English Version
This Site Is Available In English

تفکر به‌تنهایی کافی نیست باید اجرایی شود

تفکر به‌تنهایی کافی نیست باید اجرایی شود

به نام قدرت مطلق الله‌‌‌

در جهان ما تفکر قدرت مطلق حل نیست، بلکه توأم با رفتن و رسیدن، آن را کامل می‌نماید.
این جمله‌ی طلایی وادی پنجم سال‌هاست که در ذهن من نقش بسته بود اما نه به این صورت زیرا درکی از تفکر نداشتم فقط چیزهایی بود که در ذهن خودم بود و به آن فکر می‌کردم اما درک آن زمانی اتفاق افتاد که به کنگره ۶۰ آمدم و این سفر آغاز شد. من در جهان ذهن خودم، همواره آرزوهایی داشتم و هر روز آن‌ها را در ذهن خود پرورش می‌دادم اما نمی توانستم آن ها را اجرائی کنم و بدست بیاورم اما پس از گذشت سال‌ها یکی پس از دیگری به خواسته‌هایم رسیدم هرچند با تاخیر اما بالاخره به واقعیت تبدیل شدند.

اما در مسئله درست زندگی کردن و انسان خوب بودن هرچقدر سعی کردم به نتیجه نرسیدم تا اینکه به کنگره ۶۰ ورود کردم و با تغییر صفت خود ذهن آشفته‌ام کم‌کم آرام گرفت و درگیری‌ها و آشفتگی‌ها جای خود را به درک و آموزش و پذیرش دادند. وادی پنجم به ما می‌آموزد که ما در سه جهان زندگی می‌کنیم.

1. جهان خاکی فیزیکی و قابل‌لمس
2. جهان ذهن دنیای افکار، اندیشه، آرزوها، درگیری‌های درونی
3. جهان خواب بازتابی از حالات نفس و روان ما

برای اینکه در جهان ذهن به آنچه می‌خواهیم برسیم، باید از سه اصل مهم پیروی کنیم، پندار سالم، گفتار سالم، کردار سالم، این سه‌گانه پایه‌های عمل سالم است اما ما برای انجام عمل سالم به دانایی‌موثر نیازمندیم که عبارت‌اند از آموزش، تفکر، تجربه وادی پنجم به ما می‌گوید انسان برای رسیدن به تعادل باید تزکیه و پالایش شود که عبارت‌اند از.

1ـ بازگشت از ضد ارزش‌ها
نخستین قدم برای هر نوع صعودی، برگشت از مسیر غلط است وقتی دروغ می‌گوییم، غیبت می‌کنیم، تهمت می‌زنیم یا خیانت می‌کنیم نمی‌توانیم انتظار داشتن آرامش یا حال خوش را داشته باشیم، بازگشت یعنی ترک تدریجی رفتارهای اشتباه و جایگزینی آن‌ها، باارزش‌ها، این کار ساده نیست اما شدنی است شروع با یک تصمیم است.

2ـ قناعت
قناعت به معنی نخواستن نیست، بلکه به معنای رضایت به آن چیزی است که در حال حاضر، موجود داریم. قناعت‌‌ مارا از حسرت، چشم و هم‌چشمی و حرص نجات می‌دهد، انسان قانع می‌تواند آرامش را تجربه کند چون تمرکزش روی داشته‌ها است نه روی نداشته‌هایش.

3ـ خودداری
خودداری یعنی توان نه گفتن، یعنی وقتی در موقعیت وسوسه‌انگیزی قرار گرفتی بلد باشی از خودت مراقبت کنی.

4ـ توکل، رضا، تسلیم
این سه مفهوم سه مرحله از پذیرش شرایط و اتصال به قدرت مطلق هستند. توکل: یعنی کار درست را انجام بده و نتیجه عمل به تو ربطی ندارد. رضا: یعنی به آنچه پیش می‌آید راضی باش و گله نکن. تسلیم: یعنی حتی در سخت‌ترین لحظات آرام بمانی و به خدای بزرگ اعتماد داشته باشی.

5ـ صبر
تمام امورات در زندگی زمان می‌برد مانند درمان اعتیاد، تغییر صفات، رسیدن به آرامش یا موفقیت، اگر صبر نداشته باشی، یا وسط راه برمی‌گردی یا به بیراهه می‌روی. صبر یعنی پذیرش گذر زمان به امید شکوفایی درون همراه با تلاش و ممارست.

6ـ پس‌انداز
این اصل نه‌تنها در مسائل مالی بلکه در انرژی، زمان، حرف زدن و حتی محبت هم کاربرد دارد کسی که همه‌چیز را یک‌باره خرج می‌کند در لحظه‌های سخت چیزی برایش باقی نمی‌ماند، پس‌انداز یعنی مدیریت هوشمندانه دارایی‌های ما.

7ـ تجسس، قضاوت و غیبت
سه سم خطرناک برای ذهن و زبان و حس ما
تجسس: به معنی کنجکاوی در زندگی دیگران
غیبت: یعنی پشت سر دیگران حرف زدن
قضاوت: یعنی تحلیل و برچسب زدن به آدم‌ها بدون دانستن واقعیت، این سه رفتار ذهن را آلوده و دل را سنگین می‌نماید،با دوری از آن‌ها راه برای تزکیه انسان باز می‌شود.

سخن آخر
وادی پنجم به ما می‌آموزد که تفکر به‌تنهایی کافی نیست باید عمل کرد و عمل سالم نیاز به ابزار دارد، آن ابزارها همین اصول هفتگانه‌اند که اگر به‌درستی در زندگی به کار گرفته شوند می‌توانند ما را از جهنم افکار نجات دهند و به بهشت آرامش برسانند.
با احترام: مسافر مسعود

-منابع مورد استفاده در تهیه این مقاله:
-چهارده وادی عشق
- جزوه جهان‌بینی 1و2

تایپ: مسافر صالح لژیون چهارم
ویرایش: مسافر مهدی لژیون پنجم
عکس: مسافر بهنام لژیون دوم
ارسال مطلب: دستیار مرزبان خبری، مسافر حجت لژیون سوم
گروه خدمتگزاران سایت نمایندگی گیلان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .