English Version
This Site Is Available In English

مصرف شیشه باعث دوری صور آشکار از صور پنهان می‌شود

مصرف شیشه باعث دوری صور آشکار از صور پنهان می‌شود

جلسه ششم از دوره بیست و پنجم سری کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی شیروان به  استادی  راهنمای محترم مسافر ولی، نگهبانی مسافر فرشید  و دبیری مسافر قربان با دستور جلسه " تخریب‌های شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST" پنج‌شنبه  26 تیرماه  ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان، من ولی هستم، یک مسافر. خداوند را شاکرم که این فرصت را به من داد تا در این جایگاه خدمت کنم و از تک‌تک شما عزیزان آموزش بگیرم. امروز جلسه‌ی بستن پیمان ایجنت محترم برگزار شد. جا دارد از ایجنت پیشین، آقای محمود بافنده که واقعاً برای نمایندگی شیروان سنگ تمام گذاشتند، قدردانی کنم. ایشان با تمام توان خود برای رشد و تعالی نمایندگی تلاش کردند. در مدتی که افتخار شاگردی‌شان را داشتم، آموزش‌ها و نکات ارزشمندی از ایشان آموختم. امیدوارم هر جا که هستند، در پناه لطف خداوند باشند. بدون اغراق، ایشان نقش مهمی در متحول‌شدن کنگره شیروان داشتند و فصلی تازه را در این نمایندگی گشودند. همچنین تلاش‌های ایشان باعث شد تا زحمات چندین‌ساله‌ی ایجنت‌های پیشین، ازجمله آقای اختری، بی‌ثمر نماند و به بار بنشیند. به ایجنت جدید، آقای رحمان، تبریک می‌گویم. ایشان مدیری مدبر، لایق و باتجربه هستند و رزومه‌ای درخشان در کنگره‌ی قوچان دارند. امیدوارم حضورشان مایه‌ی خیروبرکت برای نمایندگی شیروان باشد.
و اما درباره‌ی دستور جلسه؛ در طول این هفته در مورد این دستور جلسه گفت‌وگو کردیم و از اساتید و مسافران محترم آموزش‌های لازم را دریافت کردیم. به‌طورکلی، مواد مخدر به دودسته‌ی اصلی تقسیم می‌شوند: سنتی و صنعتی. مواد مخدر سنتی ریشه در طبیعت دارند و تخریب کمتری نسبت به صنعتی‌ها ایجاد می‌کنند؛ اما مواد صنعتی توسط انسان و با دخالت در ترکیبات شیمیایی ساخته می‌شوند و در چند گروه مختلف جای می‌گیرند: محرک‌ها، توهم‌زاها، داروهای ضدافسردگی و… شیشه (آیس) جزو خانواده‌ی محرک‌هاست.

ساخت شیشه به حدود ۱۰۰ سال پیش بازمی‌گردد، زمانی که به‌عنوان داروی ضدافسردگی استفاده می‌شد. در جریان جنگ جهانی دوم، از این ماده برای افزایش شجاعت و کاهش خستگی سربازان استفاده شد.
در کشور ما، ورود شیشه به دهه‌ی ۱۳۸۰ بازمی‌گردد. طبق صحبت‌های بزرگان کنگره، جناب مهندس دژاکام در همان زمان احساس خطر کردند و هشدار دادند که «سونامی» درراه است و باید برای مقابله با آن اقدام کرد. خوشبختانه این آگاهی‌رسانی‌ها صورت گرفت و امروز استقبال نسبت به آن زمان بسیار کمتر شده، اگرچه هنوز هم افراد زیادی، به دلیل ناآگاهی، گرفتار مصرف این ماده می‌شوند. در مورد تخریب‌های شیشه باید گفت: این ماده تأثیر بسیار بدی بر دندان‌ها، چشم و بینایی دارد، سیستم ایمنی و سیستم ایکس را دچار اختلال می‌کند، خواب طبیعی را به هم می‌زند و مشکلات روانی متعددی ایجاد می‌کند. مهم‌تر از همه، باعث تداخل حس‌های درونی و بیرونی شده و به قول آقای مهندس، شخص در یک‌لحظه بیدار و در لحظه‌ای دیگر در خواب است؛ صداهایی را می‌شنود که وجود خارجی ندارند. این موضوع به دلیل بیش‌فعالی حس، منجر به انفجار سلولی می‌شود.
تجربه شخصی من: در سال ۸۳ در تهران، در یک شرکت مشغول به کار بودم. یکی از دوستانم گاهی به ما سر می‌زد و هر بار چیز جدیدی معرفی می‌کرد. او باحالت تمسخرآمیز می‌گفت: «دو ساعت پای این بساط می‌نشینید، بیایید این را امتحان کنید!» پس از مدتی به مصرف کراک روی آوردیم. مدتی بعد، همان دوست با ماده‌ای جدید آمد و گفت: «این یکی نه بو دارد، نه توی تست اعتیاد نشان می‌دهد!» همین باعث شد ما به مصرف شیشه روی بیاوریم.اما امروز، خدا را شاکرم که با کنگره ۶۰ آشنا شدم و مسیر درمان را طی کردم. حالا در جایگاهی هستم که می‌توانم هم آموزش بگیرم و هم خدمت کنم.

در ادامه مراسم تودیع و معارفه ایجنت نمایندگی شیروان:

مرزبان خبری: مسافر صادق
تایپ: مسافرمجتبی لژیون چهارم
عکاس: مسافر مصیب لژیون پنجم
ویراستاری: مسافرحسین
ارسال: مسافر محمد رضا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .