English Version
This Site Is Available In English

صفات منفی میوه‌های جهالت و نادانی است

صفات منفی میوه‌های جهالت و نادانی است

قضاوت احتیاج به ایمان، فرمان‌‌ عقل، خود‌شناسی، علم، آگاهی، آموزش، صبر و تقوی دارد. جهالت به معنی عدم آگاهی و نادانی است. جهالت تلاش و هزینه ندارد؛ ولی قضاوت و عدالت هزینه دارد. زمانی‌که جهالت باشد ترس، نا‌امیدی و منیت به دنبال آن می‌آید. صفات منفی مثل حرص، بخل، حسد، خرافات و خود‌خواهی میوه‌های نادانی و جهالت هستند در نتیجه امنیت بر‌قرار نمی‌شود.

کسانی که مصرف‌کننده هستند به خاطر جهل خود آن‌ها است که به سمت مواد مخدر کشیده شده‌اند؛ وقتی وارد کنگره می‌شوند با آموزش دیدن و رسیدن به دانایی نه‌تنها مواد مخدر؛ بلکه رفتارهای ضد‌ ارزشی را نیز کنار می‌گذارند. زمانی‌که خداوند انسان را آفرید فرمود که من انسان را از خاک آفریدم، به این منظور که ذرات موجود در خاک مانند: سدیم، پتاسیم، کلسیم و آهن در وجود انسان است. خداوند به انسان اختیار داده که خود راه را انتخاب کنند و به انسان قدرت و اختیار قضاوت داده است.

مسافرانی که در طول درمان با مشکلاتی بر‌خورد می‌نمایند ممکن است گاهی به سختی و دشواری در تلاش باشند که آن را به راحتی تبدیل کنند و گریز بزنند. در اموری که به ما مربوط نمی‌شود نباید وارد شویم و قضاوت کنیم که این کار باعث ایجاد تخریب و از دست رفتن انرژی می‌شود. ما باید انرژی خود را صرف درمان و آموزش خود کنیم. قضاوت به معنی حکم کردن و جهالت به معنی ندانستن است. قرار دادن این دو موضوع کنار هم به این معنا است که از قضاوت‌هایی که بر مبنای نا‌آگاهی است دوری کنیم.

منبع: سی‌دی قضاوت و جهالت
نویسنده: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون چهارم)
رابط خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون چهارم)
ویرایش و ارسال: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر الهه (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی پرند

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .