English Version
This Site Is Available In English

جهان هستی بی‌کران و غمی بی‌پایان دارد

جهان هستی بی‌کران و غمی بی‌پایان دارد

انسانی که اوضاع و احوال درستی ندارد و درگیر مشکلات بوده و راه حل آن را نمی‌یابد دائم در حال شکوه و شکایت است. شاید تلاش هم انجام دهد ولی چون تلاش او در مسیر و راه درست نیست، نتیجه‌ای در بر ندارد. انسان همیشه تصور و تفکرش این است که حق آن چیزی است که او می‌گوید و عدالت چیزی است او در نظر دارد. تمام ادیان الهی بر حق هستند؛ زیرا همه از یک منبع الهی سرچشمه گرفته‌اند. انسان‌ها در مشکلات خود را بی‌تقصیر دانسته و مسبب  مشکل‌ خود را دیگران می‌پندارند. به طور کلی جهان هستی، جهانی بی‌کران است و غمی بی پایان دارد و  غم و اندوه انسان پایانی ندارد.

دلیل غم انسان نیازمندی او است و عدم نیاز موجب مرگ وی می‌شود. خود وجود انسان دارای مسائل متعدد مانند نیاز به آب، غذا و پوشاک بوده و در وهله دوم نیاز مسائل اجتماعی مطرح است. شادی‌ها گذرا ولی غم و اندوه عمیق است. درد و رنج بشر برای دانش‌های کشف نشده است. کنترل بیماری‌ها باعث رنج بشر بوده چون دانش آن کشف نشده است. اگر راه حل درمان بیماری پیدا شود فرد بیمار با مراجعه به متخصص و طی پروسه یک سال یا ۲سال پرونده بیماری بسته می‌شود ولی چون بیماری‌ها درمان ندارند و فقط کنترل می‌شوند مانند استخوان لای زخم است و فرد مرتب تا آخر عمر باید دارو بخورد.

عمر افرادی که در کنگره به روش DST درمان اعتیاد کرده‌اند نسبت به افراد دیگر که به روش های نادرست ترک اعتیاد انجام داده‌اند زیاد است؛ زیرا سیستم آن‌ها بازسازی شده است. حدیثی از رسول خدا(ص) می‌فرمایند: مهم‌ترین مسئله معده شما است، معده شما آشپزخانه شما‌است. اگر کسی برنامه کنگره۶۰، را درست اجرا کند وزنش‌ متعادل و مریضی‌های متعدد او رفع می‌شود. چاقی باعث از تعادل خارج شدن غده‌تیروئید است ولی در بعضی از انسان‌ها عنوان می‌شود غده تیروئید باعث چاقی است که این موضوع درست نیست و در کنگره با تحقیق به این نتیجه رسیده‌اند. بدن انسان حدود ۴۰ هزار میلیارد سلول دارد که باید با آن‌ها آشنا شویم. علی‌رغم تمام چالش‌ها، انسان باید با تمام تلاش و امید بتواند دانش‌های ناشناخته‌ها را کشف کند تا ناممکن‌ها ممکن شوند.

به قول حضرت مولانا، ما انسان‌ها گاهی اوقات  جز احوال دل خودمان به همه چیز می‌پردازیم. ما ایرانی‌ها با داشتن فرهنگی چند هزار ساله، باید از آن بهره‌برداری کنیم تا به جلو برویم و علوم جدید را کشف کنیم. امروزه بسیاری از روشنفکران به صور پنهان بشر توجهی ندارند و این موضوع برایشان خنده‌دار است که این یک ایراد بزرگ است. از اشعار حضرت مولانا که حدود ۸۰۰ سال پیش سروده شده، درمی‌یابیم که جسم یک قفس است که چند صباحی انسان را در این دنیا نگه می‌دارد و مرگ اصلاً فنا نیست، بلکه تولدی تازه و دوباره است. در هر کاری،  نتیجه مهم نیست بلکه تلاش ما مهم است. باید در بسیاری از کارها خداوند را وکیل خویش قرار دهیم و نتایج کارهایمان را به او بسپاریم.

منبع: سی‌دی‌ پرواز
نویسنده: همسفر رباب رهجوی راهنما همسفر مریم(لژیون اول)
ویرایش و ارسال: همسفر رباب رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون اول) دبیر اول سایت

همسفران نمايندگی صائب‌ تبریزی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .