English Version
This Site Is Available In English

گروه خانواده_شیشه باعث برانگیختگی سیستم عصبی مرکزی می‌شود.

گروه خانواده_شیشه باعث برانگیختگی سیستم عصبی مرکزی می‌شود.

شیشه یا کریستال چیست؟ شیشه نام غیر علمی و رایجی است که به ترکیبات حاصل از ماده‌ صنعتی با نام علمی آمفتامین‌ گفته می‌شود و اولین بار در سال ۱۸۸۷ در آلمان به‌طور مصنوعی ساخته شد و در زمان جنگ جهانی دوم، برای اولین‌بار در ژاپن ساخته شد که برای آماده ساختن سربازها برای جنگ و رفع خستگی و گرسنگی آن‌ها به‌کار می‌رفت.

شیشه یک ماده مصنوعی است و برخلاف سایر مواد دیگر همچون؛ تریاک، هروئین، کوکائین و.. منبع طبیعی در محیط ندارد و به صورت مصنوعی در آزمایشگاه‌های غیر مجاز تولید می‌گردد.

مصرف شیشه از طریق تسهیل آزادسازی دو نوع ماده شیمیایی در مغز به‌نام«دوپامین و نوراپی نفرین» باعث برانگیختگی سیستم عصبی مرکزی می‌شود.

 مصرف شیشه در دوزهای پایین، باعث افزایش هوشیاری شده و گرسنگی و خستگی را از بین می‌برد. مصرف در دوزهای بالاتر باعث ایجاد سرخوشی و نشاط شدید می‌گردد.

مصرف شیشه اشکال متنوعی دارد و ممکن است به شیوه‌های دود کردن، استنشاق از راه بینی، خوراکی و یا تزریق مورد استفاده قرار گیرد. این ماده، بسته به این‌ که چگونه مصرف شود، خلق و خوی فرد مصرف کننده را به شیوه‌های مختلف تغییر می‌دهد، که اثرات کوتاه مدت مصرف باعث؛« افزایش ضربان قلب، فشار خون، ریتم تنفس، گلگون شدن چهره، گشاد شدن مردمک‌ها ، قرمز شدن چشم‌ها، متصاعد شدن بوی شیمیایی از نفس، تعریق بیش ازحد، تکلم سریع، ناتوانی در به‌خواب رفتن، تهوع و استفراغ، اسهال، افزایش درجه حرارت بدن و تب از دست دادن اشتها و پس از مدتی کم شدن وزن بدن، تحریک پذیری و عصبی بودن، گیجی و پریشانی می شود»

 اثرات استفاده بلند مدت از شیشه باعث؛« کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی  مقاومت پایین در برابر بیماری‌ها،  آسیب به اندام‌ها به‌ویژه شش‌ها، کبد و کلیه‌ها، خشک شدن پوست و خارش آن، زخم‌های پوستی و آکنه، پوسیدگی دندان‌ها، دندان‌سایی، بی‌قراری، رعشه، نوسانات هیجانی، اضطراب، افسردگی، خستگی مزمن، توهمات شدید، روان‌پریشی ناشی و از دست دادن حافظه رادرپی دارد.

منابع: دستور جلسه تخریب‌های شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متد DST

نویسنده: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون اول)

رابط خبری: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر انسیه (لژیون دوم)

ویرایش: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر انسیه (لژیون دوم)

ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر طاهره(لژیون سوم)

همسفران نمایندگی گلمکان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .