در قرن بیستم از شیشه برای کاهش وزن و گرفتگی بینی استفاده میکردند. شیشه یک داروی بسیار قوی است که اثرات آن تا ۱۲ ساعت در بدن باقی میماند و خطر سلامتی جسمی و روحی را افزایش میدهد؛ بنابراین مصرفکنندگان تفننی یک قدم تا اعتیاد فاصله دارند. تنها درمان موفق، روش DST است که با دستان پرتوان آقای مهندس ابداع و انسانهای بیشماری را نجات دادند.
مصرف شیشه بسیار مخرب است؛ اما در کنگره۶۰ قابل درمان میباشد. از دیدگاه کنگره۶۰ شیشه یک مادهمخدر بسیار خطرناک محسوب میشود و اعتیاد آن در مقایسه با موادمخدر شناخته شده نظیر تریاک و هروئین بسیار خطرناکتر است. متاسفانه مصرف این ماده به علت تبلیغات اشتباه در بین دانشجویان، محققین، جوانان و حتی مصرفکنندگان موادمخدر به سرعت ترویج یافته تا جایی که در سال۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ با سونامی بزرگ شیشه در ایران روبهرو شدیم.
در ابتدا گفته میشد شیشه اعتیادآور نیست و باعث افزایش انرژی در بدن میشود، غافل از اینکه هم اعتیادآور است و هم انرژی ذخیره شده در بدن را با سرعت بالایی مصرف میکند. مصرف شیشه باعث خرابی دندانها، ایجاد لک بر روی صورت، کوچک شدن بیضهها و در نتیجه به ناتوانی جنسی منتهی میگردد. توهم زدن جزء تخریبهای اصلی شیشه است به گونهای که شخص فکر میکند یک تعمیرکار لوازم برقی و یا پرورش دهنده گل و گیاه است.
توهم این افراد به قدری بالا میرود که منجر به اعمال وحشتناک مثل بریدن سر فرزندان و یا کشتن مادر و همسر خود میشوند. در دنیایی که درمان اعتیاد به نقطه صفر هم نرسیده است، کنگره۶۰ این ماده را به روشDST به راحتی درمان میکند و به دلیل کاهش تدریجی مواد در این روش، فرد کمتر دچار اضطراب، افسردگی و یا مشکلات جسمی میشود. مصرفکننده شیشه نه تنها خود را نابود میکند؛ بلکه خانواده و فرزندان بیگناه هم قربانی توهمات آنها میشوند.
مسافر خود من مصرف کننده شیشه نبودند؛ اما به تازگی متوجه شدهایم برادرم شیشه مصرف میکند. قبل از این، تریاک مصرف میکرد و کسی نمیدانست مصرفکننده است؛ اما به قدری تخریبهای شیشه بر روی برادرم زیاد است که همه متوجه شدهاند که او اعتیاد دارد. هر زمان زخمهای روی صورتش را میبینم ناراحت میشوم. او خیلی دلسوز و مهربان است؛ اما دیگر زندگی آنها رنگ و بویی ندارد، فرزندانش محبت پدر را نمیبینند، دیگر نمیتواند کار کند. ۲ روز بیدار است و ۲ شبانهروز خواب. امیدوارم تمام مصرفکنندگان، راه کنگره را بیابند و برادر من هم به زندگی برگردد.
نویسنده: همسفر رقیه رهجوی راهنما همسفر نسرین( لژیون دهم)
تایپ: همسفر الهه رهجوی راهنما همسفر نسرین( لژیون دهم)
ویراستاری و ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر مینا( لژیون چهارم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی ابنسینا
- تعداد بازدید از این مطلب :
71