مشارکت همسفران لژیون سوم در برداشت از سیدی مکر:
همسفر طاهره:
در مورد مسئله غیبت کردن به گفته آقای مهندس: غیبت نه تنها کار خوبی نیست؛ بلکه گناه نیز محسوب میشود. من نیز در گذشته غیبت میکردم؛ اما از زمانیکه به کنگره۶۰ پیوستم، به فایلهای صوتی (CD) گوش دادم و آموزشهایی که دریافت کردم بسیار به من کمک کرد. یاد گرفتم خودم را اصلاح کنم و دیگر غیبت نکنم و به کار دیگران کاری نداشته باشم. با این حال بعضی مواقع پیش میآید که ناخواسته شروع به غیبت کردن یا حتی تهمت زدن میکنم، مثلاً هنگام صحبت با مادر، خواهر یا دوست از طریق تلفن، ممکن است این پرسش پیش بیاید که چرا کار به اینجا کشید؟ امکان دارد مسئله بهجای باریکی نیز برسد و مشکلاتی ایجاد شود. در چنین مواقعی من بسیار ناراحت میشوم و دچار عذاب وجدان میگردم که چرا غیبت آغاز شد. در این شرایط سعی میکنم بهسرعت موضوع بحث را تغییر دهم یا در صورت لزوم خداحافظی کنم. امیدوارم روزی برسد که بتوانم غیبت کردن را بهطور کامل از زندگی خود حذف کنم.
همسفرآذین:
قبل از ورود به کنگره۶۰ و بعد از آن چندان اهل غیبت کردن نبودم؛ زیرا مادرِ خدا بیامرزم اصلاً چنین اخلاقی نداشت. من نیز از مادرم آموختم که از غیبت کردن پرهیز کنم و همیشه خود را جای طرف مقابل بگذارم، اینکه اگر در شرایط او بودم، شاید همان رفتار را داشتم. این روش بسیار کمک کرد تا از غیبت کردن جلوگیری کنم؛ البته گاهی پیش آمده است که حرفی کوچک از روی عصبانیت زده باشم و بعداً احساس بدی به من دست داده است که چرا آن را بیان کردم. در چنین مواقعی همواره سعی کردم کارم را جبران کنم؛ اما باید پذیرفت که گاه انسان با مکر و حیله کار خود را توجیه میکند و آن را زیرکی خود میپندارد، اینکه با نیرنگ خواستهاش را پیش برده است. در این لحظات صدای جن درونم نجوا میکند: از این کارت ناراحت نباش، تو برندهای.
همسفر افسانه:
قبل از ورود به کنگره۶۰ بهدلیل آسیب روحی از غیبت لذت میبردم و در آن مشارکت میکردم؛ اما از زمانیکه وارد کنگره۶۰ شدم، نه تنها دیگر از آن لذت نمیبرم؛ بلکه حتی اگر آغازگر آن هم نباشم، حالم بد نمیشود. متأسفانه یکی از افراد فامیل همسرم از نظر روحی به شدت آشفته است و شخص دیگری نیز وجود دارد که هردو از او آسیب دیدهایم. در آنجا مکر بهکار گرفته میشود و با نام بردن از آن فرد غیبت آغاز میگردد. تا مدتی بعد از غیبت تمایلی ندارم به خانه آنها بروم. در آنجا غیبت با لباسی زیبا پوشانده میشود و نامش را گلایه و توقعداشتن میگذارند. خلاصه که از طریق سیدی مکر متوجه شدم، هرجا کسی غیبت میکند در پی چارهجویی برای ضربه زدن به دیگری است. در اینجا نه تنها تیر او به سنگ میخورد؛ بلکه دروازه ورود حال بد را به روی خود میگشاید. امیدوارم بتوانم از این آموزشها استفاده کنم و بر مکر، غیبت، تهمت و قضاوت پیروز شوم.
رابط خبری: همسفر فریبا رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون سوم)
ویرایش: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون هفتم) دبیر اول سایت
ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون ششم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی شهرری
- تعداد بازدید از این مطلب :
75