سلام دوستان همدم هستم، همسفر
وادی پنجم به ما میگوید: «در جهان ما تفکر، قدرت مطلق حل نیست؛ بلکه توأم با رفتن و رسیدن، آن را کامل مینماید». از وادی اول تا چهارم، تفکرکردن را آموختیم و دانستیم که تمام ساختارها با تفکر به وجود میآید و هیچ موجودی جهت بیهودگی قدم به حیات نمیگذارد و به میزان خود انسان، به خویشتن خویش فکر نمیکند. دانستههای چهار وادی اول، مربوط به جهان ذهنی بود؛ اما وادی پنجم به ما میگوید که از جهان ذهنی باید قدم به جهان عملی بگذاریم و از هرآنچه که در ساختار ذهنی ما به وجود آمده، قدم خود را فراتر بگذاریم و بیرون از جهان ذهن، آن را اجرا کنیم. جهان ذهنی مقدمه برنامهریزی و نیز تمرین برای چگونه زندگیکردن در جهان خاکی و سایر جهانها است. ساختارهای این برنامهریزی بهوسیله تفکر به وجود میآید.
وادی پنجم میگوید که حرکت کن. تا هنگامیکه حرکت نکنی؛ هیچ اتفاقی رخ نخواهد داد؛ مانند حرکت در درمان اعتیاد که برای انجام درست، کنگره ابتدا خطوط فکری را در ذهن افراد، ترسیم کرده؛ سپس مسافران را آماده حرکت میکند که با صبر و تلاش برای درمان اعتیاد و آموختن علم و آگاهی، بعد از گذشت 10 الی 11 ماه از تاریکیها خارج شوند و به سمت روشناییها حرکت کنند.
در این وادی میآموزیم که به آنچه داریم، قانع باشیم و قدر داشتههای خود را بدانیم و با قناعت و استفاده درست از نعمتها و امکاناتی که در اختیار ما است و نیز با تلاش و کوشش، پایههای مالی زندگی خود را مستحکم کنیم؛ زیرا این مسئله در زندگی ما بسیار حائز اهمیت است. وادی پنجم یک قانون است و چه بخواهیم و چه نخواهیم در تمام سطوح زندگی ما حکمفرما است که برای انجام هر کاری تفکر بهتنهایی کافی نیست و باید حرکت کنیم.
سلام دوستان مرضیه هستم، همسفر
ما با نگاه ظاهری به جهان پیرامون خود: مانند زمین، آسمان، دریا و... نمیتوانیم از پیچیدگیهای درون آن آگاه شویم؛ همانطور که در درون خود ما نیز این پیچیدگیها وجود دارند؛ اما در ظاهر قابلمشاهده نیستند و آنها را نمیبینیم. انسانها همزمان در سه جهان زندگی میکنند: جهان خاکی، جهان خواب و جهان ذهن (فکر یا تجسم)
من از وادی پنجم نکات متعددی را دریافت کردم که عبارتاند از: 1. برگشت از ضدارزشها؛ یعنی دوری از بدیهایی که تا امروز مرتکب آنها میشدم. 2. خودداری از انجام کاری که از ضرر و منفعت آن آگاهی ندارم. 3. صبر به معنای پذیرش گذر زمان، همراه با تلاش هدفمند. 4. قناعت با آموختن اینکه از داشتههای خود راضی باشم و بهترین استفاده را از آنچه در اختیار دارم، ببرم. 5. سعی و تلاش برای اینکه از تجسس، قضاوت و غیبت پرهیز کنم. 6. پسانداز مقداری از دارایی خود برای آینده که بتوانم تا حدودی از مشکلات خود را با آن حل کنم. 7. توکل؛ یعنی در انجام وظایف خود به خداوند اعتماد کنم.
برای قدمگذاشتن در راه مستقیم، باید با پندار سالم، گفتار سالم و کردار سالم همراه باشم و تفکرات خود را به عمل تبدیل کرده، حرکت خود را شروع کنم و اشتباهات خود را اصلاح کنم تا بتوانم برای خود، خانواده و جامعه، مفید باشم.
سلام دوستان سمیرا هستم، همسفر
وادی پنجم به ما میگوید که هر کاری تنها با تفکر انجام نمیشود؛ بلکه با رفتن و حرکت به نتیجه میرسد و برای انجام کارهای خود، روی دیگران حساب نکنیم و باید خودمان حرکت و تلاش کنیم. دانستن بهتنهایی هیچ ارزشی ندارد. اینکه من تمام فنون ورزشی مثل کاراته یا تکواندو را بدانم؛ اما نتوانم آنها را اجرا کنم، هیچ فایدهای ندارد! اگر دانستههای خود را به مرحله اجرا رساندم، توانستهام که از آنها استفاده کنم و تمامی آنها برای من مفید بوده است. اینکه من برای انجام کاری فقط فکر کنم یا حرف بزنم، فایدهای ندارد. زمانی که آن تفکر را به عمل تبدیل کنم، آن زمان دانستههای من ارزشمند میشود.
از این وادی نتیجه میگیریم که برای هر کاری اول فکر کنیم تا تصویر آن در ذهن ما به وجود آید؛ سپس اگر آن کار منطقی و درست بود؛ باید آن را اجرا کنیم، در این صورت است که ما جهان ذهنی خود را عملیاتی کردهایم؛ چون با حلواحلوا گفتن، دهان شیرین نمیشود.
رابط خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون سوم)
عکاس: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون اول)
ارسال: راهنما همسفر افسون نگهبان سایت
همسفران نمایندگی نائین
- تعداد بازدید از این مطلب :
82