English Version
This Site Is Available In English

قضاوت و جهالت، داوری و نادانی

قضاوت و جهالت، داوری و نادانی

ششمین جلسه از دوره نهم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره60، نمایندگی دامغان، با استادی راهنما مسافر فرامرز، نگــهبانی مسافر فتح‌الله و دبیری مسافر حمید با دستور جلسه "قضاوت و جهالت " روز پنج‌شنبه مورخه 1404/04/19 ساعت 17 آغاز به کار نمود.

سلام دوستان فرامرز هستم یک مسافر:
تشکر می‌کنم از نگهبان و دبیر و همچنین از راهنمای خوبم که من را با لژیون سردار آشنا کرد.
امروز لژیون خدمت لژیون سردار است و من صحبتهایم را دو بخش می‌کنم و خدمت شما ارائه می‌دهم.
دستور جلسه قضاوت و جهالت می‌باشد، قضاوت و جهالت یک رابطه مستقیم با هم دارند، هر چه جهالت بیشتر باشد، قضاوت بیشتر می‌کنیم و هر چه آگاهی و دانش آدم بیشتر باشد، بیشتر متوجه می‌شود که قضاوت چه کار سختی می‌باشد.
قبل از ورود به کنگره می‌گفتند و آموزش دیده بودم که فقط باید کار معنوی انجام بدهم ولی جناب مهندس می‌فرمایند: معنویات بدون مادیات فایده‌ای ندارد. زمانی که من بدون دانش و آگاهی قضاوت انجام می‌دهم باعث می‌شود سرمایه اجتماعی که شخص پس‌انداز و سالها کسب کرده است را نادیده می‌گیرم و از بین می‌برم، در واقع با ارسال امواج منفی برای آن شخص، ضمیر ناخودآگاه او را بمب باران می‌کنم، بنابراین شخص که در حال قضاوت است دائم در حال جنگ می‌باشد و شاید خودش هم خبر نداشته باشد. یک افرادی را می‌بینید که از آنها خوشتان نمی‌آید، استاد امین می‌فرمایند: در این حالت حتما آن صفات زشت در خودتان وجود دارد. شاید با مقدار کمتر و یا هنوز فرصت بروز آن را پیدا نکرده‌اید. ولی قطعا آن صفت در وجود شما می‌باشد.


قضاوت طبق گفته آقای مهندس سه مرحله دارد: اول ظن و گمان بد می‌باشد، مرحله بعد تجسس در زندگی و امورات فرد می‌باشد، می‌گردم دنبال نقطه ضعف‌های آن فرد که بتوانم با آنها فرد را تخریب کنم و مورد سوم غیبت کردن می‌باشد، این سه مورد که همراه هم باشند دروغ گفتن را به همراه خودشان می‌آورند، حرکت بسیار سریع به طرف ضد ارزش‌ها و سقوط می‌باشد. کسی که عادت به قضاوت کردن کرده باشد دیگر احساس ناراحتی هم نمی‌کند، مثل شخصی که در نفس اماره می‌باشد. رسیدن از نفس اماره به نفس مطمئنه خیلی سخت می‌باشد ولی برگشت به آن یعنی سقوط از نفس مطمئنه به نفس اماره بسیار سریع و آسان می‌باشد. بهترین راه برای اینکه خودمان را در شرایط دیگران قرار دهیم باید سیستم خود مراقبتی را در خودمان فعال نگه داریم بهترین راه برای اینکه خودمان را در شرایط دیگران قرار بدهیم باید آن سیستم خود مراقبتی را در خودمان فعال نگه داریم اگر قرار است تزکیه و پالایش قرار بگیرد باید اول از خود شروع بکنیم و تا تغییر صورت نگیرد کاری انجام نمی‌شود
شعری در این مورد می‌باشد که می‌گوید:
عیب کسان منگر و احسان خویش          دیده فرو بر به گریبان خویش.
در مورد لژیون سردار بخواهم بگویم استاد سردار در مورد قضاوت می‌فرمایند: قضاوت یعنی حکم دادن به چیزی که از آن بی‌اطلاع هستی و این بزرگترین ظلم است.
در کنگره بازسازی جسم، روان و جهان بینی انجام می‌گیرد این آموزش‌ها را یاد گرفتیم آمدیم تا بخشش به دیگران و نجات دادن را آموزش بگیریم در مورد بخشش استاد امین می‌فرمایند: بخشش واقعی عبور از خود می‌باشد نه فقط دادن مال کار، لژیون سردار پول گرفتن نیست، لژیون سردار یک لژیون فقر زدایی می‌باشد دور هم جمع می‌شویم که از تجربیات دیگران استفاده کنیم و یاد بگیریم که چگونه توانمند بشویم و توان مالی خود را افزایش بدهیم جناب زرکش در مورد بخشش می‌فرمایند: زمانی که بخشش وارد زندگی ما می‌شود، خداوند هزار برابر آن را در مسیرهای ناشناخته به ما برمی‌گرداند بخشش باید به صورت آگاهانه صورت بگیرد من باید بدانم کار کنگره ۶۰ چه می‌باشد و به آن کمک کنم. به عنوان مثال یک مقدار از کمک‌هایی که می‌کنیم صرف تحقیقات برای درمان بیماری‌های خاص و لاعلاج می‌شود اگر قرار است من به تداوم راه کنگره ذره‌ای کمک کنم تا کسانی که مثل من در تاریکی هستند نجات پیدا کنند لژیون سردار مکان بسیار مناسبی می‌باشد هر چند مقدار کمک من کوچک باشد یک سوال بسیار مهم که چرا باید در لژیون سردار پول پرداخت کنیم جوابی که جناب آقای زرکش فرمودند: ما پول پرداخت می‌کنیم چون در دنیای مادی هر چیزی که می‌خواهیم به دست بیاوریم بهایی دارد ما قرار است در کنگره صفات زشت خود را تغییر بدهیم پس باید بهای آن را پرداخت نماییم تا نبخشیم این تغییر اتفاق نمی‌افتد. از اینگه به صحبتهای من گوش کردید از همه شما متشکرم. 


تایپ و ویرایش : مسافر حسن لژیون چهارم
تصویر: مسافر علی لژیون چهارم
تهیه و تنظیم: مرزبان خبری مسافر علی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .