سلام دوستان مریم هستم یک همسفر
وادی پنجم میگوید: در جهان ما تفکر قدرت مطلق حل نیست، بلکه توأم با رفتن و رسیدن آن را کامل مینماید. در جهان ذهنی تمام ساختارهایی که میخواهیم بهوجود آوریم؛ یعنی در چهار وادی اول فقط روی جهان ذهنی کار کردهایم. وادی یک، دو، سه و چهار برای دانستههای ذهن ما بود و حالا وادی پنج میگوید؛ از جهان ذهنی باید قدم به جهان عملیاتی بگذاریم، به این معنا که آنچه ساختار در آن بوجود آورده، نقشه کشیده و اجرا کرده حالا باید در جهان بیرون اجرا کنیم و از جهان ذهنی به جهان عینی یا عملیاتی قدم برداریم.
از اینرو وقتی به جهان خاکی میرسیم مسئله و پارامتر زمان، آموزش و تجربه برای خلق و ایجاد مطرح میشود و انسان در همین جهان در سه بعد در حال زندگی است که شامل جهان خاکی یا فیزیکی که برای همه ما کاملاً محسوس است و به صورت خودآگاه در آن زندگی میکنیم، جهان خواب که بهصورت ناخودآگاه در آن هستیم و زندگی در جهان ذهنی، البته حیاتهای دیگری هم وجود دارند که برای ما درحال حاضر شناخته شده نیستند.
در این وادی آموزش میگیریم، اگر نتوانیم تمام تفکراتمان را که در دنیای ذهنی خود ساختهایم به مرحله و ساختار عملیاتی برسانیم، تفاوت چندانی بین دانستن یا ندانستن وجود نخواهد داشت و در اصل به آن دسته از افکار که منطقی و عقلانی هستند، اجازه ایجاد ساختار عملیاتی نخواهیم داد.
برای اینکه به آرامش برسیم و بتوانیم تمام تفکرات منطقی خود را به عرصه ظهور برسانیم باید تمام نکات منفی را دور کنیم، برای مثال؛ با ترسهای خود روبرو شویم، اضطراب را از بین ببریم، ضدارزشیهای درون را شناسایی کرده و در جهت کمرنگتر کردن و یا از بین بردنشان قدم بگذاریم و در یک کلام پاکسازی را از خود شروع کنیم و این را بدانیم تنها دانستن بدون عمل کردن ارزشی ندارد.
در وادی پنجم به هفت مورد بسیار مهم که در واقع خطوط و چگونکی حرکت ما را ترسیم مینماید، آشنا میشویم.
ما حرکتمان را آغاز مینماییم؛ اما باید بدانیم که برای یک حرکت درست و اصولی که ما را به سر منزل مقصود برساند، بایستی همواره این موارد را در نظر بگیریم و بر مبنای آنها حرکت خود را آغاز و ادامه دهیم.
موضوعاتی که در متن وادی پنجم به ما آموزش داده میشوند عبارتند از: دوری از ضدارزشها، خودداری، قناعت، تجسس، قضاوت، غیبت، صبر، پسانداز، توکل، رضا و تسلیم. در اصل برای رسیدن به مقام شو شود و مزین کردن جسم به الماس عقل در راه صراط مستقیم ما از تابلوهای راهنما که شامل این هفت مورد است بهره میبریم که اجرایی کردن آن کاری بس سهل و سخت است؛ اما با تزکیه و پالایش به انسان کمک شایانی میکند، به دیگر سخن این همان تشخیص راه از چاه است.
انسانی که با مفهوم واقعی این موارد آشنا گردد و در زندگی خود پیادهسازی و اجرا کند به حق در جایگاه بسیار ارزشمندی نزد خالق و اطرافیان خویش میرسد.
منابع:
سیدی وادی پنجم
کتاب عشق، چهارده وادی برای رسیدن به خود
نویسنده: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون شانزدهم)
رابط خبری: همسفر عالیه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون شانزدهم)
عکاس: همسفر حدیث رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون چهاردهم)
ارسال مطلب: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون پنجم) دبیر دوم سایت
نمایندگی همسفران شعبه فردوسی مشهد
- تعداد بازدید از این مطلب :
60