مواد مخدر از روزگاران قدیم مورد استفاده بشر قرار میگرفته است و مربوط به زمان حال نیست، در کل مواد مخدر به ۳ دسته تقسیم میشوند:
اول: مخدرهای سنگین (تریاک، شیره، هرویین، مرفین، کوکایین)
دوم: مخدرهای سبک (حشیش، چرس، بنگ، گل)
سوم: مخدرهای مصنوعی ساخته شده در لابراتورها (LST, اسیدها، قرصها)
یکی از مخدرهای مصنوعی خیلی خطرناک شیشه است این ماده از نظر شکل ظاهری شبیه خرده شیشه یا تکههای یخ است، در ایران بهنام شیشه و در آمریکا و اروپا به آن آیس میگویند و در جنوب شرقی رواج زیادی دارد، مهمترین ترکیب شیشه آمفتامین است. تولید و مصرف آمفتامین به قبل از جنگ جهانی برمیگردد که به عنوان یک داروی مؤثر در رفع ضد افسردگی سربازانی که باید چند شبانه روز مشغول جنگ بودند و فرصت استراحت نداشتند برای بالا بردن سطح انرژی استفاده شد،
با گذشت زمان و شناخت عوارض آن آمفتامین، کنار گذاشته شد؛ ولی توسط تولیدکنندگان مواد مخدر و مافیا مورد سوءاستفاده قرار گرفت و در جوامع مختلف از جمله قشر دانشجو که بتوانند حجم سنگین درسها را با استفاده از این ماده پاس کنند، رواج پیدا کرد تا از مسیر اصلی زندگی منحرف و در مسیر نابودی قرار بگیرند.
اولین و مهمترین ماده مخدری که از آمفتامین به دست آمد، قرص اکستازی بود که در پارتی و مهمانیها به عنوان یک ماده انرژیزا استفاده شد؛ البته شیشه از خود انرژی و شادی ندارد و انرژی ذخیره شده جسم را به یکباره آزاد میکند. شیشه یک ماده محرک یا مخدر نیست؛ بلکه یک مخرب قوی است که بیشترین تخریب را در غده هیپوتالاموس در قسمت اصلی مغز ایجاد میکند. دوپامین که در مغز ترشح میشود مقدار آن یک و در موقع شادی دو و با مصرف تریاک به سه میرسد؛ البته تا چهار هم مشکلی ندارد؛ اما با مصرف شیشه دوپامین مغز ۱۱ برابر ترشح میشود و شخص دچار توهم شدید میشود و پنج حسی که در خواب فعال میشوند موقع بیداری فرد از کار میافتند و فرد فرکانسهایی را دریافت میکند که موجودات و اتفاقاتی را که میبیند برای او واقعی هستند به همین دلیل به مصرف کنندگان شیشه، مصرف کنندگان شاخدار میگویند که اگر درمان نشوند به خود و خانواده و جامعه آسیب فراوانی میرسانند، در واقع شیشه یک ابزار قوی در دست نیروهای منفی و اهریمنی است.
نشئگی شیشه شبیه هیچ ماده مخدری نیست و گاه فرد تا دو شبانه روز نمیخوابد و توهم شدید و خیره شدن به یک نقطه برای چند ساعت است و بعد که اثر آن از بین میرود و شخص خمار میشود به شدت احساس رکود و خستگی میکند و تا ۴۸ ساعت یا بیشتر میخوابد که بیشتر شبیه بیهوشی است. وقتی شخص از یک ماده مخدر به مدت ۱۰ ماه، به صورت مداوم استفاده کند و مصرفکننده شود، اگر به هر دلیلی ماده مصرفی او به یکباره قطع شود بدن او دچار سندرم محرومیت یا خماری به دلیل مصرف نکردن میشود و این واکنشها به صورت عکسالعملهای آشکار و عکسالعملهای پنهان خود را نشان میدهند. شیشه دارای عکسالعمل آشکار نیست و فقط عکسالعمل پنهان دارد و چون مرفین هم ندارد افراد اعتقاد دارند شیشه اعتیاد ندارد در صورتی که مصرف شیشه در طولانی مدت تخریب شدیدی به جسم و فیزیولوژی وارد میکند از جمله: اختلال در دریچه پروستات که معمولاً ادرار و اسپرم با هم دفع میشوند، آسیبهای کبدی، جوشهای صورت، کوچکشدن بیضهها همراه با درد، تضعیف قوای جنسی تا مرحله عقیمشدن، بوی بد دهان، خرد شدن دندانها، بوی بد ادرار و ترک خوردن پوست و نوک انگشتان میباشد.
با اینکه علم در خیلی رشتهها پیشرفت کرده ولی در درمان اعتیاد هنوز به نقطه صفر هم نرسیده و هیچ کس اعتقادی به درمان شیشه و حتی تریاک هم ندارد خوشبختانه در کنگره۶۰ با روش DST و داروی OT که توسط آقای مهندس حسین دژاکام، کشف و ابداع شد، با داروی مناسب، زمان مناسب و روش مناسب چه بسیار افراد زیادی که مصرف کننده شیشه بودند به درمان، تعادل و سلامت جسم رسیدند و سیستم شبه افیونی بدن و تنظیمات مغز که تخریب و از تعادل خارج شده، ترمیم و بازسازی و راهاندازی میشوند. فردی که مصرف کننده شیشه است باید به این باور برسد که اختیار و تعادل خود را از دست داده است و این همان نقطه شروع درمان است و موقعی که به درمان میرسد و علم آن را فرا میگیرد به عنوان یک راهنما، مصرفکنندگان دیگر را هم به درمان میرساند؛ چون این یک روش الگویی است و تمام این افراد برای درمان شیشه سندی بدون نقص هستند.
به امید جهانی شدن کنگره۶۰ و درمان مصرف کنندگان با هر نوع ماده مصرفی که باشند؛ چرا که الان در کنگره۶۰ اعتیاد به هر نوع ماده مخدر؛ گیاهی، شیمیایی و الکل، با متد DST و داروی OT قابل درمان است.
رابط خبری: همسفر زهرا (ت) رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون هشتم)
عکاس خبری: همسفر نسرین رهجوی راهنما همسفر نگار (لژیون سوم)
ویرایش و ارسال: همسفر شهناز رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون چهارم)نگهبان سایت
همسفران نمایندگی سهروردی اصفهان
- تعداد بازدید از این مطلب :
55