English Version
This Site Is Available In English

شیشه ، ویرانگر جان و روان

شیشه ، ویرانگر جان و روان

سیزدهمین جلسه از دور یازدهم سری کارگاهای آموزشی عمومی مسافران و همسفران کنگره ۶۰نمایندگی گوجان با استادی راهنمای محترم مسافر آرش و نگهبانی مسافر ناصر و دبیری مسافر آیت با دستور جلسه: «تخریبهای شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST» روز پنجشنبه 26 تیر  ۱۴۰۴  ساعت ۱۷ اغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

شاکر و سپاسگزار خداوند متعال هستم که لیاقت حضور در این جایگاه را به من عطا فرمود. به تمامی مسافران و همسفران عزیزی که موفق به دریافت شال راهنمایی شدند، به‌ویژه آقا مهرداد و آقا حمید، تبریک عرض می‌کنم. همچنین از تلاش همسفرانی که در مصاحبه‌های خود پذیرفته شدند، صمیمانه قدردانی می‌کنم. این اتفاقات شیرین، بیانگر انرژی، حس خوب و حرکت روبه‌جلویی‌ است که در شعبه در حال وقوع است. امیدوارم که این روند پویا تداوم یابد و سال‌به‌سال شاهد اتفاقات درخشان‌تری باشیم.آرزو دارم که این مکان، به پایگاهی برای یاری‌رساندن به انسان‌های دردمند بدل شود؛ کسانی که به دنبال پناهگاهی برای رهایی از درد و رنج خویش هستند.

به یاد دارم در روزهای آغازین، در همین سالن ، فردی که درگیر مصرف شیشه بود، با حالتی بحرانی وارد جلسه شد. فریادهای او سالن را متأثر ساخت. امروز، اگر ساختمانی بنا شده، اگر شعبه‌ای سرپا ایستاده و اگر گرد هم آمده‌ایم تا فعالیتی مشترک داشته باشیم، همه‌ و همه به‌خاطر وجود انسان‌هایی‌ست که روزگاری در اوج درد و اسارت بودند و امروز با اراده، مسیر زندگی‌شان را تغییر داده‌اند.

هیچ‌یک از ما از این فرایند مستثنی نیستیم. هر مسافر و هر همسفر، در این حرکت جمعی سهم دارد. تک‌تک ما، الگویی برای دیگران هستیم. فرقی نمی‌کند مسافر باشیم یا همسفر؛ رفتار، گفتار، پوشش، منش، و حتی ارتباطات ما، همه بازتابی از آموزش‌هایی‌ست که در این مکان آموخته‌ایم. مسئولیتی بر دوش ماست تا با رفتار و منش درست، الگوهای سازنده باشیم؛ چرا که انحراف یک انسان از مسیر درست، ظلمی نابخشودنی به روح و روان او و خانواده‌اش است.
"تخریب‌های ناشی از مصرف شیشه" بسیار حائز اهمیت است. از زمانی که ماده‌ی مخرب شیشه وارد چرخه‌ی مصرف شد، تحولی عظیم و مخرب در حوزه‌ی اعتیاد رخ داد. شیشه با ماهیت صنعتی و تأثیرات شدید روانی، خسارات گسترده‌ای در خانواده‌ها، اجتماع، و حتی نظام سلامت روان به‌بار آورد.
تا پیش از ورود کنگره ۶۰ به عرصه‌ی درمان شیشه، تقریباً هیچ مرکز و نهادی در کشور یا حتی در جهان، درمان آن را ممکن نمی‌دانست. اما با درایت جناب مهندس دژاکام و ارائه‌ی روش درمانی D.S.T، این تصور غلط دگرگون شد. روش D.S.T با محوریت شناخت انسان، ساختار اعتیاد، و بازسازی تدریجی سیستم‌های تخریب‌شده، توانسته است اعتیاد به مواد سنتی و صنعتی را به‌طور مؤثر درمان کند.

خدا را شاکرم که چنین نعمتی در اختیار ما قرار داده شده است. امیدوارم که همگی ما، پیش از آن‌که برای دیگران راهنما باشیم، برای خودمان الگو و نجات‌بخش باشیم.از خداوند متعال مسئلت دارم که توفیق استمرار در این مسیر را به همه‌ی ما عطا فرماید.با تشکر

 

 

نگارش، ویرایش، تنظیم و ارسال: مرزبان خبری مسافر ابوالقاسم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .