English Version
This Site Is Available In English

عوارض مصرف شیشه بسیار خطرناک و سنگین است

عوارض مصرف شیشه بسیار خطرناک و سنگین است

سایت همسفران دکتر علیرضا گفت‌وگویی را با همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر امیره از لژیون هفتم ترتیب داده و از صحبت‌هایشان بسیار آموزش گرفتیم. در ادامه، نگاه زیبای شما را به خواندن آن دعوت می‌کنیم؛ امیدواریم که مورد توجه قرار گیرد.

همسفر لیلا و مسافرشان با آنتی‌ایکس مصرفی هروئین و شیشه وارد کنگره شدند. پانزده ماه سفر کردند به روش DST همراه با داروی OT، با راهنمایی مسافر هوشنگ و همسفر امیره. در حال حاضر هفت ماه است که با دستان پر مهر و محبت جناب مهندس آزاد و رها هستند. رشته ورزشی مسافر فوتبال و رشته ورزشی همسفر تنیس است.

چرا به مصرف‌کنندگان شیشه مصرف‌کنندگان شاخ‌دار می‌گویند؟
مهمترین ترکیب شیشه، آمفتامین است که یازده برابر بیشتر از سایر مواد روی دوپامین مغز تأثیر می‌گذارد. اثر شیشه بر روی افراد مختلف متفاوت است؛ به همین علت مصرف‌کنندگان این مواد جزو مصرف‌کنندگان شاخ‌دار محسوب می‌شوند و به اطرافیان و مردم آسیب می‌زنند.

آیا مسافر شما تجربه مصرف شیشه را داشته است. فرق تخریب این ماده با بقیه را چگونه دیده‌اید؟
بله آنتی‌ایکس مصرفی مسافرم شیشه بود که از نظر من تخریبش صد برابر بیشتر از هروئین بود و از نظر روحی و روانی کاملاً مرا تخریب کرد و تمام زندگی‌ام تحت تأثیر قرار گرفت. نشئگی حاصل از مصرف شیشه، تقریباً شبیه هیچ ماده مخدر دیگری نیست و عوارض مصرف شیشه بسیار خطرناک و سنگین است. مصرف‌‌کنندگان این ماده در ابتدای دوره مصرف و بعد از استفاده گاه تا دو شبانه‌روز نمی‌خوابند. پس از بین رفتن اثر این ماده، شخص طوری احساس خستگی می‌کند که ممکن است حدود ۴۸ ساعت یا بیشتر، به صورت پیوسته خواب باشد، خوابی که بیشتر شبیه بیهوشی است! یکی از تجربه‌های من از مصرف شیشه مسافرم توهمات و سوءظن‌هایی است که نسبت به من داشت و واقعاً غیرقابل تحمل بود. احساس می‌کرد که همه با او بد هستند و او را قضاوت می‌کنند. از نظر جانی امنیت نداشتم، به همین علت کابوس‌هایی می‌دیدم و یک لحظه آرامش نداشتم. گاهی پیش می‌آمد که از خیابان سنگ جمع می‌کرد، به خیال این‌که این سنگ‌ها قیمتی است و یا تصور می‌کرد در گوشی موبایل خراب طلا وجود دارد و ..‌. .

چرا مصرف‌کنندگان شیشه فکر می‌کنند معتاد نیستند و چرا مردم آن‌ها را یک دیوانه کامل می‌دانند؟
متأسفانه در صحبت‌های عامیانه گفته می‌شود شیشه چون مرفین ندارد، پس اعتیاد هم ندارد؛ ولی کنگره۶۰ معتقد است هر نوع ماده مخدری که انسان را از حالت تعادل طبیعی خارج کند، چه مواد مخدر صنعتی و چه سنتی یا قرص‌هایی که بدون تجویز پزشک استفاده می‌شود، باعث اختلال در سیستم ایکس شده و اعتیادآور هستند. مصرف‌کنندگان شیشه به دلیل این‌که به غیر از صدمه رساندن به خودشان، به اطرافیان هم صدمات جبران‌ناپذیری می‌رسانند، یک دیوانه کامل خطاب می‌شوند.

با توجه به صحبت‌های آقای مهندس که فرمودند: هر موضوعی صور آشکار و صور پنهان دارد، به نظر شما به عنوان یک همسفر چگونه می‌توانیم پیام کنگره و این‌که در این مکان مصرف‌کنندگان شیشه و انواع مواد مخدر می‌توانند به درمان قطعی برسند را به دیگران انتقال بدهیم؟
با توجه و اشاره به تجربه‌های مختلفی که مسافران برای ترک اعتیاد خود داشته‌اند و به نتیجه نرسیده‌اند و آمدنشان به کنگره و درمان شیشه، قرص‌های اکستازی و مواد محرک؛ همچنین الگوهای بی‌نقصی که هر روز در کنگره می‌بینیم مانند ورزشکاران تیم راگبی که در کشورمان درخشیده‌اند و ... می‌توانیم به کسانی که اعتیادشان مصرف شیشه است امیدواری بدهیم و بگوییم اگر خواسته قلبی آن‌ها درمان باشد می‌توانند با حضور در کنگره۶۰ و شروع سفرشان، به درمان قطعی برسند. زمانی که مسافرم با متد DST و داروی OT درمان شد و اقوام و دوستان دیدند که او دیگر مصرف‌کننده نیست و رنگ چهره‌اش نسبت به قبل بهتر شده است، این خودش باعث شد که به نوعی پیام کنگره به آن‌ها برسد.

با توجه به آموزش‌های کنگره۶۰ لطفاً بیان کنید باور غلطی که باعث شده اکثر جوانان حتی خانم‌ها مصرف‌کننده شیشه شوند چیست؟
یک باور غلط این است که شیشه به دلیل نداشتن مرفین اعتیادآور نیست؛ اما گاهاً حتی با اولین مصرف شیشه در دامی می‌افتند که هرگز فکر آن را نمی‌کردند و بیشتر خانم‌هایی که اضافه وزن دارند برای این‌که لاغر شوند، متأسفانه به علت نداشتن آگاهی فریب مصرف‌کنندگان شیشه را می‌خورند و به خیال خودشان برای کاهش وزن کم‌کم جزو مصرف‌کنندگان شیشه می‌شوند.

نقش یک همسفر سفر اولی، در درمان مسافرش که با آنتی‌ایکس شیشه در کنگره سفر می‌کند چیست؟
نقش یک همسفر برای درمان مسافری که شیشه مصرف می‌کند بسیار پررنگ است. استاد امین در سی‌‌دی همسفر به ما آموزش می‌دهند که اگر بخواهیم در درمان اعتیاد به عزیزانمان کمک نماییم، باید دو کار را به خوبی انجام دهیم؛ اول این‌که آن فرد مصرف‌کننده را دوست داشته باشیم و دوم نقش خودمان را به عنوان یک همسفر قبول کنیم تا بتوانیم در ادامه به روند درمان او کمک کرده و سبب شویم عزیزانمان به حال خوش و زندگی دوباره بازگردند.

کلام آخر؛
چه زیباست پیروزی در نبردی سهمگین که نتیجه آن رهایی از بندهای اهریمن است. خداوند را شاکرم که آموزگار و استادی مانند جناب مهندس حسین دژاکام را بر سر راه ما قرار دادند تا مسافرانی که در بند اعتیاد هستند را با روش DST به درمان قطعی برسانند. سپاسگزار خالق هستی هستم که آموزش‌های ناب کنگره را می‌آموزم و از تمامی تاریکی‌ها و ضدارزش‌ها دور و به سمت نور و روشنایی رهسپارم.

مصاحبه‌کننده: همسفر فرناز رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون دوازدهم)
عکاس: همسفر نرگس رهجوی راهنما همسفر الهه (لژیون یازدهم)
ویراستار و ارسال: همسفر مریم نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دکتر علیرضا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .