وادی پنجم میگوید: «درجهان ما تفکر، قدرت مطلق حل نیست؛ بلکه توأم با رفتن و رسیدن، آن را کامل مینماید.» این یک قانون است که دریچه دیگری از علم و دانش بیکران کنگره۶۰ را به روی من رهجو باز میکند تا بدانم آنچه را که از درون و برون خود نمیدانم و قوانین هستی و درست زندگی کردن آگاه شوم. تمامی بندهایی که امروز گریبانگیر آن هستیم در اثر ناآگاهی و جهل ما است و تا زمانی که به دانش و معرفت لازم نرسیم این بند باز نخواهد شد؛ درنتیجه انسان در هر مرحلهای که باشد همیشه در سکون و ناامیدی قرار خواهد داشت و هر روز بیشتر از قبل در عمق تاریکی فرو خواهد رفت؛ پس انسان باید برای یاد گرفتن، شناخت خود و جهان پیرامونش تلاش و حرکت کند.
ابتدای وادی از عظمت و بزرگی درون انسانها میگويد که اگر به آن پیببریم قطعا به جهانی بزرگتر و عظیمتر از جهان بیرون میرسیم. برای پی بردن نیاز به آموزش، شناخت، تفکر سالم و حرکت درست داریم. ما در این جهان زمینی خودمان در چند جهان زندگی میکنیم که شامل جهان خاکی، جهان خواب و جهان ذهنی است. ما در جهان ذهنی خود برای چگونه زیستن در جهانهای دیگر برنامهریزی میکنیم و این کار را به وسیله تفکر در این جهان انجام میدهیم. درست تفکر کردن را به خوبی در وادی اول تا چهارم آموختیم و یاد گرفتیم، بدون تفکر تمامی ساختارها رو به زوال میرود؛ اما آیا برای رسیدن به مقصد فقط تفکر درست ما کافی است؟ قدر مسلم خیر؛ زیرا تفکر ما به تنهایی کلید حل مسائل و بندها نخواهد بود؛ اما لازمه هر حرکتی تفکر است. اینجا است که وادی میگوید: باید تفکرات شما از قوه به فعل درآید و وارد مرحله اجرایی یا عملیاتی شوند.
پس تا زمانی که ساختارهای فکری ما تبدیل به ساختارهای عملی نشوند ما هرگز به مقصد یا هدف نهایی یا خواسته خودمان نخواهیم رسید؛ زیرا برای باورها ارزشی نیست. انسان صرف اینکه فقط بداند و فکر کند راه به جایی نخواهد برد و برای عملیاتی کردن خواستهها باید از نیروهای بازدارنده که مانع حرکت انسان میشوند عبور نماییم و انسان برای این منظور باید تزکیه و پالایش شود تا تغییر در پندار، گفتار و کردار او به وجود بیاید.
در این وادی پلههایی را با گذشت زمان طی میکنیم تا انسان بتواند به پالایش و تزکیه دست یابد. به اعتقاد من اولین و مهمترین قدم دوری از ضدارزشها و حرکت به سمت ارزشها است؛ زیرا ضدارزش روان انسانها را بی قرار و ناآرام میکند. تمام هدف ما از آموزشها این خواهد بود که با آرامش و آسایش مسیر تکاملی خود را طی کنیم؛ بنابراین اگر با استرس، نگرانی و پریشانی در این مسیر گام برداریم راه به جایی نخواهیم برد.
یکی از مؤلفههای مهم و ضروری زندگی که باید هر انسانی آن را یاد بگیرد صبر است. نه به معنای نشستن و فقط فکر کردن بلکه صبر به معنی؛ طی کردن زمان همراه با تلاش و حرکت است. شاید بگوییم سخت و گاهی هم تلخ است؛ اما نتیجهای که در برخواهد داشت قطعا شیرین و دلچسب خواهد بود. مسیر زندگی همه ما انسانها مسیر یکنواخت و سهلی نیست، مسیری پر از چالشها، فراز و نشیبها و طبق قوانین هستی بر مبنای اضداد است؛ پس باید اینگونه باشد تا من بتوانم انسانی کار آزموده و رها باشم. مسئلهای که در این مسیر کمک زیادی میتواند به من کند، هنر پس انداز کردن است. آقای مهندس با تفکر و اندیشه صحیحشان در این وادی به این موضوع اشاره کردند و عنوان نمودند پسانداز برای تمامی انسانها یک ضرورت است.
در پایان از آقای مهندس و خانواده بزرگوارشان ممنون و سپاسگزاریم که اگر معجزه کنگره۶۰ نبود، اگر تفکرات و تدابیر ایشان به مرحله اجرایی و عملیاتی نرسیده بود امروز ما شاهد به تعادل رسیدن این تعداد انسانهایی که از تاریکی نجات یافتهاند نبودهایم. برای انجام این عمل عظیم شکر، شکر، شکر
نویسنده: راهنما همسفر الهام (لژیون یکم)
ویرایش: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر سعیده (لژیون دوازدهم) دبیر سایت
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون پانزدهم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی صالحی
- تعداد بازدید از این مطلب :
89