن در جهان خاکی و سایر جهان‌ها است که جهان ذهنی فعلا قابل باور نیست؛ مثل هفت اندام در هفت طبقه آسمان و غیره...
پس ما در این وادی تمرین می‌کنیم تا ساختارهای تفکرات خود را از قوه به فعل در بیاوریم.

نویسنده: همسفر مریم (مرزبان)
رابط خبری سردار: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر هانیه (لژیون ششم)
تنظیم و ارسال: همسفر ریحانه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی چالوس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .