شنهای روان دو کار انجام میدهند، اگر به آب نزدیک باشند به دریا میرسند و اگر در کویر باشند، حول یا گرد خود میچرخند و همیشه سرگردانند.
همسفر سحر به همراه مسافرشان، مسافر جواد با آنتیایکس مصرفی شیشه وارد کنگره شدند که با روش DST، داروی OT، مدت ۱۴ ماه با راهنمای همسفر سمیرا و راهنما مسافر رضا قدمی سفر کردند و در حال حاضر ۷ سال و ۹ ماه آزاد و رها هستند.
باتوجه به مطابقت دستور جلسه این هفته و آنتی ایکس شیشه بر آن شدیم تا با ایشان مصاحبهای داشته باشیم. امیدوارم که این مصاحبه چراغ راهی باشد که، نور امید را در دل همسفران بسیاری روشن کند تا بتوانند به رهایی و حال خوش دست پیدا کنند. توجه شما را به مطالب گفته شده جلب میکنیم.
در مورد شیشه و تخریب آن اگر تجربهای دارید لطفاً بیان کنید؟
مسافر من مصرف شیشه داشت و خیلی تخریب داشت، توهمهایی که میزد خیلی روان و جسمش را تخریب کرده بود و همچنین من و بچههایم هم درگیر این رفتار و تنشها بودیم که، از سمت مسافرم به ما میرسید.
از احساس خودتان بگویید زمانی که متوجه مصرف و اعتیاد مسافرتان شدید؟
قطعا وقتی فهمیدم خیلی ناراحت شدم و فکر میکردم، اصلا قابل درمان نیست و دنیا برایم به آخر رسیده بود؛ اصلا باور نمیکردم ولی امیدم را از دست ندادم و خوشبختانه مسیر درست را پیدا کردیم و به درمان قطعی رسیدیم و در حال حاضر در حال خدمت کردن به افرادی هست که خواهان درمان هستند.
فکر میکنید بزرگترین چالشهای روانی و جسمی در ترک شیشه با روشDST چیست؟
خوشبختانه و پس از تجربه بارها ترک مشاهده کردیم که، در روشDST هیچگونه آثار روانی و جسمی برای مسافرم مشاهده نشد؛ اما در روشهای ترک قبلی آثار تخریب همچنان باقی بود و حتی آثار جدیدی هم اضافه میشد.
مسافر شما مصرف کننده شیشه بوده؛ ولی امروز شاهد خدمات ارزنده ایشان در جایگاه راهنمایی هستیم، راز این موفقیت در چه بوده است؟
اولین و مهمترین مسئله درمان جسم و روان ایشان بود و دومین موضوع مهم کسب آموزشها در جهانبینی و تغییر نگرش و دیدگاه ایشان به زندگی و حرمت به سایر افرادی که از این موضوع رنج میبرند.

جهان اعتقادی به درمان اعتیاد به ویژه شیشه ندارد در حالیکه ما شاهد رهایی تعداد زیادی از مصرفکنندگان شیشه در کنگره۶۰ هستیم، نظر شما در این مورد چیست؟
تجربهای که ما از سایر ترکها داشتیم نشان میدهد که، خارج از کنگره۶۰ واقعا اعتیاد درمان ندارد؛ حتی اگر NGOهای دیگر اعتقاد بر این داشتند که، اعتیاد درمان ندارد و در عین حال مرموز، کشنده و ناعلاج است؛ اما کنگره۶۰ یک خط قرمز روی این موضوع میکشد و درمان قطعی را در اینجا مشاهده میکنیم.
مهمترین تخریبهای جسمی و روانی ناشی از مصرف شیشه چیست؟
از لحاظ جسمی فرد دچار بیماریهایی مثل پروستات، کمردرد و بیماریهای پوستی و از این قبیل و از لحاظ روانی دچار بیماریهای روانتنی، توهم، بدبینی، نگرش منفی میشود.
و در آخر به عنوان یک همسفر از کدام یک از پیامهای کنگره۶۰ تأثیر بیشتری گرفتهاید؟
همسفر تو بر مرکبی نشستهای گرچه دیر به مقصد میرسی؛ اما سالم و کامیاب میرسی، پس عجله نکن و در جای خود بنشین و تا مقصد به آنچه علاقه داری مشغول باش، تا با کمک خود و یاری سایر همسفران به مقصد برسی.
از همسفر سحر تشکر میکنیم که وقت خودشان را در اختیار ما قرار دادند.
مصاحبه کننده: همسفر مریم.ف رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون پنجم)
رابط خبری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دوازدهم)
عکس: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون نهم)
تنظیم و ارسال: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون نهم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی پروین اعتصامی اراک
- تعداد بازدید از این مطلب :
80