مشارکت اعضاءلژیون سردار با نگهبانی همسفرنسرین با دستورجلسه، تخریبهای شیشه و مخدرهای جدید و درمان آن با متددDST
طاهره همسفر محمد
جناب مهندس مصرف کنندگان را به دو گروه؛ مصرفکنندگان شاخدار و بیشاخ تقسیمبندی کردند. مصرفکنندگان شاخدار یا زهردار آنانی هستند که؛ آمفتامین و شیشه مصرف میکنند، به جنون و جنایت کشیده میشوند و برای جامعه خطرناک هستند، زیرا؛ ناخودآگاه به اعمال جنون آمیز و وحشتناک دست میزنند. تخریبهای شیشه دهها برابر خطرناک تر و بدتر از مخدرهای سنتی است. به طور کلی تخریبهای مصرف شیشه برروی جسم، روان و جهان بینی است. تخریب جسم شامل؛ آسیب به سیستم ایمنی بدن، پوکی استخوان، از بین رفتن دندانها، بوی بد دهان، از کار افتادن اندام داخلی و آسیب به پروستات میباشد.
تخریبهای روان و جهانبینی هم شامل ؛ بیماریهای اعصاب و روان، دو شخصیتی، سوءظن شدید دبه اطرافیان و گوشه گیری میباشد، اما خوشبختانه در کنگره، راه درمان این مخدر خطرناک به روشDST و داروی OT پیدا شده و روزانه بیماران زیادی به رهایی و درمان میرسند.
مریم همسفر مجتبی
شیشه و کریستال که شکل ظاهریشان شبیه شیشههای خرد و پودر شده میباشد و یا مانند؛ ریزههای یخ و خرده نبات است، به این دلیل در کشور ما به آنها شیشه گفته میشود. در اروپا و آمریکا بیشتر به نام آیس شناخته میشود، این مواد را در جنگ جهانی دوم برای بالا بردن سطح انرژی سربازانی که در جنگ بودند استفاده میکردند. یکی از مهمترین عوارض استفاده طولانی مدت از مصرف شیشه؛ اختلال در عملکرد دریچه پروستات، آسیب کبدی، جوشهای صورت، بوی بد بدن و خردشدن دندانها میباشد، خدا را شاکرم که جناب مهندس به صورت مسئله اعتیاد پی بردند و جوانهای زیادی را از دام هر نوع اعتیاد از جمله شیشه، نجات دادند و با روش DST به درمان قطعی رسیدند در صورتی که، هیچ جای دیگر دنیا اعتقادی به درمان شیشه ندارند.
فاطمه همسفر رضا
شیشه یکی از مخربترین موادهای مخدر دنیا شناخته شدهاست و متأسفانه در جهان سوم برای لاغری بانوان به عنوان قرص، مورد استفاده قرار میگیرد.
و نود درصد از انسانهایی که از این قرصها استفاده میکنند، از مخدری به نام شیشه که در این قرصهانهفته است اطلاع ندارند، مصرف بیرویه از این قرصها به جسم، روح، روان و مغز انسان تأثیر بسیار بدی میگذارد که قابل جبران نیست و این افراد بدون شک ناخواسته دست به کارهای خطرناکی مانند؛خودزنی وخودکشی میزنند.
فاطمه همسفر محمد
درمورد ماده محرک شیشه یا کریستال که تشکیل شده از چند ماده ِلئو، مت آمفتامین و دکسترو، مت آمفتامین است. این ماده محرک در سال ۱۹۸۶ در آلمان اختراع شد و برای لاغری و کنترل خواب استفاده میشد. و حتی در ژاپن برای جنگ جهانی به سربازها میدادند که کارآیی بیشتری داشته باشند. این ماده سال ۸۲ وارد ایران شد و ابتدا به جای داروی لاغری مورد استفاده قرار گرفت.
از تخریبهای مصرف شیشه میتوان به پوسیدگی دندانها، اختلال دریچه پروستات، تعریق بسیار زیاد بدن، خشکی پوست و بسیاری از تخریبهای دیگر برای مصرفکنندگان نام برد. این موارد، از تخریبهای صور آشکار شیشه است. از دیگر تخریبها برای مصرفکنندگان میتوان به؛ سوءظن اشاره کرد که شخص، به بسیاری از مسائل عادی و نرمال گمان بد دارد و همه چیز را بد برداشت میکند و همچنین توهمات بسیار شدید، تا جایی که شخص به اطرافیان خود صدمه میزند گلها به قتل هم منجر شدهاست و گزارشات زیادی از این قبیل وجود دارد.
.jpg)
انسیه همسفر یامین
یکی از مواد مخدری که امروزه از موارد پرمصرف میباشد، آیس، شیشه یا همان کریستال میباشد. مهمترین ترکیب این ماده آمفتامین است، در زمان جنگ جهانی دوم بهعنوان یک داروی مؤثر در رفع افسردگی سربازانی که مشغول جنگ بودند و برای بالا نگهداشتن سطح انرژی آنها استفاده میشد. با گذشت زمان و مشخص شدن عوارض این ماده، سوداگران و تولیدکنندگان مواد مخدر استفاده از این ماده را در دستور کار تولید خود قرار دادند.مصرف شیشه در مغز تخریب ایجاد میکند و باعث میشود مصرفکنندگان در دو زمینه و یا در دو فاز وارد توهم شوند، الف:مسائل جنسی و بدبینی شدید نسبت به اطرافیان ب:احساس تحت نظر بودن و به همین دلیل رفتارهای خطرناک از آنها سر میزند.خانوادههایی که شخص مصرفکننده شیشه دارند امنیت ندارند.از مهمترین عوارض مصرف شیشه؛ آسیبهای کبدی و جوشهای صورت، ایجاد عفونت در دستگاه گوارش، تضعیف قوای جنسی و کوچک شدن بیضه به همراه درد است.مصرفکنندگان شیشه، خود را معتاد نمیدانند از دیدگاه کنگره۶۰ شیشه یک ماده مخدر بسیار قوی و خطرناک است و اعتیاد آن در مقایسه با مواد مخدر شناخته شده نظیر تریاک و هروئین بسیار سنگینتر و خطرناکتر میباشد. هماکنون مصرفکنندگان شیشه بسیاری در کنگره۶۰ به روشDST به درمان رسیدهاند. لازم به ذکر است که تنها دارویی که میتواند اعتیاد به شیشه را به طور کامل درمان کند داروی OT یا شربت تریاک است.
رابط خبری: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر انسیه (لژیون دوم)
ویرایش: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر طاهره ( لژیون سوم) دبیر سایت
ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر انسیه ( لژیون دوم) نگهبان سایت
گروه سایت نمایندگی گلمکان
- تعداد بازدید از این مطلب :
41