مصاحبهای با همسفر مریم در خصوص دستور جلسه شیشه در نظر گرفتیم که در ادامه شما را به مطالعه این مصاحبه دعوت میکنیم. شیشه، آیس یا کریستال ماده مخربی است که طی چندین سال گذشته، بسیاری از خانوادهها را از هم گسسته و بعضی از انسانها را از انسانیت دور کرده است و عدهای قربانی توهمهای بسیار آن شدند.
چه توصیهای برای همسفرانی که مسافرشان مصرفکننده شیشه هستند دارید؟
اینکه در ابتدا بیمار بودن آنها را بپذیرند و در مقابل آنها نایستند. این عزیزان را به صبر، استقامت و گذشت توصیه میکنم. صبری که با در نظر گرفتن فرآیند زمان، دانایی خود را بالا ببرند. استاد امین میفرمایند: «همسفر بودن یک چیز معمولی نیست، کمتر از مسافر بودن نیست؛ ولی خاصیتش این است که ۹۹ درصد جواب میگیرند، اگر ۱ درصد جواب نگرفتند از نظر درونی آنقدر رشد میکنند و بزرگ میشوند که به آرامش میرسند.»
با توجه به اینکه محرک شیشه سطح دوپامین در بدن را بالا میبرد، به نظرتان تأثیر مثبتی در روند فعالیت روزمره فرد مصرفکننده دارد یا خیر؟
شاید در اوایل به خاطر یکباره آزاد کردن مقادیر بسیار زیادی از انرژی ذخیره شده شخص است، فرد برای چند صباحی از نظر فعالیت فیزیکی توانایی بالاتری داشته باشد؛ اما به محض تمام شدن اثر، آن فرد در بدن احساس خستگی مفرط میکند و در ادامه فرد در عادیترین مسائل روزمره خود، مثل خواب و خوراک دچار مشکل میشود و اینکه افزایش بیش از حد دوپامین، باعث از تعادل خارج شدن انسان میشود و اثر مخرب دارد، نه مثبت.
.jpg)
حس شما در رابطه با این کلمات چیست؟
شیشه: قبل از ورودم به کنگره پایان زندگی، هم اکنون قابل درمان است.
جناب مهندس: «گر گدا کاهل بود تقصیر صاحب خانه چیست» دریای بیکران علم، محبت، فداکاری و عشق هستند، فرصتی اندک برای شاگردی در محضر استادی بزرگ.
کتاب ۶۰ درجه: کشتی نجات.
استاد امین: کاتالیزگر (مادهای که به واکنش اضافه میشود تا سرعت آن را افزایش دهد.) به نظرم ایشان در نقش کاتالیزگر کنگره۶۰ عمل میکنند و باعث سرعت بخشیدن به فرآیندی هستند که آقای مهندس آغاز نمودهاند، یعنی احیا شدن انسانها.
شال: بهترین هدیهای که تا کنون دریافت کردهام.
متدDST: بهترین درمان با بالاترین راندمان.
نحوه سفر همسفری که با مصرفکننده کننده شیشه وارد کنگره میشود، چگونه میتواند بر کیفیت درمان هر دو تأثیر بگذارد؟
همسفر با ورود به کنگره و دریافت آموزشهای مختلف در مییابد که مصرفکننده شیشه یک بیمار است؛ بنابراین باید آن را درک کند و اینکه در این مسیر باید از خیلی چیزها بگذرد تا به درمان برسد؛ پس آرام میشود و با برقراری این آرامش در درون خود و محیط خانواده، میتواند تأثیر مثبتی بر درمان خودش و مسافرش داشته باشد.
کلام آخر:
جانشینان خوبی در این جهان خاکی باشیم و با اختیار کاملی که بر سرنوشتمان داریم، بهترین را برای خودمان رقم بزنیم و قدر حیات و زندگی را بدانیم و قدردان کسانی که در این راه ما را یاری میکنند، باشیم.
مصاحبهکننده، طراح سؤال و ویرایش: همسفر محبوبه رهجوی راهنما همسفر صفورا (لژیون چهاردهم)
عکاس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوازدهم)
ویرایش و ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون هجدهم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی میرداماد اصفهان
- تعداد بازدید از این مطلب :
181