دستور جلسه این هفته: تخریبهای شیشه ومخدرهای جدید ودرمان آن با متد DST
در دهههای اخیر شیوع مصرف شیشه (متا آمفتامین) و سایر مخدرهای صنعتی نوظهور آسیبهای جبرانناپذیری را بهسلامت فردی، روانی، خانوادگی و اجتماعی مصرفکنندگان وارد کرده است؛ تخریبهای ناشی از این مواد بسیار عمیق و چندجانبه هستند. در این میان کنگره 60 روش درمانی DST بهعنوان یکی از موفقترین روشهای درمان اعتیاد در ایران و حتی در سطح بینالملل را ارائه کرده است، کنگره با روش مذکور راه را برای درمان اعتیاد بازکرده است که علاوه بر ترک مواد مخدر منجر به درمان فرد مصرفکننده میشود.
شیشه یک ماده محرک قوی است که مستقیماً بر سیستم عصبی مرکزی تأثیر میگذارد، این ماده باعث افزایش انرژی، کاهش خواب، کاهش اشتها و افزایش هوشیاری میشود؛ تأثیرات منفی و گسترده مصرف آن شامل تخریبهای روانی، جسمی و اجتماعی است. شیشه وابستگی شدید روانی و رفتاری را به همراه دارد؛ تخریب روانی آن شامل: توهم دیداری، شنیداری، افسردگی، اضطراب، خشونت است و تخریب جسمی آن شامل: کاهش وزن شدید، پوسیدگی دندانها، آسیبهای کبد و افزایش احتمال سکتههای مغزی و قلبی و تخریبهای اجتماعی شامل: قطع ارتباطات خانوادگی، طرد اجتماعی، بزهکاری و...است.
مزایای درمان با این روش در مقایسه با روشهای دیگر این است که درمان تنها ترک فیزیکی مواد مخدر نیست؛ بلکه همهجانبه و قطعی است، در ادامه با آموزشهای کنگره اعتمادبهنفس فرد مصرفکننده افزایش پیدا میکند و بازسازی در ارتباطات خانوادگی اتفاق میافتد؛ کنگره با تمرکز بر بازسازی کامل ساختار فرد، الگوی موفق برای درمان اعتیاد به شیشه و مخدرهای نوظهور به شمار میآید. تجربه هزاران رهایافته از این مسیر گواهی اثربخشی این روش علمی و انسانی است.
منابع:(کتاب عبور از منطقه 60 درجه زیرصفر، کتاب 14مقاله، وب سایت رسمی کنگره 60، مصاحبه و سخنرانی های مهندس حسین دژاکام)
نویسنده: راهنمای تازهواردین همسفر سحر
رابط خبری: همسفر طوبی رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون پنجم)
ویراستار: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر سمانه (لژیون دهم) دبیر اول سایت
ارسال: همسفر زیبا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون چهاردهم) دبیر دوم سایت
همسفران نمایندگی دهخدا قزوین
- تعداد بازدید از این مطلب :
67