English Version
This Site Is Available In English

درمان شیشه راحت‌تر از مخدرهای دیگر

درمان شیشه راحت‌تر از مخدرهای دیگر

همسفر الهه

متاسفانه امروزه عده‌ای بر اثر ناآگاهی از آن برای لاغری و کاهش وزن و عده‌ای برای تفریح و سرخوشی استفاده می‌کنند که ترک آن کار سخت و دشوار است و عوارض بی‌شمار دارد. مصرف مواد مخدر مانند هروئین، کراک و تریاک تاثیر چندانی روی مغز ندارند ولی شیشه موجب تخریب غیرقابل جبران در بخش‌هایی از مغز می‌شود. برخی از مصرف کنندگان شیشه هیچ‌گاه نمی‌توانند مصرف این مواد را کنار بگذارند چون اثراتی روی مغز دارد که حس لذت بردن در آن‌ها مختل کرده است.

 مخدر شیشه اثراتی روی فرد مصرف‌کننده می‌گذارد مثل از دست دادن اشتها، گشاد شدن مردمک، ضربان قلب نامنظم، رفتارهای خشن، رفتارهای ناآگاهانه و بدون هوشیاری در اجتماع، عدم توانایی تمرکز. فرد معتاد از خود یا محیط خود احساس نارضایتی و ناامنی، نفرت و تنهایی دارد و رنج می‌برد.

 مصرف اولیه ممکن است در کوتاه مدت سبب تسکین ناراحتی گردد، ولی وابستگی که در جسم و روان شخص ایجاد شده نمی‌تواند مواد را کم یا کنار بگذارد، بنابراین تنها راه فرار استفاده مجدد مواد می‌داند. فرد مصرف کننده هیچ اختیاری و مسئولیتی نسبت به خود و خانواده‌اش و جامعه ندارد و هر آن ممکن است از بی‌اختیاری که مواد بر روی او گذاشته حرکت  ضد‌ارزشی انجام دهد مثل: دزدی، چاقو کشی، قتل و.. شخص محبت و احساسی ندارد در اجتماع موقع مهمانی رفتن بد موقع با سر و وضع خراب حاضر می‌شود و خانواده‌اش ناراحت و مضطرب‌اند از این‌که صحبتی ناروا یا برخوردی زشت از او سر بزند. 

من تجربه خاصی از مصرف کننده شیشه در خانواده ندارم ولی درد عمیقی احساس می‌کنم، از کسانی که در خانواده‌ آن‌ها افرادی دارند که شیشه یا مواد مخدر جدید مصرف می‌کنند. از دل پر از غم و اندوه پدر و مادرانی که با ذوق و شوق فرزندشان را بزرگ و پرورش دادند و چه امیدها و آرزوهایی داشتند اما فرزندشان با مصرف شیشه خود را آلوده و معتاد مواد کرده و پدر و مادر را ناامید. 

خانمی که همسرش در اثر مصرف شیشه شکاک و بدگمان شده و او را به قتل رسانده یا مرتکب جنایاتی شده فرزندانی که با ترس و اضطراب از فریادها و رفتارهای خشن پدر به طوری که هیچ  آسایش و احساس امنیتی ندارند روزها و شب‌ها را با چشم گریان سپری می‌کنند. فرزندی که پدرش چند روز است در خانه نیست یا هیچ حسی ندارد تا قبولی کارنامه‌اش را به او نشان دهد یا محبت یا نوازش پدرانه ندارند. شاید ساده از کنار این مسائل بگذریم ولی زندگی کردن در کنار فردی که شیشه مصرف می‌کند بی‌نهایت زجرآور است؛ جوری که یک روز زندگی در‌ کنارش مانند یک‌ سال می‌گذرد؛ اما خدا را شکر جناب مهندس دژاکام با تاسیس کنگره‌۶۰ با استفاده از داروی شفا بخش ot به روش درمان dst مصرف‌ کنندگان شیشه را درمان می‌کنند.

 در کنگره‌۶۰ هم فرد از اعتیاد رهایی پیدا می‌کند و هم خود را با آموزش‌ها و نوشتن سی‌دی‌ها جهان‌بینی بهتر می‌شناسد؛ چون مواد مخدر روی صور آشکار و صور پنهان تخریب‌هایی ایجاد می‌کند. به قول جناب مهندس درمان شیشه در کنگره60 خیلی راحت‌تر از تریاک است چون شیشه یک نوع آلکالوئید دارد ولی تریاک ۲۵ نوع آلکالوئید دارد. با روش dst فرد می‌تواند سیستم‌های تخریب شده بدنش را با شربت ot بازسازی کند و سختی را در سفرش احساس نکند.‌ 

هم‌چنان در کنگره افراد بسیاری هستند که این مواد افیونی رو کنار گذاشتند و‌ درمان شدند و این برای فرد باوری بود بر ناباوری‌ها؛ چون  ناامید شده بودند و دردها و رنج‌های متمادی متحمل شده بودند. چقدر دعاهای زیبای پدر مادرها و همسفران بدرقه راه جناب مهندس است. امیدوارم کنگره‌۶۰ هم‌چون نوری بر سر راه مصرف کنندگان بتابد تا از این تاریکی که در آن زندانی شده‌اند رهایی یابند و روزهای زندگی را با خوبی و خوشی و لذت در کنار هم رقم بزنند.

نویسنده: همسفر الهه رهجو راهنما همسفر سمیه (لژیون دوازدهم)

رابط خبری: همسفر زهرا رهجو راهنما همسفر سمیه (لژیون دوازدهم)

تنظیم ارسال: همسفر معصومه رهجو راهنما همسفر سمیرا (لژیون سوم)دبیر سایت همسفران نمایندگی پروین اعتصامی اراک 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .