ششمین جلسه از دور بیست و یکم کارگاههای آموزش خصوصی ویژه مسافران آقا کنگره۶۰ شعبه باباطاهر همدان به استادی مسافر عباس و نگهبانی مسافر بهمن و دبیری مسافر محمدرضا با دستور جلسه "تخریبهای شيشه و مواد مخدر جدید و درمان آن با متد DST" یكشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان عباس هستم یک مسافر، خدای خود را شاکرم که بار دیگر توفیق نصیبم شد تا در این جایگاه قرار گرفته و از شما عزیزان آموزش بگیرم، تشکر میکنم از مهندس دژاکام عزیز بنیان کنگره که این بستر را فراهم نمودند تا ما اینجا بیایم و به آرامش برسیم و از راهنمای بزرگوارم آقا اسماعیل عزیز تشکر میکنم و از تمام خدمتگزاران کنگره۶۰ شعبه باباطاهر همدان تشکر میکنم، در مورد دستور جلسه: تخریبهای شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST، یکی از انواع مواد مخدر که امروزه از مواد پرمصرف میباشد آیس شیشه یا کریستال است و اين ماده در بعضی موارد شكل ظاهری آن شبيه خرده شیشه است و يا تكههاي كوچک يخ و بیشتر به صورت دانههای ریز است .
اين ماده در اروپا و آمريكا بيشتر به نام آيس شناخته ميشود و مهمترین ترکیب این ماده مخدر، آمفتامین است که با گذشت زمان عوارض خطرناک این ماده و اعتیاد به آن مشخص گردید و کاربرد این ماده به عنوان دارو به تدریج کنار گذاشته شد چون در زمان جنگ جهانی دوم به عنوان یک داروی موثر در رفع افسردگی برای سربازان مورد استفاده قرار میگرفت.
شیشه شاید اولین و مهمترین ماده مخدری باشد که از آمفتامین به دست آمده است.از جمله موادی که دارای آمفتامین هستند قرص اکستازی میباشد و مصرف این قرص در پارتیها و مهمانیها به عنوان یک ماده انرژیزا انجام میپذیرفت و افراد مصرفکننده پس از استفاده از این قرص انرژی زیادی گرفته، به حدی که تا چندین ساعت میتوانستند از انرژی کاذبش استفاده نمایند. بعد از جنگ جهانی دوم که شیشه برای سربازان امریکایی و اروپایی ساخته شد و مورد استفاده قرار گرفت تولید آنرا متوقف نکردند و در بازار عرصه و به عنوان یک ماده مخدر به فروش رفت که همین شیشه ماده مخدر خطرناک و وحشتناکی است که خیلیها خیال میکردند این ماده مخدر به دلیل نداشتن مورفین دارای اعتیاد نمیباشد.

در صورتی که اعتیاد آن خیلی مخربتر و بدتر از مواد مخدر دیگر است و مصرف کنندگان شیشه پس از مصرف تا چند ساعت که انرژی در آنها وجود داشت سرپا و سرحال بوده و بعد از اتمام انرژی به دست آمده از مصرف با درد بدن و ناراحتیهای زیادی روبرو میشدند از جمله لرزش، درد شدید بدن، تشنج و احساس خستگی مفرط و ... مواجه میشدند و بعد از این زمان شخص با نیاز به مصرف مجدد روبرو میشد لذا پس از مصرف دوباره، درآخر به اعتیاد کامل گرایش پیدا میکرد و نشئگی این مواد با نشئگی مواد مخدر مورفیندار از جمله تریاک و هروئین خیلی تفاوت دارد و شبیه به آن نمیباشد. عوارض مصرف شیشه بسیار سنگین و خطرناک است.
افرادی که این ماده مخرب را در ابتدای دوره مصرف استفاده کردند پس از استفاده از آن گاهاً دو شبانه روز نمیخوابیدند که در این مدت دارای توهم شدید و خیره شدن به یک نقطه برای چندین ساعت متوالی داشتند و همینطور انجام رفتارهای بیپروا را داشتند به حالت جنون و بیپروایی به آنان دست داده به حدی که از ساختمانهای چند طبقه خود را به پایین پرت میکردند و پس از اتمام اثرات شیشه افراد ممکن بود در حالت خواب پیوسته تا ۴۸ ساعت قرار بگیرند.
خوابی که بیشتر شبیه به بیهوشی بوده و مصرف کنندگان شیشه در حالت خماری، دست به رفتار جنون آمیزی میزدند که شاید از دیوانگان زنجیری هم سر نزند مهمترین عوارض طولانی مصرف شیشه اختلال حواس، جوشهای صورت و پوسیدگی دندانها میباشد و از دیدگاه کنگره ۶۰ شیشه یک ماده مخدر قوی و خطرناک است اما هر نوع اعتیاد در کنگره۶۰ با روش DST قابل درمان میباشد و طی مدت زمان ۱۰ الی ۱۱ ماه شخص میتواند به کنگره آمده و به درمان برسد. ممنونم از اینکه به صحبتهای من توجه فرمودید.
عکس: مسافر مرتضی (لژیون هشتم)
تایپ، تنظیم و ارسال: مسافر محمدرضا (لژیون هشتم) نگهبان سایت
- تعداد بازدید از این مطلب :
223