English Version
This Site Is Available In English

قاضی خود باشیم

قاضی خود باشیم

در این سی‌دی استاد اول درمورد بادی سمفونی صحبت کردند. بادی؛ یعنی بدن، سیم به معنی صدا و فونی به معنی با هم بودن است. بدن ما مانند یک خانواده بزرگ از پدربزرگ و مادربزرگ تا کودک است. مثلاََ زمانی‌که می‌خواهیم مسافتی را طی کنیم آیا همه این افراد می‌توانند با هم حرکت کنند؟ آیا یک پیرمرد می‌تواند مانند یک جوان 18ساله حرکت کند؟ پس باید به‌گونه‌ای حرکت کنیم که هم بچه دو یا سه ساله و هم پیرمرد بتوانند حرکت کنند.

مثلاََ فردی که دچار چاقی است؛ اگر یک‌مرتبه شروع به ورزش کردن کند چربی بدن آب می‌شود؛ اما پوست آویزان می‌ماند. ما این‌جا مانند جوان 18ساله حرکت کردیم باید ذره‌ذره این‌کار را انجام بدهیم. چنان‌چه به صورت انقلابی انجام دهیم به مشکل برمی‌خوریم. لازم است همه اجزاء بدن هماهنگ باشند و این‌کار به مرور زمان انجام شود. در این مبحث استاد می‌فرمایند: قاضی خود باشیم. از یک بحران و تاریکی به یک‌باره نمی‌توانیم خارج شویم؛ اگر شخصی که در تاریکی است یکباره بخواهد به روشنایی وارد شود نور چشم‌هایش را اذیت می‌کند؛ بنابراین باید ذره‌ذره از تاریکی‌ها خارج و به روشنایی‌ها وارد شد.

تاریکی‌های زندگی مانند مصرف مواد و مشروب، غیبت کردن، تهمت زدن، دروغگویی است. بسیاری از انسان‌ها به جای این‌که از زندگی خود لذت ببرند خودشان را درگیر تاریکی کرده‌اند. ما می‌بایست علم زندگی کردن را بلد باشیم. علم زندگی مانند شنا کردن است؛ اگر فن شنا کردن را بلد نباشیم، غرق می‌شویم. انسان برای رسیدن به مسائل بهتر باید از مواردی مانند مال‌اندوزی، کینه، منیت و خودخواهی بگذرد. زمانی‌که بخواهیم از بندها رها شویم ضرورت دارد که علم، دانش و معرفت لازم را داشته باشیم. هیچ معجزه‌ای وجود ندارد که در یک لحظه تمام مسائل منفی را از بین ببرد. همه مسائل و مشکلات منفی ذره‌ذره درست می‌شوند.

انسان قدرت مبارزه با اهریمن و شیطان را دارد. اگر مبارزه کند به نیروهای الهی می‌رسد و پیروز حق می‌شود. انسان همانند یک قطره و خداوند مانند دریا است. همه انسان‌ها به این دریا می‌پیوندند. انسان باید در مسیر درست قرار بگیرد و تلاش کند. چنا‌نچه از حس‌های خود به‌صورت خالصانه استفاده کند توانسته به حس‌های بیرونی خود کمک می‌کند. اگر بخواهیم به خودمان برسیم باید از خودمان بگذریم، قاضی خود باشیم، زندگی را سر مسائل دیگر خراب نکنیم، در زندگی تفکر داشته باشیم، در زمان حال زندگی کنیم، از گذشته نتیجه‌گیری کنیم، برای آینده برنامه‌ریزی داشته باشیم و وقتمان را صرف مسائلی بکنیم که ارزش دارد.

نویسنده: همسفر خدیجه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون نهم)
رابط خبری و ویرایش: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون نهم)
ارسال: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر سعیده (لژیون دوازدهم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی صالحی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .