English Version
This Site Is Available In English

شیشه در دسته مواد مخرب و جنایی قرار دارد

شیشه در دسته مواد مخرب و جنایی قرار دارد

یکی از انواع مواد مخدر که پر مصرف نیز می‌باشد؛ آیس، شیشه یا کریستال است. شیشه برای اولین بار سال ۱۸۸۷ میلادی در آلمان طی تحقیقاتی بر روی مبتلایان به افسردگی، بیش‌فعالی و چاقی مزمن به صورت مصنوعی ساخته شد و در واقع جزء داروهای محرک و اعتیادآور است که از ترکیب مواد صنعتی با آمفتامین‌ها تولید می‌شود. آمفتامین یک روان‌گردان و محرک سیستم عصبی مرکزی است که از این ماده برای سرخوشی، احساس لذت و تفریح استفاده می‌شود.

مصرف پزشکی این قرص خیلی کم است؛ اگر دوز کم مصرف شود، باعث افزایش انرژی کاذب و تمرکز، سرخوشی، کاهش اشتها و بی‌خوابی در فرد می‌شود؛ اما دوز بالا عوارض خطرناکی مانند: تشنج، خونریزی مغزی و روان‌پریشی را به همراه دارد با اینکه این ماده مخدر قوی و خطرناک است؛ ولی در بهشتی به نام کنگره۶۰ درمان می‌شود، تنها راه درمان موفق، روشDST و داروی شفابخشOT است که با دستان پرتوان آقای مهندس حسین دژاکام ابداع شده است و انسان‌های بی‌شماری را نجات می‌دهد.

ورود شیشه به بدن در سیستم عصبی مرکزی باعث آزاد شدن انتقال‌دهنده عصبی دوپامین در مغز می‌شود در نهایت آزاد شدن دوپامین باعث تحریک سلول‌های مغزی و افزایش حالت تهاجمی و انرژی جسمی می‌گردد؛ بعد از آن علائم بدخلقی، افسردگی و اختلال حرکتی مثل پارکینسون در فرد ظاهر می‌شود و باعث صدماتی مثل افت حافظه، پرخاشگری، رفتارهای جنون‌آمیز و غیر عادی می‌شود. در کنگره۶۰ این موضوع به اثبات رسید و دلیل تمام این اعمال عجیب و توهمات همه بر اثر تخریب در سیستم شبه‌افیونی جسم انسان است که به اعتیاد منجر می‌شود و فرد را از تعادل طبیعی خارج می‌کند؛ زمانی که مخدرهای طبیعی بدن به تعادل طبیعی باز گردند، فرد دیگر این رفتارها را از خود نشان نمی‌دهد و به حالت قبل از مصرف‌ برمی‌گردد.

شیشه به دلیل اینکه احساس لذت فوری و طولانی دارد در بین جوانان و نوجوانان شیوع یافته است. امروزه جوانان ۱۸ تا ۲۵ سال جزء بزرگترین گروه مصرف‌کننده مخدر شیشه هستند که در مهمانی‌های شبانه، پارتی‌ها برای اینکه با خواب آلودگی مقابله کنند، اغلب به صورت قرص اکستازی مصرف می‌کنند؛ این افراد به دلیل عدم‌آگاهی و وسوسه دوستان به مصرف شیشه روی می‌آورند، برخی هم برای بیدار ماندن در شب‌های امتحان از این ماده استفاده می‌کنند. وظیفه خانواده‌ها این است که ابتدا خود اعتیاد را درست بشناسند و آموزش‌های لازم را در این مورد دریافت کنند و با تربیت صحیح و اصولی توأم با آگاهی فرزندان خود را با عواقب موادمخدر آشنا کنند.

این ماده به شکل بلعیدنی (قرص)، تزریق وریدی، استنشاقی و اسنیف کردن استفاده می‌شود و پس از مصرف با افزایش دوپامین باعث ایجاد هیجان‌زدگی و شادی در فرد می‌شود، استفاده بیش از حد شیشه منجر به چندین روز بی‌خوابی در فرد می‌شود.

علائم اولیه مصرف شیشه عبارتند از: هیجان‌زدگی، تند صحبت کردن، بی‌تابی، افزایش فعالیت فیزیکی، کاهش اشتها، افزایش تعداد ضربان قلب، افزایش دمای بدن، بی‌خوابی، گیجی و خشونت می‌باشد. علائم طولانی مدت مصرف شیشه منجر به کاهش مقاومت بدن در برابر بیماری‌ها، آسیب به اندام‌های داخلی بدن مثل ریه، کبد و کلیه می‌شود، همچنین خشکی پوست، زخم‌های پوستی، پوسیدگی دندان‌ها، بی‌قراری، افسردگی، از دست دادن حافظه، اختلال در دریچه پروستات از دیگر علائم مصرف این ماده‌مخدر می‌باشد. توهم در اغلب مصرف‌کننده‌های شیشه دیده می‌شود و بعد از مدتی مصرف، نسبت به همه، حتی همسر و فرزندان خود بدبین می‌شوند و همه را دشمن خود می‌دانند، صحبت‌های دیگران را نمی‌پذیرند و فکر می‌کنند که همه اشتباه می‌کنند و فقط خودشان درست فکر می‌کنند.

«سونامی شیشه در راه است» این جمله برای اولین بار درسال ۱۳۸۶ از زبان آقای مهندس دژاکام شنیده شد و اندک‌‌اندک نشانه‌های آن پدیدار گردید تا جایی که دیگر خبرهای جنایات شیشه‌ای از قتل فرزند و همسر گرفته تا فجایع دیگر به دست مصرف‌کنندگان شیشه همه را متوجه این موضوع کرد به قول آقای مهندس دژاکام «شیشه چیزی نیست که در دسته مواد مخدر جای گیرد؛ بلکه در دسته مواد مخرب و جنایی جای می‌گیرد». کافی است در یک خانواده یک مصرف‌کننده شیشه باشد، نه تنها آن خانواده بلکه همسایگان و خویشاوندان او هم امنیت ندارند.

در کنگره۶۰ که یک مرکز راهنمای درمان قطعی اعتیاد می‌باشد، همه روزه مصرف‌کنندگان زیادی برای درمان اعتیاد مراجعه می‌کنند که ۳۰ درصد آنها مصرف‌کنندگان شیشه می‌باشند. از دیدگاه کنگره۶۰ شیشه یک ماده مخدر بسیار قوی و خطرناک است و اعتیاد آن در مقایسه با مواد‌مخدر شناخته شده نظیر تریاک و هروئین بسیار سنگین‌تر و خطرناک‌تر است؛ ولی به اعتقاد کنگره۶۰ هر نوع اعتیادی قابل درمان است. هم اکنون بسیاری از  مصرف‌کنندگان شیشه در کنگره۶۰ به درمان قطعی رسیده‌اند، به امید روزی که کنگره۶۰ در تمام دنیا جهانی شود و همه انسان‌های گرفتار آزاد و رها شوند.

 

منبع: آموزش‌های آقای مهندس دژاکام، کتاب چهارده مقاله، سایت کنگره‌۶۰
رابط خبری و نویسنده: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هفتم)
عکاس: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر ثریا (لژیون نهم)
ویراستار: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون دهم)
ارسال: همسفر بهاره رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون دهم) نگهبان‌سایت
همسفران نمایندگی امین قم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .