هشتمین جلسه از دور دوازدهم سری کارگاههای آموزش خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی گوجان با استادی راهنمای محترم مسافر احمد و نگهبانی مسافر ستار و دبیری مسافر فرشید با دستور جلسه «تخریبهای شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST» روز یکشنبه 22 تیرماه 1404 ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود .
خلاصه سخنان استاد:
از نگهبان جلسه، آقای ستار عزیز، سپاسگزارم که مسئولیت استادی را به بنده واگذار کردند. من با مصرفکنندهی شیشه زندگی کردهام و تا حدودی از خلقوخوی انسانی که این ماده را مصرف میکند، آگاه هستم. شیشه، یک مادهی مخدر بسیار مخرب است که بهراستی شهر وجودی انسان را به هم میریزد. آقای مهندس در سال ۱۳۸۳ هشدار دادند که «سونامی شیشه در راه است» و از آن زمان، کنگره ۶۰ با جدیت بیشتری وارد عمل شد. خوشبختانه درمان مصرف شیشه در کنگره ۶۰ بهخوبی و بهصورت مؤثر اتفاق افتاد. امروز شاهد آن هستیم که یک مصرفکنندهی شیشه، بهراحتی میتواند در کنگره درمان شود. آقای مهندس در یکی از جلسات چهارشنبه اعلام کردند که درمان مصرفکنندگان شیشه تا حدی آسان و موفقیتآمیز شده که تصمیم گرفتهاند دستور جلسهی «شیشه» را بهطور کامل از دستور جلسات سالیانه حذف کنند. این تصمیم نشاندهندهی آن است که درمان مصرف شیشه در کنگره ۶۰، بهصورت صددرصدی و تضمینی به نتیجه رسیده است.
ما نمونهها و الگوهای موفق فراوانی در اختیار داریم؛ افرادی که با وجود تخریبهای وحشتناک ناشی از مصرف شیشه، توانستهاند به درمان قطعی برسند. بهگونهای که امروز حتی میتوانند در ارتباط با مصرفکنندگان شیشه قرار بگیرند، بیآنکه وسوسه شوند. این نشانهی درستی روش درمانی کنگره است؛ روشی که اگر فرد واقعاً بخواهد، «مو لای درزش نمیرود». البته شرط آن، خواست و ارادهی صددرصدی خود فرد است. این موضوع تنها به مصرف شیشه محدود نمیشود؛ مصرف تریاک، شیره، هروئین، الکل، متادون، چه بهصورت خوراکی و چه بهصورت دودی، همگی به بهترین شکل در کنگره درمان میشوند.
اگر کسی به نتیجه نمیرسد، مشکل از خود اوست؛ نه از سیستم، نه از راهنما. اگر من امروز نتیجه نگرفتهام، باید ابتدا درون خود را بررسی کنم؛ بیشک اشکالی در کار من وجود دارد. چرا از هر ده نفر، حداقل هفت نفر به درمان میرسند، اما من جزو آن سه نفر بینتیجه باقی میمانم؟ پاسخ در درون خودم است. در کنگره ۶۰ درمان در سه ضلع اتفاق میافتد: جسم، روان و جهانبینی. اگر درمان فقط با دارو ممکن بود، نیازی به تشکیل این ساختار کامل، آزمون راهنماها و آموزشهای دقیق نبود. درمان اعتیاد، کاری بسیار بزرگ و جدی است که باید در هر سه ضلع انجام شود. در مورد شیشه، این روند کاملاً موفق بوده است.
حتی بهجرأت میگویم درمان سیگار، گاه سختتر از درمان شیشه است. ولی ما در کنگره با موفقیت در حال درمان سیگار هستیم. اکنون حدود ۴ یا ۵ لژیون سیگار فعال داریم. با اینحال، متأسفانه بسیاری از بچهها علاقهای به درمان آن ندارند. با گذشت ۵ سال از آغاز رژیم درمان سیگار، هنوز بسیاری از عزیزان تمایلی به آغاز درمان ندارند. بهنظر من این مسئله جای تأمل دارد. شخصی که در حال درمان اعتیاد است، هر نوع مادهای که مصرف کرده باشد، اگر هنوز سیگار میکشد، تا زمانی که آن را کنار نگذارد، درمان او کامل نمیشود. طبق آمار، نزدیک به ۶۰ درصد افرادی که دوباره به مصرف مواد بازمیگردند، از میان مصرفکنندگان سیگار هستند. اگر این مسئله حل نشود، آسیبپذیری فرد ادامه خواهد داشت. دیگر بیش از این دربارهی شیشه صحبت نمیکنم. همینقدر کافی است که بدانیم درمان مصرف شیشه، در کنگره به شکلی کاملاً مؤثر در حال انجام است. در لژیونها نیز شاهد نمونههای موفق هستیم. آقا حمید، یکی از عزیزانی است که مصرفکنندهی شیشه بود و امروز به درمان رسیده و دیروز حتی مسئولیت راهنمایی را پذیرفته است.
این مثال نشان میدهد که اگر فرد بخواهد، قطعاً درمان اتفاق خواهد افتاد. در مورد لژیون سردار هم، چون وقت محدود است، فقط این نکته را بگویم که تا پایان ماه، تنها ۷ یا ۸ روز فرصت باقیست تا عزیزان به تعهدات خود عمل کنند. خوشبختانه بچهها تا این لحظه همت کردهاند و لژیون سردارِ نمایندگی گوجان، یکی از موفقترینها بوده است. از همهی عزیزان، بهویژه راهنمایان، راهنمای تازهواردین، پهلوانان گرامی، آقای عباس عزیز، آقای ناصر بزرگوار که در این مسیر فعال بودند و در ساخت لژیون سرداری قوی نقش داشتند، سپاسگزارم. همچنین از نگهبان، دبیر و خزانهدار جلسه، آقای عبدالله و آقای ناصر نیز صمیمانه تشکر میکنم. از ایجنت محترم و مرزبانان عزیز نیز سپاسگزارم. امیدوارم بتوانیم در این نمایندگی، آنچه را که شایسته است، رقم بزنیم و به اندازهی سهم خود، در این مسیر مشارکت داشته باشیم.
دیروز در سایت دیوار، بهدنبال یک موضوعی بودم که به آگهیای برخوردم دربارهی درمان سیگار در هفت روز، بدون درد و خماری. برایم سؤال شد؛ شمارهای گذاشته بودند، تماس گرفتم. طرف ادعا کرد دارویی دارد که در عرض یک هفته سیگار را درمان میکند و هزینهی آن نیز ۳ میلیون تومان است! اینها روشهای غلط و سودجویانهای هستند که فقط کیسه برای جیب من دوختهاند.نهتنها کمکی به درمان نمیکنند، بلکه از نظر مادی و معنوی هم فرد را آسیبپذیر میسازند.
امیدوارم بیش از گذشته قدر کنگره را بدانیم؛ چون این وعدهی خداوند است: «اگر قدر چیزی را ندانید، از شما گرفته خواهد شد.» امروز که روی این صندلی نشستهایم، اگر با جان و دل برای درمانمان قدم برداریم و برای خودمان ارزش قائل باشیم، قطعاً تا یک سال دیگر به درمان خواهیم رسید. اما اگر نپذیریم، ممکن است این فرصت از ما گرفته شود. من طی ۱۰ تا ۱۱ سال حضورم در کنگره، بارها دیدهام افرادی آمدهاند و به درمان نرسیدهاند و هنوز هم مصرف میکنند. این همان وعدهی الهی است. مسیر یکبار باز میشود؛ اگر قدر ندانیم، بار دوم شاید اصلاً گشایشی در کار نباشد. من بیش از این صحبت نمیکنم. خودتان و جناب آقای مهندس را تشویق کنید.

نگارش سخنان استاد: همسفر حسین
تنظیم و ارسال: مرزبان خبری مسافرابوالقاسم
- تعداد بازدید از این مطلب :
235