English Version
This Site Is Available In English

متدDST کلید درمان شیشه و مخدرهای جدید

متدDST کلید درمان شیشه و مخدرهای جدید

جلسه اول از دوره سی‌‌ و‌ پنجم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی صائب تبریزی به استادی راهنما همسفر کبری، نگهبانی همسفر ربابه و دبیری همسفر لیلا با دستور جلسه «تخریب‌های شیشه و مخدر‌های جدید و درمان آن با متد DST» روز دوشنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

خداوند را شکر می‌کنم که امروز در جلسه حضور دارم و توانستم در این جایگاه خدمت کنم و آموزش بگیرم.‌‌ بابت وجود نعمت بزرگی همچون کنگره۶۰ که باعث شده ما همسفران کنار یکدیگر جمع شویم و به حس و حال خوب دست یابیم، سپاسگزار خداوند هستم. وقتی حال خوبی نداشتیم وارد کنگره شده و متوجه شدیم که تنها نیستیم و این مسئله قوت قلبی شد که بمانیم و به رهایی و درمان برسیم و در نهایت زکات رهایی را با خدمت کردن به همنوعان خود بپردازیم.

از ایجنت، مرزبانان و نگهبان جلسه سپاسگزارم که اجازه دادند در این جایگاه خدمت کنم. دستور جلسه امروز در مورد شیشه و مخدر‌های جدید است، خوشبختانه من تجربه زندگی در کنار مصرف‌کننده شیشه را نداشتم و تمام صحبت‌هایی که امروز می‌کنم از نوشته‌ها، سایت و کنگره است. شکل ظاهری شیشه کریستالی است و رنگ سفید متمایل به آبی دارد و عزیزانی که با مصرف‌کننده شیشه زندگی کرده‌اند، بهتر می‌دانند که‌ مصرف‌کنندگان شیشه چه میزان تخریب‌هایی دارند.

آقای مهندس در کتاب ۱۴ مقاله می‌فرمایند: شیشه نه محرک است نه مخدر بلکه یک مخرب است. شیشه مانند بمبی است که اگر در یک خانواده منفجر شود، تمام خانواده را نابود می‌کند. در کنگره۶۰، شاهد این موضوع هستیم که مسافرانی که مصرف‌کننده شیشه هستند، چه تخریب‌هایی دارند و به چه شکلی سفر خود را در کنگره شروع کرده و با متدDST به درمان قطعی می‌‌رسند.

یکی از راهنمایان کنگره می‌گفتند: یکی از آشنایان بر اثر مصرف شیشه کامشان سوراخ شده است و با این حال باز شیشه مصرف می‌کنند. شیشه اسید خیلی بالایی دارد، دندان‌ها را پوسیده کرده و سقف دهان را سوراخ می‌کند. کسانی که شیشه مصرف می‌کنند، دچار توهم می‌شوند و چیزهایی را می‌بینند که واقعیت ندارد و به همین دلیل به خانواده خود شک می‌کنند و حتی گاهی فرزند یا خانواده خود را به قتل می‌رسانند، همه این موارد در اثر تخریب‌های شیشه است.

در کنگره‌۶۰، آقای مهندس روشی را ابداع کردند به نام متد DST که برحق بودن این روش این است که شیشه را درمان کرده‌ است، کاری که تمام دنیا در برابر درمان آن عاجز مانده‌اند. چندین سال پیش مسافری را در کنگره دیدم که مصرف‌کننده شیشه بودند و امروز ایشان راهنما هستند و این در نتیجه وجود نعمت بزرگی مانند؛ کنگره۶۰ و متد DST است.

زمانی‌که نام متد DST را می‌شنویم، اشاره به کنگره‌۶۰ دارد و اسناد و مدارکی وجود دارد که نشان‌دهنده این موضوع است که مصرف‌کنندگان شیشه درمان شده‌اند و این موضوع دلیل بارزی بر این سخن است، علمی که تجربه شده باشد، سندی بی‌نقص است. امیدوارم که همه ما حافظ این نعمت بزرگ باشیم و همواره تلاش کنیم که آموزش‌های این مکان مقدس را فرا بگیریم و پیام کنگره را به گوش دردمندان رسانده تا آنان نیز از این نعمت الهی بهره‌مند شوند. چیزی که در کنگره ما را در کنار هم نگه داشته است، محبت است و انسانی که محبت را بین انسان‌ها ترویج می‌دهد، قطعاً خود سرشار از محبت است.

 

تعویض جایگاه نگهبان و دبیر شعبه صائب تبریزی

 

مرزبانان کشیک: همسفر شبنم و مسافر عزیز
تایپیست: همسفر نینا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون اول)
عکاس: همسفر ساناز رهجوی راهنما همسفر پریا (لژیون سوم)
ویرایش و ارسال: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی صائب تبریزی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .