دستور جلسه در مورد شیشه و تخریبات آن است، که اول از هرچیز میخواستم یک توضیح در مورد شیشه و ظاهر آن بدهم. شکل ظاهری این ماده شبیه شیشهای است، که خرد و پودر شده و یا تکههای ریز یخ یا خوردههای ریز نبات سفید، به همین دلیل در کشور ما به این ماده شیشه میگویند؛ ولی در اروپا و آمریکا به نام آیس شناخته میشود. مهمترین ترکیب این ماده آمفتامین است و مهمترین ماده مخدری که از آمفتامین به دست آمده و مورد مصرف قرار گرفته اکستازی است. شیشه، این ماده مخدر بسیار اعتیادآور است و معمولا دود یا تزریق میشود و تاثیر آن بر روی مغز بسیار قویتر از سایر مواد مخدر است.
این ماده برای اولینبار، در آلمان طی تحقیقاتی بر روی مبتلایان به افسردگی، بیشفعالی و چاقی مزمن به صورت مصنوعی ساخته شد. نامهای دیگر شیشه عبارتند از: آیس، کریستال، یخ و قرصهای اکستازی. شیشه یک ماده مصنوعی است که برخلاف سایر مواد مخدر همچون تریاک، هروئین، کوکائین و.... به صورت مصنوعی در آزمایشگاه ساخته شده است.طرز تهیه شیشه بسیار خطرناک بوده و مواد شیمیایی مختلفی برای ساخت آن استفاده میشود.
نشئگی مصرف شیشه، شبیه هیچ ماده مخدر دیگری نیست. عوارض مصرف آن هم بسیار خطرناکتر و سنگینتر از بقیه مواد مخدر است؛ پس از مصرف شیشه با تاثیر بر افزایش ترشح دوپامین، باعث ایجاد هیجانزدگی و احساس شادی در فرد میشود. اکثر مصرف کنندگان، بعد از مصرف شیشه احساس اعتماد به نفس یا افزایش ناگهانی میل جنسی را دارند و گاهی تا دو شبانهروز نمیخوابند و در این مدت دچار توهم شدید و خیره ماندن به یک نقطه؛ برای چندین ساعت و رفتارهای بیپروا از خودشان هستند.
این اشخاص به دلیل بیخوابی برای روزها و ساعتها ممکن است دچار هذیان و یا توهمات شدید شوند، که ممکن است منجر به بیماریهای روانی شود. بعد از، از بین رفتن تاثیر مواد فرد دچار سردردهای شدید، بیقراری، لرزش و حرکات غیرعادی در اعضای بدن میشود و برای از بین بردن این حالتها دوباره مصرف میکند و پس از مدتی به یک معتاد تمام عیار تبدیل میشود. برخی از مصرف کنندگان مزمن شیشه، هیچگاه نمیتوانند مصرف این ماده را کنار بگذارند؛ چون در اثر تغییرات دائمی در مغز، در اثر استفاده از شیشه حس لذت در آنها مختل شده است و بدون مصرف مواد هیچ لذتی را نمیتوانند تجربه کنند به همین دلیل، احتمال افزایش مصرف در آنها بسیار زیاد است.
امروزه، جوانان بین ۱۸ تا ۲۵ سال بزرگترین گروه مصرف کننده شیشه هستند و مصرف شیشه بیشتر در مهمانیها و پارتیهای شبانه است. بسیاری از افراد شبکار هم برای مقابله با خوابآلودگی از این ماده مخدر استفاده میکنند. نوجوانان به دلایل مختلف مانند: عدم آگاهی و وسوسه دوستان به مصرف شیشه روی میآورند. برخی از آنها هم مانند دانشآموزان و دانشجویان برای بیدار ماندن در شبهای امتحان از این ماده استفاده میکنند.
از مهمترین عوارض طولانی مدت مصرف شیشه: اختلال در عملکرد دریچه پروستات که معمولا ادرار و اسپرم با هم دفع میشوند، آسیبهای کبدی و جوشهای صورت، کوچک شدن بیضهها به همراه درد، تضعیف قوای جنسی تا مرحله عقیم شدن، بوی بد بدن، خرد شدن دندانها، بوی بد ادرار، ترکخوردن پوست و نوک انگشتان و بدبینی نسبت به خانواده و اطرافیان را می توان نام برد. مصرفکنندگان شیشه، در حالت خماری دست به حرکات جنونآمیزی میزنند، که شاید از دیوانگان زنجیری هم سر نزند.
متاسفانه در صحبتهای عامیانه گفته میشود که شیشه چون مورفین ندارد؛ پس اعتیاد هم ندارد در حالی که از نظر کنگره۶۰، هر ماده مخدری که مصرف آن انسان را از تعادل طبیعی خارج کند، مستقیما روی سیستم ایکس اثر میگذارد و باعث تخریب آن میشود. از دیدگاه کنگره۶۰، شیشه یک ماده مخدر قوی و خطرناک است و اعتیاد آن در مقایسه با مواد مخدر شناخته شده نظیر تریاک و هروئین بسیار سنگینتر و خطرناکتر است و به اعتقاد کنگره۶۰، هر نوع اعتیادی قابل درمان است.
هم اکنون مصرفکنندگان شیشه زیادی در کنگره۶۰، به درمان قطعی رسیدند و در حال خدمت به همنوعان خود هستند. امروزه ما در کنگره۶۰، به افرادی برمیخوریم که قبلا مصرف کننده شیشه بودند و خود و خانواده آنها دچار تخریبات شدیدی شدند و الان آنها به تعادل رسیدهاند و در کنار خانواده خود، با آرامش زندگی میکنند و در جایگاههای خدمتی مشغول خدمت هستند. آقای مهندس حسین دژاکام با ابداع روش DST و داروی OT توانستند به راحتی شیشه و انواع مواد مخدر را درمان کنند و درمان شیشه در کنگره۶۰ به راحتی انجام میگیرد. این را ما مدیون آقای مهندس دژاکام هستیم.
منبع: جزوات کنگره۶۰ و صحبتهای جناب مهندس حسین دژاکام
نویسنده: همسفر فریبا رهجو راهنما همسفر مریم (لژیون چهارم)
ویراستاری و ارسال: همسفر ملیکا نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دانیال اهواز
- تعداد بازدید از این مطلب :
46